Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość URJANKA

ciąża po plastrach ?!

Polecane posty

Gość URJANKA

czesc dziewczyny dobrze ze mamy takie fora można sobie nawzajem pomagać. Wiec prosze o pomoc własciwie o informacje Stosuje plastry z 1.5 roku czuje sie swietnie i nie mam żadnych problemow po za bolącym jajnikiem przy jajeczkowaniu ale akurat chodzę czesto do lekarza i jestem pod całkowitą kontrolą! Moje pytanie brzmi czy ktoras z was zachodziła w ciąze po plastarch Evra ,ile to trwało czy były jakies problemy?. Gdzieś słyszałam ze po plastarach zachodzi sie szybko Ogolnie antykoncepcje przyjmuje ponad 5 lat z 9 miesięczną przerwą. Teraz robie nastepną od nowego roku tylko już na stałe bo chcemy oboje dzidziusia. Pozdrawiam

Witaj ja w chwili obecnej jestem w 4,5 miesięcznej ciąży. Evrę stosowałam ok 1,5 roku, po odstawieniu zrobiłam półroczną przerwę i później bez większych problemów zaszłam w ciążę:) Myślę jednak że one nie wpływają jednak na szybkość zachodzenia gdyż moja koleżanka akurat miała z tym problem a stosowała plastry ok 2 lat. Chyba nie ma reguły. Pozdrawiam i życzę owocnych starań:)

Gość urjanka
no własnie każdy ma inny organizm może nie miec znaczenia nie mniej jednak chciałam wiedzieć. Dzieki za odpowiedz A Tobie zycze najlepszego!!!