Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hanka kociara

miłosnicy kotów-zapraszam do pogawedek na temat kotów!!

Polecane posty

ojej troche nie zsocjalizowany jest Twój kot, w jakim wieku jest? może da sie jeszce czegoś nauczyć?;) samochody są zabójcze dla kotów...moje boja sie samochodów ale tylko obcych...bo jak ja jade swoim to dranie nawet się nie ruszaja...bo wiedza ze ominę...;) mądrale:)

Gość
Moj kotek ma juz 3 latka ,a nie wie co to kot,bo nigdy z kotami nie przebywal-no przebywala ale tylko 4 miesiace po urodzeniu- wiec biedna nie wie ,ze od rodziny kotow pochodzi:D.(juz zapomniala:-o) Moja jak sobie lezy na dywanie i ktos idzie,to tyleczka nie ruszy! Nawet jak bedziesz udawac,ze jej nie widzisz i chcesz ja nadepnac,to tez nie ucieknie tyklo sie drze -leze tu,nie widzisz???!!! Dobra lece dalej do pracy,jeszcze 2 godz.meczarni i luz,a jutro do okolo 12.30 i wolne:D ,milego wieczorku,papa-moze jeszcze dzisiaj tu zerkne. Mam nadzieje,ze troche nas przybedzie:).((((🖐️))))

mało nas tu nikogo nie przybywa..szkoda:( ja tez nie codziennie moge zajrzeć...ale bede zagladać w koncu załozyłam ten topik:D mam problem z druga kociczką...bowiem ma małe kotki...a wczoraj wszystkie koty i ją również posypałam takim proszkiem (od pchełek i takich tam...) a takze ciutkę posypałam też te małe kluski;) no i draniula nie chce teraz do nich przychodzic...wsadzam ją na ham*** bo małe muszą jeść! za trzecim razem je juz polizała, moze bedzie dobrze:) pewnie zapach kociąt jej nie odpowiadał.... małe kluski już widzą ale sa jeszcze niestety za malutkie na dokarmianie...

Gość tylko ja i kot
witajcie mam problem: moj kot jest bardo agresywny niby sie bawi ale strasznie poluje na mnie i gryzie mnie juz nie wiem jak mam go tego oduczyc i jeszcze jedno: zawsze wskakuje na blat kuchenny lub stol gdy przygotowuje sobie cos do jedzebia to potworne siersc na stole i taletrzach co mam robic???????????????????????/doradzcie prosze

Gość wendy...
Witam, dołaczam do grona milosnikow kotow, mam dwie kotki jedna 6 lat druga rok, i skrajnie rozne charakterki:) ale kazda slodka na swoj sposob! moja starsza kicia wychowana w miescie, to mimo ze teraz meiszkamy na wsi to rzadko wychodzi na dwor, wybiera miekka kanape obok pani:) a mlode wychowane juz tutaj to do domu przychodzi najesc sie i polasic! a co do wchodzenia na blat to tzreba kotka gazeta po pyszczku tzrepnac lekko i zrozumei ze nei wolno! na moej wysterczy ze spojrze i groznie wypowiem ich imie hihi pozdrawiam

Gość
Witam Wszystkich!!! Moja kicka,to tylko mojego meza slucha:-o,ciekawe czemu,bo lasi sie wiecej do mnie ale jak ja cos do niej mowie,to zdaje,ze nie rozumie,a jak powie maz,to wszystko do niej dociera odrazu:D ale i tak ja kocham bardzo,bardzo .bardzo!!! Fajnie,ze nas przybylo,mam nadzieje,ze tylko ja i kot oraz wendy... zostaniecie tutaj na stale:) . Ja jeszcze w pracy,do 19.00.Wlasnie przyszedl moj malzonek i trzeba zupke odgrzewac,papapa!:D ps. dzisiaj u mnie prawdziwe lato🌼.

Gość
kociaraa To nie posypuj tych kociakow juz wiecej ,bo faktycznie mamusia moze przestac karmic. Chcialabym zobaczyc zdjecie Twoich maluchow

Balbi heeh oki już nie posypię, ale ten specyfik dostałam w przychodni i pani doktor powiedziała ze nie zaszkodzi matce ani kociakom;) jak tylko dorwe aparat to zrobie im zdjęcia;) tylko ja i kot kot szybko się uczy...moje tez tak mają...jak krzykne albo połepku dam to uciekają, ale to na długo nie pomaga...chyba mają krótką pamięć;) słyszałam że jesli chce się kota oduczyć złych nawyków to mozna go polewać woda wtedy gdy robi niepoządana rzecz...np.gdy w zabawie sobie za duzo pozwala gryząc i drapiąc to wtedy mozna go polewać wodą (np.z takiego jajka plastykowego tzw \"śmingusówki\"), koty nie lubia wody więc bedzie kojarzył sobie to zachowanie z karą i nie bedzie tak robił;) poza tym wtedy gdy ugryzie lub drapnie nalezy wysac głosny dzwięk syczacy...auuuuć, ajjj...itp. żeby kot wiedział że sprawia ból. uderzenie go w łepek czy danie klapsa pobudza go do dalszej zabawy lub wręcz do bronienia się..niestety koty posiadają instynkt drapieznika;) pozdrawiam

Gość
Milego dzionka:D:D:D

Witam wszystkich miłosników kotów 🖐️ Sama też kocham koty, mój Mruczuś,, dachowiec ma juz 13 lat i jest nadal w doskonałej kondycji. Nie muszę i nigdy nie musiałam stosować wobec niego żadnych \"środków przymusu\" (jesli mogę to tak nazwać) aby go czegos nauczyć. On reaguje na ton mojego głosu, wyczuwa kiedy zrobi mi jakąś przykrośc i stara się, bardzo zabawnie zresztą, przeprosić mnie. To prawda, ze kot chadza własnymi drogami, ale czy my w jego oczach nie robimy podobnie ? Pozdrawiam i życzę miłego dnia 🌻

