Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mira88

Na samą myśl mnie boli...

Polecane posty

Gość Mira88

Jestem z chłopakiem od dwóch lat obydwoje jestesmy pełnoletni i planujemy rozpocząć wspołzycie. Dla nas obojga byłby to pierwszy raz. Bardzo sie boje gdyz jestem dość filigranową dziewczyną, włozenie dwóch palców do pochwy juz mnie boli, a on mimo ze jest szczupłym chłopakiem, 1,82 m., ma jak mi sie wydaje, duzego penisa 18 cm 13 obwodu. Spodziewam sie ze pierwszy raz na pewno bedzie bolał, ale jakie są perspektywy na dalsze współżycie? Wyczytałam gdzies: "Mężczyźni, których natura hojnie obdarzyła i chwalą się wymiarami, fotografują swój powód do dumy, praktycznie nie mogą współżyć z normalnie zbudowanymi kobietami, to znaczy mogą, ale muszą to robić "półgębkiem" a raczej "półfiutkiem", a każdy doświadczony mężczyzna Wam powie, że najprzyjemniej, gdy kobieta obejmuje ścianami pochwy całego penisa, gdy można się w niej zagłębić do końca." Czy to jak obydwoje jesteśmy zbudowani może spowodowac ze on nie bedzie czerpał przyjemnosci z seksu a mnie bedzie zawsze bolało?

Gość Mira88
o rany ;] "h o j n i e" zmienili na "ch*jnie" ;]

Gość Mira88
niestety, zmierzyłam osobiscie :( :P

Gość Mira88
dzięki :D juz sie troche mniej cykam :)

a moj ma 23 cm....i przyjemnie i caly bez problemu w srodku^^ ale ogolnie chodzi o obwód im grubiej tym lepiej:DDDD nie boj sie....to pewnie stres trzeba sie rozluznic...a jak to nie pomoze to idz do lekarza i wytłumacz o co chodzi...bo w wiekszosci przypadkow sprawa psychiki....zaciska sie miesnie bo stres...

Gość a ja.....
Moj facet tez ma duzego i jakos nie ma problemu

Gość jeruna go
mnie natura wobdazryła w bardzo grubego i jest efekt rozsadzania przy wytrysku.... troche boli hihihihi ale zawsze chce jeszcze :):):):):P:P:P:P

Gość hienka
nie martw sie na zapasd.. to bezsensyu...:) dluga gra wstepna zdziala cuda :) zobaczysz.. a to ze jestes mala to nie znaczy ze "on" sie nie zmiesci, nie ma takiej regulu, bolalo cie dlate4go ze nmoze masz blone :P

Gość Mira88
"Niewiele jest kobiet, które cierpią z powodu za małego członka partnera. Natomiast wiele, które odczuwają ból przy stosunku z powodu za dużego. U większości mężczyzn długość członka nie będącego w erekcji wynosi 6-10 cm. W wyniku podniecenia wzrasta i waha się od 11 do17 centymetrów. U większości kobiet długość pochwy w stanie spoczynku waha się od 8 do 9 cm. Podczas gry miłosnej powiększa się do 11-12 cm. Vagina jest bardzo plastyczna i podczas stosunku dostosowuje się do długości penisa, ale jej rozciągliwość jest ograniczona." Czyli olać takie pseudonaukowe wywody? :)

Mira88 olej olej:) nie będziesz wiedziała jak jest póki nie spróbujesz:) a pierwszy raz zapewne będzie bolał no ale nie aż tak żeby nie dało się wytrzymać, nie stresuj się na zaś:) Pozdrawiam.