Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutno tak i przykro...

Dlaczego zwleka?

Polecane posty

Gość Smutno tak i przykro...

Wiem, że taki problem to nie problem, ale podejrzewam, że niektóre z was też tak mają... Jestem z chłopakiem od 6 lat. Mieszkamy z sobą od 2 lat. Kochamy się bardzo mocno, tęsknimy za sobą po jednym dniu jakiejkolwiek rozłąki, na codzień nie wyobrażamy sobie życia bez siebie, ciężko jest nam usnąć, gdy nie mamy siebie przy sobie. No i właśnie... Od jakiegoś czasu mówi o wspólnej przyszłości i planach. Tyle tylko, że ja czekam na to, aż się ze mną zaręczy, a jak widzę to nieprędko to nastąpi... Nic na ten temat nawet nie mówi. Jest mi przykro z tego powodu, chciałabym wiedzieć na czym stoję, a w chwili obecnej jedyne czego się obawiam, to to, że on mnie poprostu po czasie po którym mu się znudzę zostawi dla młodszej, ładniejszej. Wiem, że to błahy powód do zmartwień, ale jest mi tak przykro z tego powodu... Wiem, że trzeba czekać, zobaczy się co będzie... Tylko to mnie wpędza powoli w nienajlepszy stan. Nie chcę z nim o tym rozmawiać, nie chcę go zaganiać w kozi róg, wymuszać coś na nim. Może on tylko czeka, aż los postawi mu na drodze kogoś innego???

Gość Alynka
Poczekaj jeszcze troszkę...

Gość piszesz ze zyc bez siebie
nie umiecie itd. jestes o tym swiecie przekonana ale nie wiesz na czym stoisz ??? :O

Gość zimny Roman
a co ci dadzą zaręczyny czy ślub ? Jak będzie chciał to i tak cię zostawi dla młodszej ? No chyba , że chcesz wtedy przy rozwodzie od niego kase sępić...

Gość jadziaaaaaaa
Naiwna jesteś. Może na kasę chcę cię tyulko naciągnąć