Gość tylko ja i kot
kochani Kociarye bardyo dyiekuje ya odpowiedy oj sorry literki mi sie poprzestawialy dyiekuje ya rady poydrawiam i od dzis nazka papa milego dnia

Gość
HALLO!!!!🌼:D

Buziaki dla wszystkich miłośników kotków 👄 Pozwolicie, że się do Was przyłączę... Ja i mój kotek ;) Właściwie kotek-staruszek - 11 lat już ma, a im jest starszy, tym się robi bardziej kochany :)

Balbi!!! Masz identycznego kotka jak ja!!! Tylko mój ma troszkę bardziej zielone oczy, poza tym są identyczne!!! ;) ;) ;)

Gość
ficulka ----wiec masz slicznego kotka:D:D:D:D:D:D:D:D:D!!! Fajnie,ze jestes! Mam nadzieje,ze zostaniesz na dluzej!:) 11 latek to juz sporo ale jeszcze nie az tak bardzo duzo. Posmyraj do mnie swojego pieszczocha. Ja lece dalej do pracy 🖐️ narazie:)

Gość
Kociaraa Gdzie sie podziewasz? Ja sie dzisiaj wybieram na zakupy-kurtke jak nic potrzebuje! Naszczescie ostatnio moj maz tez sobie kupil,wiec nie bedzie gadania,ze mam pelna szafe, mi tez sie cos od zycia nalezy:-p:)!!! Tylko nie wiem czy znajde cos na takiego wielkoluda jak ja:D. PAPA👄

Gość
I to juz koniec???

jaki koniec?????????????????????????????????????????????? to przez ten weekend mnie długo nie było:) ale jestem już:) moje małe kotki juz widzą, jeden juz na wszytkie łapki staje:) gdzies mi kabelek od aparatu zginal ale jak bede miec to pokaze Wam zdjecia moich wszystkich kotów i maluszków też:) za kilka tygodni beda juz do oddania:) teraz zajmuje sie szukaniem psa....:)zamierzam zakupić jakiegoś..oczywiście zgodnego i kochajacego koty tak jak ja:D

jaki koniec?????????????????????????????????????????????? to przez ten weekend mnie długo nie było:) ale jestem już:) moje małe kotki juz widzą, jeden juz na wszytkie łapki staje:) gdzies mi kabelek od aparatu zginal ale jak bede miec to pokaze Wam zdjecia moich wszystkich kotów i maluszków też:) za kilka tygodni beda juz do oddania:) teraz zajmuje sie szukaniem psa....:)zamierzam zakupić jakiegoś..oczywiście zgodnego i kochajacego koty tak jak ja:D

Gość
Witam!!!!!!!!!!:D:D:D Ja przez ten czas sie do grupy grubaskow zapisalam:D zgubic sadelko trzeba!:) Z niecierpliwoscia czekam na zdjecia ,napewno Twoje maluchy sa slodkie❤️! Moze psiaka ze schroniska???? Czy moze masz juz upatrzona jakas rase??? Milego wieczorku do juterka,papa(((🖐️))).

witam witam:) balbi no tak teraz lato....a my biedne kobiety musimy o siebie dbać...z czego cieszą sie nasi faceci:D kociaki masz racje są słodkie:) trzy kluski;) chce zakupić jakiegos pieska dobrego do strózowania, myślę o owczarku niemieckim albo jakims mieszancu:) bardzo podobają mi sie molosy..leonbergery, nowofunlandy i bernardyny...ogomniaste pięknisie;) na jakiego sie zdecyduje to czas pokaże:) wazne by zaprzyjażnił sie z moimi kotami:D choć mysle ze koty go sobie same wychowaja;) pozdrawiam :)

Gość kotom smierc
bo zjadaja golebie

a golebie sa glupie ich gowienka sa wszedzie !! Oj nie przedctawilam sie ja mam 4 letniego dachowca ( wkksiazeczce \"rasa europejska\") i w tym miesiacu ma urodzinki :)

akocur mojej siory ma zatkane kanaliki zapachowe przy odbycie i trzeba mu je wyciskac, a ponoc strzelaja na nieiwarygodn odleglosci,lepiej sie tym nie upaprac bo ponoc smierdziiiiii :D mam w domu ok 15 kotów :D

Gość kocia wariatka
ja mam bzika na punkcie kotów.Mam dwa kocury Julka i Bolka.Julek rosyjski niebieski za wszelką cene chce sobie mnie podporządkować-silna osobowość,Bolek bida wzięta ze schroniska.

to jest topik dla miłośników kotów. za idiotyczne i bez sensu wypowiedzi dziekujemy. topik tylko dla zainteresowanych tematem. debilom, idiotom i innym ludziom cechyjacym sie brakiem inteligencji, brakiem taktu i wyczucia tez dziękujemy. zapraszamy natomiast wszystkich kochajacych koty na wszelkie pogawedki o futrzakach:)

wiecie chcialam pomagac w schornisku ale za pozno sie wzielam z moja motywacja i nie wyrobie sie z nauka jak bede tam chodzic,ale od przyszlego semestru na bank,nie ma przepros! :) trzymajcie mnie za slowo, nie moge patrzec na krzywde szczegolnie kotow... :(

witamy wiatamy nowych gości joasia525 kocia wariatka ---chlebem i sola i zapraszamy do zostania na dłuzej:) jeśli macie zdjecia pupilkó to dawajcie:) ja niestety sama jeszcze nie mam:( koty sa świetne i rasowe i te prawie rasowe i te w ogóle nie rasowe:D