Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zła Ruda Kicia

Cole z Biedronki pije tylko pospólstwo

Polecane posty

Gość Zła Ruda Kicia

Ci, którzy pija cole z biedronki to nędzne pospólstwo, które nie ma prawa istnieć [cześć]

Gość ja miałam vichy
szkoda mi cię

Gość w coli z biedronki jest
kwas ortofosforowy zaburzający trawienie :o

Gość ja mam świetny pomysł
ci ci jedzą draże z Biedronki też :O

Gość Zła Ruda Kicia
pewnie sama nalezysz do tego nędznego pospólstwa. Gardze tobą

Gość ja miałam vichy
głupota ludzka nie zna granic

Gość Biedronka jest tylko dla
wybranych!!! Niewierni precz! :classic_cool:

Gość Zła Ruda Kicia
Cola z Biedronki to wynalazek chorych umysłów. Wojna z Colą z Biedronki skończy się któregoś dnia. Wtedy będę uważała, że końcowym zagadnieniem mojego życia stanie się rozwiązanie problemu coli z Alberta.

Gość a co z colą z Lidla
???

Gość zła Ruda Kicia
ponadto jestem wściekła na obscenicznych zjadaczy ryżu z Tesco wrrrrrrrauuuu

Cola z Biedronki to cola jedynie słuszna!!! I nikt nam nie wmówi, że cola z Alberta to cola z Biedronki!!!

Gość moge sie tylko
gardze szczurami ktore patrza tylko na metki, zapamietaj sobie ze w przyszlosci moze nie byc cie stac nawet na kromke chleba

Gość Zła Ruda Kicia
Bądźcie bez litości, bądźcie brutalni... Dżyngis-Chan rzucił na śmierć miliony kobiet i dzieci świadomie i z lekkim sercem – historia widzi w nim tylko wielkiego założyciela państw. Kiedyś stworze moje odzdziały o nazwie Antycola , dam im rozkaz nieugiętego i bezlitosnego zabijania wszystkich którzy piją Cole z Biedronki, bo tylko tą drogą zdobyć możemy zniszczyć samą cole z biedronki, oraz pospólstwo, które ją pije!

Gość i ryż długoziarnisty

Gość Zła Ruda Kicia
Jeżeli pospólstwo z pomocą swej coli z Biedronki podbije narody świata, jego panowanie będzie końcem ludzkości, a nasza planeta, bezludna jak przed milionami lat, będzie pędzić w eterze. Odwieczna natura bezwzględnie karze tych, którzy; łamią jej prawa. To daje mi przekonanie, że działam w imieniu Wszechmogącego Stwórcy.

Gość Zła Ruda Kicia
Moja opinia o ludziach pijących Cole z Biedronki jest miażdżąca. Bardziej zwierzęta niż ludzie, całkiem tępi, bez wyrazu. Brud pijących cole z Biedronki jest wprost niewyobrażalny. Również ich zdolność dokonywania ocen jest równa zeru

Gość mixmixmixmx
ogólnie colę pije tylko pospólstwo... poza colą w drinku - tą jeszcze można zdzierżyć

Wybrańcy Biedronki nie dajmy się siłom zła! Niewierne psy próbują nam rozszarpać gardła nawykłe do picia boskiego napoju (tz. coli z Biedronki), ale nas żywcem nie wezmą! Draże z nami!

Gość Zła Ruda Kicia
Każdy bez wyjątku człowiek, który pije Cole z Biedronki, którego pochwycimy, będzie podlegać eksterminacji. Jeżeli nie uda nam się teraz zniszczyć biologicznych podstaw ludzi pijących Cole z Biedronki, to pewnego dnia ludzie pijący cole z biedronki zniszczą ludzkosć.

Gość Zła Ruda Kicia
Gdybym o każdych siedmiu ludziach pijących Cole z Biedronki, jakich rozstrzelam miałabym rozwieszać plakaty, to w Polsce nie starczyłoby lasów na wyprodukowanie papieru na takie plakaty

Nie będą niewierni szargać naszych świętości z logo Biedronki na szlachetnym opakowaniu!!! Draże dadzą nam nadludzką siłę i moc do zwalczenia nieprzyjaciela! Do ataku, biedronkowa hordo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Zła Ruda Kicia
W celu zniszczenia ludzi pijących Cole z Biedronki wystarczy wysiłek jednego kraju. W celu ostatecznego zwycięstwa ludzkości nad hordami ludzi pijących Cole z Biedronki, w celu zorganizowania egzekucji, wysiłki jednego kraju, zwłaszcza tak bardzo skażonego Colą z Biedronki jak nasz, są niewystarczające – w tym celu niezbędne są wysiłki ludzi z kilku przodujących w walce z COlą z Biedronki krajów.

Gość a ja dorzuce
wez sie utop zjedz sbie mentos i markowa coca cole, zobaczymy czy to przezyjesz zasrana kiciu

Na nic się zdadzą wasze niecne knowania, albowiem Biedronka boską moc i siłę posiada, i takąż obdarza hojnie wyznawców swoich! Zatem spijajcie, biedronkowe dzieci, błogosławiony płyn Colą zwany, a otworzy się przed wami Królestwo!

Gość Zła Ruda Kicia
Wyobrażam sobie, że kiedy odniesiemy zwycięstwo w skali światowej, zbudujemy ze ciał ludzi pijących Cole z Biedronki ustępy publiczne na ulicach kilku największych miast świata. Byłby to "najsprawiedliwszy", najbardziej pouczający i poglądowo zademonstrowany sposób użycia złota dla tych pokoleń, które nie zapomniały, że w walce z Colą z Biedronki słusznie zabito 40 milionów ludzi pijących Cole z Biedronki; w walce o zniszczenie Coli z Biedronki czynimy na pewno przygotowania do wymordowania co najmniej 40 milionów ludzi.

Gość żal.pl
Tsaa a ruda kicia ma kisiel w gaciach.....ty spierdolona w otwór gdzie wychodzi kupa, kałowata dupo...wyglądasz jakbyś żarła parujące kloce z otchłani świńskich trzewi. masz coś to coli z biedronki i dletego to piszesz ?zachwoaj to dla siebie..Pospulstwem to jestes ty stara pizdo....żeby ci chuj na czole wyrósł, ty skurwysyńska psiocho. !!!!