Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 prezncik

co dac w prezencie slubnym??

Polecane posty

Go艣膰 prezncik

w czerwcu ide na wesele kolezanki i nie mam pojecia co kupic moze wy mi pomozecie co dostalyscie co wam sie bardzo spodobalo lub co macie zamiar dac ??

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 pieni膮偶ki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja mam 艣wietny pomys艂
kup komplet okoliczno艣ciowych serwetek, drukowanych komputerowo np bo偶onarodzeniowych. koszt ok 25 z艂 :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pieni膮偶ki
powtarzam po raz wt贸ry najlepszy prezent

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prezncik
a moze cos jeszcze drobnego upominek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ryszarda_P
Posciel, obrusy, zestaw porcelany, patelnie, gary, narzute na lozko, itp.jesli urz膮dzaja sie w nowym domu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prezncik
nie urzadzaja sie mieszkaja razem i maja dziecko roczne nie chce dawac im sprztu agd bo maja wszystko wiec jesli juz to cos oryginalnego od kolezanki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prezncik
ja nie mam zamiaru dawac im zastawy stowej obrusu zelazka czy innych podobnych ale widze ze nikt nie wykaze sie i nie dostalyscie niczego oryginalnego no i tak do informacji kazdy wpadnie na to ze najlepszym prezentem sa pieniadze wiec po co sie powtarzacie ??? czy wy czytacie ze zrozumieniem? i ile tych pieniedzy dajecie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ryszarda_P
Go艣膰 materialistki za 3 grosze
Was to naprawd臋 op臋ta艂o z t膮 kas膮. Zrozumcie, 偶e nie ka偶dy chce dawa膰 pieni膮dze. Lepiej kupi膰 prezent, zapakowa膰 go i i艣膰, jak cz艂owiek. Dawanie pieni臋dzy jest w z艂ym gu艣cie. Ja dosta艂am 3 odkurzacze- trudno. Nie rozpaczam z tego powodu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasa kasia i jeszcze raz kasa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja to w ogole nie rozumiem
tych panienek co tak od razu materialistkami wyzywaj膮... Co wam to da, 偶e kupicie prezent i dacie? przeciez i tak wydacie kase... A myslicie 偶e jak wam cos pasuje to kazdemu musi. Zaloze sie 偶e tutaj tak gderacie i takie jestescie wspania艂e a same liczycie na sumk臋 z wesela

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja to w ogole nie rozumiem
przeciez zadna nie robi wesela za pieni膮dze rodzic贸w, bo m膮dre i bogate.. przeciez zadna nie we藕mie domu zasponsorowanego za kase rodzicow, bo same m膮dre i bogate... maj膮 w domu wszystko, mieszkaj膮 z facetem, no bo przeciez zadna by nie wysz艂a za kogo艣, z kim nie mieszka艂a... i w domu maj膮 ca艂y sprzet, wszystko bo kupi艂y, takie s膮 m膮dre to bogate i oczywiscie na koniec nie chc膮 kasy z wesela, no bo przeciez nie s膮 materialistkami... wol膮 miec 4 zelazka ... :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to znaczy
Ja si臋 w艂a艣nie nad tym samym zastanawia艂am. I znalaz艂am. Mo偶e si臋 komu艣 nie podoba膰, ale ja uwa偶am, 偶e to super pomys艂 i mam zamiar go zrealizowa膰. Nie chc臋 kupowa膰 nic banalnego, co mog膮 sobie sami kupi膰. 呕adnego agd. I chc臋, 偶eby to by艂o co艣, czego sami sobie nie kupi膮, a fajnie to mie膰 w domu. Co艣 luksusowego. No i tak my艣l臋, 偶e albo zestaw r贸偶nych kieliszk贸w razem z pojemnikiem na l贸d i koszyczkiem na wino, a do tego jakie艣 dobre wino. Albo jakie艣 super wypa艣ne pucharki do lod贸w razem z pasuj膮cymi 艂y偶eczkami. Oni sobie tego sami nie kupi膮, bo nigdy si臋 takich rzeczy nie kupuje. A fajnie mie膰 w domu. :) Albo co艣 z tych samych klimat贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moja lista
-butelka dobrego wina (z kompletem kieliszkow) -weekend w jakims hoteliku -ladny wazon, o ciekawym ksztalcie -walizki, prezent pozadany przez wiele par, bo nawet jak sie mieszka ze soba kilka lat, to jest wszytsko oprocz walizek... -w kilku miastach sa organizowane np. kursy garnarstwa, weekendowe, wiec moze cos takiego dla dwoch osob -ekspres do kawy, koniecznie z kawa -roczny abonament do teatru - jezeli lubia oczywiscie -bon do jakiegos sklepu meblowego, albo agd/rtv -jezeli cos kolekcjonuja, to moze cos do kolekcji

Udost臋pnij ten post

Ja my艣l臋, 偶e najlepszym prezentem b臋d膮 pieni膮dze. Bo co ma m艂oda para robi膰, jak dostanie 3 偶elazka albo 4 mikrofal贸wki? Wyprzedawa膰 to na allegro? Ja na mojej siostry 艣lub dam w prezencie pieni膮偶kii i na swoim te偶 bym wola艂a dosta膰 pieni膮dze w kopercie ni偶 powtarzaj膮ce sie po kilka razy prezenty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dfggg
Z moich "trafionych" pomys艂贸w by艂y: - wysoka r臋cznie rze藕biona 艣wieca (temat: splecieni w u艣cisku kochankowie), tylko taka stylowa bez kiczu, - kuferek na drobiazgi, z ciemnego grubego drewna, z metalowymi okuciami (te偶 taki stylowy), w 艣rodku w艂o偶ony "艣wiecznik", 偶e tak to nazw臋, a wygl膮da艂o to tak, 偶e jest to taki niski prostok膮tny stojaczek/podstawka z ciemnobr膮zowej sk贸ry, z dwoma zag艂臋bieniami, a w nich okr膮g艂e bia艂e 艣wiece. Naprawd臋 bardzo elegancki i mi艂y komplet

