dzidka24 0 Napisano Kwiecień 23, 2007 hej,szukam jakiejkolwiek pracy w Norwegii,moj maz zasuwa od rana do wieczora a ja siedze jak kolek w domu......moze ktos mi pomoze.....dzieki.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość belkaa Napisano Kwiecień 25, 2007 wiesz, ja jestem teraz w polsce,bo przeżylam takie kolkowanie, jak pojechalam do nborwegii z moim chlopakkiem,Wiem ze to koszmar, DLatego wrocilam do polski i wolę tu pracowac DOstawalam szalu od siedzenia w domu,Dobrze ze choc net byl,z jakiego jestes miasta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dzidka24 0 Napisano Kwiecień 25, 2007 z bergen a ty gdzie bylas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość może tu się spytaj Napisano Kwiecień 25, 2007 http://f.kafeteria.pl/forum.php?id_f=21 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość belkaa Napisano Kwiecień 27, 2007 ja bylam w snadefjord- troche blizej..miasteczko ok 40 tys,Teraz jestem w szczecinie :) i zyje pełna piersią:) choć w rozłące:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach