Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem deską przegrałam życie

Kupiłam suszarkę i za mocno dmucha...

Polecane posty

Gość gtaeaegetvw4cat
i jaką masz teraz? I co, od mocy zależy siła podmuchu?

Wiesz, tam oczywiście NIKT mi nie doradził, bo to jest gówniany sklep. Moze i lepiej, bo te ich porady...:) Można sobie z powodzeniem wsadzić w odbyt:classic_cool: WIęc po prostu sama to rozkminiłam:classic_cool: Tamta suszarka ma beznadziejnie wykonany dyfuzor, chodzi o jego kształt i o umiejscowienie dziurek oraz ich rozmiar- beznadzieja. Zamiast rozpraszać powietrze, dmucha centralnie środkiem. Bez sensu. WIęc wiedziałam, zę musi miec inny dyfuzor no i mniejsza moc raczej. Potestowałam tam suszarki na wystawie. Philipsy generalnie są do niczego;) Wszystkie dmuchają jak wściekłe, bez ładnu i składu. Była super suszarka Boscha, taka 1600W, dośc duża, idealny dyfuzor, bardzo wolno dmuchała. Ale wybrałam inną, też Boscha, 1800W, z jonizacją powietrza, chociaż nie wiem, czy to cos daje;) Ale pomyślałam, ze sobie nie będę żałować:p Zaraz znajdę gdzieś w necie tę suszarkę, mam nadzieję:) Ta się nadaje do kręconych włosów, ma dobrze zrobiony dyfuzor i nie dmucha jak szalona:)

Gość slayers
uwazaj bo jeszcze cię wydyma

Jonizacja coś tam daje, chyba się włosy nie elektryzują. Przynajmniej w teorii. :) My z mamą mamy suszarki braun, są bardzo dobre.

Gość tak fakt zakupienia
suszarki musiałaś zakomunikować nam istnie zwaliło mnie z nóg news dnia

Gość Zła Ruda Kicia
Cola z Biedronki to wynalazek chorych umysłów. Wojna z Colą z Biedronki skończy się któregoś dnia. Wtedy będę uważała, że końcowym zagadnieniem mojego życia stanie się rozwiązanie problemu coli z Alberta. Bądźcie bez litości, bądźcie brutalni... Dżyngis-Chan rzucił na śmierć miliony kobiet i dzieci świadomie i z lekkim sercem – historia widzi w nim tylko wielkiego założyciela państw. Kiedyś stworze moje odzdziały o nazwie Antycola , dam im rozkaz nieugiętego i bezlitosnego zabijania wszystkich którzy piją Cole z Biedronki, bo tylko tą drogą zdobyć możemy zniszczyć samą cole z biedronki, oraz pospólstwo, które ją pije. Jeżeli pospólstwo z pomocą swej coli z Biedronki podbije narody świata, jego panowanie będzie końcem ludzkości, a nasza planeta, bezludna jak przed milionami lat, będzie pędzić w eterze. Odwieczna natura bezwzględnie karze tych, którzy; łamią jej prawa. To daje mi przekonanie, że działam w imieniu Wszechmogącego Stwórcy. Moja opinia o ludziach pijących Cole z Biedronki jest miażdżąca. Bardziej zwierzęta niż ludzie, całkiem tępi, bez wyrazu. Brud pijących cole z Biedronki jest wprost niewyobrażalny. Również ich zdolność dokonywania ocen jest równa zeru.Każdy bez wyjątku człowiek, który pije Cole z Biedronki, którego pochwycimy, będzie podlegać eksterminacji. Jeżeli nie uda nam się teraz zniszczyć biologicznych podstaw ludzi pijących Cole z Biedronki, to pewnego dnia ludzie pijący cole z biedronki zniszczą ludzkosć.Gdybym o każdych siedmiu ludziach pijących Cole z Biedronki, jakich rozstrzelam miałabym rozwieszać plakaty, to w Polsce nie starczyłoby lasów na wyprodukowanie papieru na takie plakaty.W celu zniszczenia ludzi pijących Cole z Biedronki wystarczy wysiłek jednego kraju. W celu ostatecznego zwycięstwa ludzkości nad hordami ludzi pijących Cole z Biedronki, w celu zorganizowania egzekucji, wysiłki jednego kraju, zwłaszcza tak bardzo skażonego Colą z Biedronki jak nasz, są niewystarczające – w tym celu niezbędne są wysiłki ludzi z kilku przodujących w walce z COlą z Biedronki krajów.Wyobrażam sobie, że kiedy odniesiemy zwycięstwo w skali światowej, zbudujemy ze ciał ludzi pijących Cole z Biedronki ustępy publiczne na ulicach kilku największych miast świata. Byłby to "najsprawiedliwszy", najbardziej pouczający i poglądowo zademonstrowany sposób użycia złota dla tych pokoleń, które nie zapomniały, że w walce z Colą z Biedronki słusznie zabito 40 milionów ludzi pijących Cole z Biedronki; w walce o zniszczenie Coli z Biedronki czynimy na pewno przygotowania do wymordowania co najmniej 40 milionów ludzi.

Zakomunikowałam, ponieważ wiele osób mi doradzało i skoro o radę prosiłam i ktos się zainteresował, to piszę, ze już znalazłam dobrą. A na górze ktoś się pytał, jaką suszarkę kupiłam, to wkleiłam zdjęcie. Nie masz co robić, musisz czytać głupie topiki przegranych desek?:p