Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w kropce222

Czy zostawić tego kogo kocham ?

Polecane posty

Gość w kropce222

Dwa late temu rozstałam się z mężem dla faceta, którego kocham i z którym jestem. Kochamy się, ale nie mam z nim szansy na normalne życie. Zawiódł kilka razy, choć nigdy nie zdradził. Wiem, że mnie kocha, ale życie z nim nigdy nie będzie normalne. Czy powinnam wrócić do męża, którego nie kocham, a tylko lubię, tylko po to, żeby mieć normalny dom, dziecko z człowiekiem , którego nie kocham? Czy jest szansa, że zapomną o tym , z którym jestem teraz? Że to minie przy mężu? Proszę, odpowiedzcie. Czy są tu kobiety, które przechodziły przez podobne historie? Jestem wycieńczona ciągłym zastanawianiem się, huśtawką emocjonalną. Nie potrafię na nic się zdecydować. Nie mogę pracować, boję się, trudno mi żyć.

Gość w kropce222

Gość zenonnnnnn
w jaki sposób ten twój facet zawiódł?

Gość w kropce222
Wszystkiego napisać nie mogę. Nigdy nie będziemy mieć wspólnego domu. Mieszkamy oddzielnie, pół tygodnia jest u mnie , pół u siebie. Nie jest zonaty. I nie chce mieć dziecka.

Gość w kropce222
czy jest szansa, że przestanę go kochać, przy mężu, przy którym nigdy nie poczułam się nawet przez chwilę tak, jak przy nim? Czy mam na to szansę?

może jakby Cię mąż też zawiódł to byś się poczuła tak samo jak przy tamtym

nie masz szans, moim zdaniem. no bo jak mozna byc szczesliwa przy kims, kogo nie kochasz? i w dodatku ten drugi na pewno nie wywietrzeje ci z glowy.. Nie wracaj do meza, nie masz prawa go krzywdzic:o

Gość w kropce222
jestem załamana

Gość to zrob mu loda

Gość alisdfopqwie
Najpierw wyszłaś za mąż, potem zostawiłaś męża dla innego, teraz masz z tym innym problem. I dobrze Ci tak, głupia kurewko.

Gość w kropce222
darujcie sobie oceny, wiem, co zrobiłam, czasem życie układa się inaczej niz w poradnikach z kolorowych pism. Prosze o rady kobiety, które przeżyły cos podobnego

Gość hhhhhhhhmmmmmmmmmmmm
a skąd masz pewnośc, że mąż bedzie chcial zebyś wróciła do niego ? Poza tym obecny facet - czy on ciebie kocha, masz pewność ?