Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie kiczowi

Obciachy wiosna/lato 2007

Polecane posty

Gość nie kiczowi

- dwuczęściowy strój na grubych kobietach ( obleśne) - sandały u faceta - żołte pięty na kobiecych stopach na plaży - tandetne tatuaże na kości ogonowej czy ramieniu u dziewczyn - bezrękawnik u facetów z oponą zamaist brzucha dopisujcie własne...

Gość spoon
eee sandały o faceta spox... Tandeta to dopiero adidasy na plaży:] Albo sandały do skarpetek:P Tandeta to: Paniusie całe na różowo... łacznie z gumką do włosów:]

Gość zimny Roman
- kobiety metale, punki i inne tym podobne diabły - chorobliwa bladość - włosy na rękach u kobiet

Gość iiiiiiiii..kiedyś leżałam
na plaży obok paniusi,która w 30 st.upał co pół godz.poprawiała makijaż!!! luuuudzie pudrowała nosek,poprawiała oczy ...nie chcecie wiedzieć jak wyglądała po paru godzinach....

Gość simonkaxxxxxx
- czerwone balerinki

Gość wehehe
A ja bede chodził w sandałach jak gorąco i gówno mnie obchodzi co ktoś se uglindził że jest dżezi albo nie :P

Gość fioletowe balerinki

Gość Hrabia Monte Chriiiisto
- ogolnie styl szarej myszy - otylosc - nieogolone nogi i wasik u kobiet

Gość a ja mam 2 pary czerwonych
balerinek i są zarąbiste :)

Gość zimny Roman RULEZ
poza tym - tatuaże teraz są supertrendy i plastiki sie ozdabiają - parę lat temu tak nie było - i trochę teraz nie mogę zakrywać sego tatuazu (sporego) na dole kręgosłupa (i nie zamierzam oczywiscie!!!) wiec się autorko zastanów - nie na wszystkie "trendy" mamy wpływ:P a to co wymienił Roman - 1000proc prawda, albo i 10000!

Gość powiem tak
sandały u facetów są sexowne i kropka, balerinki też są spoko a czerwony kolor dodaje im charakteru druga kropka. W ogóle ludzie powinni sie ubierać tak jak lubią i im sie podoba, nawet jeśli miałby to być róż od stóp do głów. Prawdziwy obciach to brud, smród, chamstwo, noszenie zadartego nosa, szpan i palenie papierosów. Takie jest moje zdanie.

Gość a ja uwazam
ze sandaly sa oki, zalezy od tego jakie sa:P, skarpety do tego to tabu:P; balerinki mozna nosic pod warunkiem ze wlascicielka posiada szczuple lydki; czego nie cierpie to jeansowa spodnie +spodnie+sportowe buty-podroby:-o ; oprocz tego uwazam , ze nie mozna kupowac ciuchow tylko dlatego ze sa wlasnie modne:-o, bo nie kazdemu dzisiejsza moda pasuje:-o i nie mozna nosic wyplowialych i rozciagnietych bluzek tylko dlatego ze pisze na nich nike, adid..., itd.

Gość a ja uwazam
czerwone pasemka (bo modne:-o)i blada cera, beeeeeee

Gość zimny Roman RULEZ
ah no i tipsy - nie te naturalne frenczyki tylko te plastikowe paskudztwa 7 cm o grubosci co najmniej 0,5cm z powodu nasypanych na nie kolorowych "ozdób" - to jest kicz i ohyda także - skwarki z solarium (opalenizna jak najbardziej, ale w granicach zdrowego rozsądku)

Gość a ja uwazam
solarium postarza;co do opalenizny to ok w lato, ale w zime chodzic z twarza jak czekolada to niesmaczne, beeeeee

Gość fhreogv
Najwiekszym obiachem tej wiosny sa buty z odkrytymi palacami-co 2 laska juz je nosi, ubranka w kropki i panterke oraz kolka, tuniki w paski- co 2 laska tak sie ubiera szok

Gość a ja uwazam
a tak dodam , ze te wszystkie zabiegi, od paznokci, poprzez pasemka, zamierzone sexi (tragicznie wygladajace czasami) stroje, to tylko dla WAS facetow. a ze niektore z nas czasami luster w domu nie posiadaja, wychodza takie pasztety na ulice, ze schabami wylewajacymi sie spod obcislych laszkow, dziewczyny oczy szeroko otwarte!!! nie wszystko zloto co sie swieci:P

Gość a ja uwazam
fhreogv kropki i paski sa modne, haha, przygotuj sie na wiecej:)

Gość fhreogv
no wlasnie sa modne i dopoki co 20 laska tak byla ubrana to bylo swietnie ale teraz juz kazda!!!!!

Gość fhreogv
no i odkryte palce, aby nalozyc takie buty trzeba miec super zadbane stopy anie zolte paznokcie:(

Gość sandały dla faceta
jak najbardziej, chyba że okazja na to nie pozwala. Lepsze to niż zapocone stopy w adidasach czy innym pełnym obuwiu.

Gość a ja uwazam
fhreogv no to masz racje:-o ale facetow z oblesnymi stopami nie brakuje, niestety, przydeptane sandaly i pazury rysujace niemalze po ziemi:-o

Gość a ja uwazam
sandały dla faceta a kto tu adidasy nosi:-o , mowisz pewnie ogolnie o butach sportowych uzywajac blednie nazwy znanej marki:-o az mi sie wlosy na nieogolonych rekach:p jeza, jak cos takiego slysze

wiecie co innego zalozyc sukienke w groszki i do tego jakies gusotwe dotaki, a co innego ubrac sie od stop do glow w grochy, mieszajac to z paskami...te \"trendy\" laski maja do takich przesad tendetncje:O

Gość w ogóle balerinki-komuś się co
ś pomyliło i teraz wszyscy lażą w tej tandecie

Gość fhreogv
Gość a ja uwazam
manganian VII potasu znaczy laski bez gustu:-o , hahaa dewiza-im wiecej kropek tym modniej;)

Gość najgorsze
jednak są tłuste pasztety z gołymi oponami, już wylazły i nie wiem dlaczego najwięcej ich zawsze w castoramie.

Gość a ja uwazam
jak ten znak korony widze to mi bazary tureckie na mysl przychodza:-o

Gość annilka
a ja chodzę w balerinkach bo lubię już 3 rok (oczywiście nie w tych samych) jeszcze w zaszłym ciężko było znaleść jakieś ładne a teraz wysyp i wszyscy chodzą... a latem od ładnych paru latek stawiam na klapki japonki - płaściutkie i dosyć ozdobne, i co? w zeszłym roku się naszukałam i nic nie znalazłam, a teraz już wysyp... i niech nikt mi nie pisze że jestem kiczowata, bo kiczowaci są ci którzy podążają slepo za modą nie zależnie od tego czy do nich pasuje czy nie!!!