Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zosia_samosiaaaaaaa

Czy to nie przesada????????????????????????????????????????????

Polecane posty

Gość zosia_samosiaaaaaaa

chcialam zaczac walke z uplawami, na wlasna reke bo jestem dziewicą i lekarka powiedzial,ze nic sie nie da zrobic w moim przypadku i nic mi nie przepisala. chcialam kupić: plyn aa - z kwasem mlekowym lacibios femina - tabletki z kwasem mlekowym vagical- kapsulki dopochwowe sprobuje jakos zaaplikować... czy to nie za duzo specyfików ?

Gość fgknknbn
zdecydowanie za dużo... coś jednego z kwasem mlekowym zapobiegawczo 2 razy w tygodniu wystarczy, choć nei wiem czy nawet to w twoim przypadku może być za dużo, bo i po co?? jeżeli to tylko sluz to twoja naturalna wydzielina i jeyne co to polecam wkładki i dbanie o higienę. U młodych kobiet duzo wydzieliny to normalka tak właśnie dziś tłumaczyła mi ginekolog... więc tylko dbaj o higiene i zachowaj spokój...

Gość yhy
jesli masz upławy to mozesz stosowac to wszystko co wypisałas,nie zaszkodzi ci to,vagical to lek homeopatyczny własnie na upławy lub zapalenia,a kwasu mlekowego nigdy za wiele

Gość zosia_samosiaaaaaaa
wydaje mi sie,ze mam uplawy mam żoltą albo taka jak pileczka tanisowa;) wydzieline miedzy miesiaczkami... gdybym byla zdrowa wydzielina byla by biala lub przezroczysta tak mysle...

Gość ewqa2
Wydzielina mimo,ze z pochwy wydobywa sie biala, na bieliznie moze zmieniac kolor na zolty. Aby sie leczyc, trzeba wiedziec , co sie leczy? Proponuje zrobic czystosc i posiew, na wlasna reke mozna sobie zaszkodzic.

Gość zosia_samosiaaaaaaa
a jak sie robi ten posiew ? ja jestem bardzo wrazliwa nie dam sobie wlsozyc niczego do pochwy... :( nawet takiego patyczka :(

Gość przede wszystkim to zmień
ginekologa! jak to nie da się nic zrobić? myślisz,że dziewic się nie leczy? :o

Gość zosia_samosiaaaaaaa
to najlepsza lekarka w moim miescie... kurcze ja mam chyba zos nie tak z ta bloną bo umieram z bolu na fotelu, nie dam sobie nic tem wlozyc :( wiem,ze sie leczy ale zeby sprawdzic trzeba zbadac a mnie sie nie da zbadać bo sie dre w niebogłosy :(

Gość Karolciaaa...
Niech ta lekarka nie pitoli, przecież dziewice też się leczy. Po prostu zamiast np. leków dopochwowych powinna Ci wtedy zapisać zwykłe tabletki. A Ty nie bierz niczego na własną rękę, bo jeszcze zaszkodzi, nawet jeśli jest bez recepty. Idź do innego lekarza.

Gość zosia_samosiaaaaaaa
powiedzialam jej tak samo, ze chce tabletki a ona nic ze to nic nie da... ze trzeba jednoczesnie globulku stosowac a u mnie sie nie da :( ja chodze tylko do kobiet a u mnie jest tylko jedna... przeciez te leki ktore podalam sa bez recepty, nie powinny mi zaszkodzic...