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moja lista
od rodziny dostac pieniadze OK, ale od znajomych?? niekoniecznie. Czy twoja przyjaci贸艂ka da Ci w kopercie pieni膮dze?? nie s膮dze. Zreszta od niej wolalabym dostac prezent niz X z艂otych...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jasne od kazdego
kazdy woli kase anie jakies denne prezenty.. na co mi swieca? w cipe mam sobie j膮 wsadzac?

Udost臋pnij ten post

Kasa kas膮 jasne, 偶e si臋 przyda i jest najbardziej chcianym prezentem. Ale prawda taka, 偶e mi艂o zawsze dosta膰 jaki艣 prezent. wymieni艂a fajne pomys艂y. To znaczy r贸wnie偶. My艣l臋, 偶e kompet jakiej艣 ekstra po艣cieli (niekoniecznie satyna), r臋czniki, to te偶 si臋 rzadko samemu kupuje a nadmiar jest zawsze mile widziany, bo to nie to samo co 3 偶elazka, mo偶esz kupi膰 bon w Empiku na zakupy. W innych sklepach da si臋 to samo zrobi膰. :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jasne od ka偶dego
no bo chyba tylko do tego panna mloda moze jej uzyc.

Udost臋pnij ten post

Jasne wi臋cej fantazji a jak to mo偶e urozmaici膰 偶ycie seksualne m艂odej pary :) Prawd臋 m贸wi膮c 3 mikser to te偶 sobie mo偶na u偶ywa膰 do zabawy bo ile mo偶na, a tak to przynajmniej 2 miksery i jedna 艣wieca.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jasne od ka偶dego
ech chociaz wiadomo ze gosc zadba o zycie sexualne mlodej pary... a takie to niepozorne...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ma艂a_mi8888
a co kupi膰 kole偶ance z pracy na 艣lub? Nie takiej bliskiej przyjaci贸艂ce tylko poprostu kole偶ance z biura? Wydaje mi si臋, 偶e r贸wnie偶 nie wypada da膰 pieni臋dzy.

Udost臋pnij ten post

Co da膰 w prezencie 艣lubnym? Komplet kieliszk贸w, karafk臋 (zawsze mo偶e by膰 kryszta艂), komplet haftowanych r臋cznie serwetek (mo偶na z inicja艂ami), obraz pasuj膮cy do wn臋trza, kilka butelek naprawd臋 dobrego wina na ich 25 rocznic臋, weekend w jakim艣 romantycznym miejscu, dwa cudowne mi臋ciutkie i przytulne, identyczne szlafroki... A najlepiej to zaproponuj to wszystko i co jeszcze Ci wpadnie do g艂owy i zapytaj co z tego zbioru maj膮 ochot臋 dosta膰, wtedy b臋dziesz mia艂a pewno艣膰 偶e i nie powtarzaj膮ce si臋 i od Ciebie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja bym chciala taki prezent
a ja troche pozycze pomysl od poprzedniczki :) tez biore slub w tym roku, mieszkamy razem, wszystko w domu mamy. Bardzo mi sie kiedys spodobal pomysl taki: DU呕Y KOSZ, W 艢RODKU 2 DU呕E BIA艁E SZLAFROKI, DOBRY SZAMPAN, 2 KIELISZKI, MOZNA DORZUCI膯 KARTK臉 Z ZYCZENIAMI, wszystko ladnie zapakowane w przezroczysta folie z kokarda :) dla mnie super

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mydelnica
a co to jest obraz pasuj膮cy do wnetrza ? jak ktos mi da obraz "psy grajace w bilard" , bo mu sie wydaje , ze pasuje , a mi lepiej pasuje zdjecie prababci albo kompozycja z kwadrat贸w , to co zrobi膰 z takim obrazem ? ktos wyda艂 kupe forsy , a ja go wywal臋 do 艣mieci ? czy mam paskudztwo zawiesi膰 na scianie ? FORSA to najlepszy prezent to ze szlafrokami te偶 jest ok , ewentualnie jaki艣 wyjazd albo zabiegi relaksuj膮ce , ale na pewno nie zadne upiekszacze w stylu obraz , wazon , lampa - to kazdy sobie musi wybra膰 sam

Udost臋pnij ten post

Pieni膮dze swoj膮 drog臋, ale fajnie dosta膰 prezent. Pieni膮dze si臋 wyda, a taki komplet fili偶anek, czy porcelany zawsze b臋dzie przypomina艂 o osobie, kt贸ra nam to da艂a. Ja da艂am kuzynce pi臋kny, du偶y wazon (prezent trafiony, bo dosta艂a sporo kwiat贸w). Pomys艂 ze szlafrokami uwa偶am za trafiony, tak samo r臋czniki. Organizuj膮c wesele licz臋 si臋 z tym, 偶e niekt贸rzy przyjd膮 bez prezentu, drudzy dadz膮 ma艂o, a trzeci to, co nam si臋 nie podoba- trudno.

Udost臋pnij ten post