Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nowy gosc

paznokciep jakby ktos prysowal szpilka

Polecane posty

Gość Nowy gosc

mam dziwny problem- porysowne i jakby poobcierane paznokcie u nog. mam to od okolo roku i to sie nie rozwija- moze troche- szedlem tropem grzybicy, smarowalem acifungin, ale nie zmienia sie. dziwne, ze grzybica tak dlugo by sie rozwijala, nadal po roku jest w stadium poczatkowym? Drugie co mnie dziwi to, ze nieraz- np. po moczeniu nog czy kapieli- paznokcie nagle staja sie ladne. A wieczorem znowu sa te rysy. Podobnie gdy posmaruje kremem odzywczym do paznokci-- przez 2 dni pekniec nie widac a potem nagle kapie sie i gdy wysusze nogi paznokcie znowu porysowane. czy to nie dziwne?

Gość wysokie obcasy26
a może poprostu zrobiły ci sie bruzdy na paznokciach, które usunąć można jedynie poprzez polerowanie ....pilnikiem polerką 3 lub 4 stopniową lub frezarka u pedicurzystki.... musiałbys regularnie polerowac płytki paznokci co 2 tygodnie, nie częściej bo wtedy staną się zbyt cienkie....nie wiem skąd jesteś ale polecam wybranie się również do gabinetu kosmetycznego gdzie pedicurzystka moglaby ci pomóc z tym zrobic porządek...a jeszcze lepiej gdy będzie to pedicurzystka, która zajmuje się pedicurem leczniczym;)