Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eeeeeeeeee

WŁOSY NA RĘKACH

Polecane posty

Gość Eeeeeeeeee

Pytanie do dziewczyn,kobiet... Czy włosy na rękach traktujecie jak te na nogach? Ja mam na rękach dosyć jasne włosy,są jednak widoczne,nie usuwam ich.To zle?

Gość ja mam świetny pomysł
Ja też nie usuwam, bez przesady :P

to dobrze ze ich nie usuwasz...odrastałyby mocniejsze i byc moze ciemniejsze...ja tez mam jasne włoski na rękach, są prawie niewidoczne...i ani mi w glowie je usuwac

Gość cos dla ucha
no ja mam tez wloski i jasne to one nie sa , ale nie bede golic , moze ktos zna jakis inny sposob , bo ja juz myslalam , ze moze garba do wlosow je potraktowac , taka rozjasniajaca

Gość opos
Ja usuwam, normalnie golę, nie ciemnieją mi tylko są takie trochę "szczeciniaste".Usuwam raz na 2 tygodnie.Ale jak ktoś tego nie robi to nie jest to dla mnie rażące.Niektórzy właśnie usuwanie uważają za głupotę.Ale gładkie ręce są wg mnie ładniejsze.

Gość cos dla ucha
farba**

Gość xxxxpapapappap
tez usuwam,nie wyobrazam sobie wlosow na rekach

Gość Arisa Nishiwaki
też nie usuwam :) przyzwyczaiłam się do nich i ich nie zauważam :) zdaję sobie sprawę, że gdyby usuwała to bym miała szorstkie ręce od odrostów... ani mi ani chłopakowi ani znajomym nie przeszkadzają i nie słyszę żadnych komentarzy na ich temat... a są ciemnawe i sporo ich ;)

Gość Eeeeeeeeee
Czyli większość je oszczędza ;) Miałam kiedyś znajomą,która depilatorem elektrycznym załatwiała owłosienie i nóg i rąk... Normy się zmieniają,kiedyś nie golono pach i nóg powszechnie... Chciałam sprawdzić czy jestem ze standardami na bierząco ;) Też zostawie te włoski,nie przeszkadzają mi.

Gość cos dla ucha
ja bym moze i ogolila , ale jak widze jakie mam nogi po goleniu czy depilacji , cale w krostkach, to jakos wole te wloski na rekach niz krostki , i wlasciwie nie mialam z tym problemow az do dbia pewnego jak mnie sie ktos zapytal dlaczego czegos z tym nie zrobie , no ale co

Gość Eeeeeeeeee
Przy mocno owłosionych rękach pewnie depilator w kremie jest niemal konieczny... To wszystko jednak rzecz gustu.

Gość zimny Roman RULEZ
ja też golę normalnie maszynką - raz w tyg nie odrastają ani mocniejsze ani ciemniejsze - takie same jak były, cały czas (oooo już parę laaaaat golę) nieestetycznie wg mnie wyglądają ciemniejsze włoski na rekach przy dość "bladej" skórze

Gość lollola ej
e tam, jestem zbyt leniwa, poaz tym chyba mi sie podobaja, szczegolnie latem jak robia sie zlote a skora brozowieje, nie wyglada sie tak maksymalnie "babowato";)

Gość Eeeeeeeeee
Ej Roman,facet jesteś? U mężczyzn włosy na rękach mi się podobają...

Gość zimny Roman RULEZ
nie, to nick został z innego topicu:) jestem kobietą

Gość Eeeeeeeeee
O,to dobrze :) Jakby faceci golili to nie miałabym wyjścia i też bym zaczęła. ;)

Gość zimny Roman RULEZ
no fakt :) ale u facetów też nie lubię zarośniętej klaty (jakieś mam "blee" na tym punkcie) no i "bikini" ;)

Gość normalnie depiluję
ale ja mam fisia :) nie lubie włosów na nogach rękach... ale jasnych chyba bym nie ruszała

moja kolezanka sobie goliła i teraz wyglada jak małpa:D a jak jest w bluzce z krótkim rękawkiem to jak kogoś dotknie to bardzo kole... lipa, są to niech zostaną

Gość wiem co dobre
A ja mam długie ale cieniutkie wloski na rekach. Czasem jak widze ze jest ich za duzo to jak mi sie nudzi to normalnie wyrywam palcami.Chwytam kilka i rwe :P Z cebulkami i na miesiac sa przerzedzone:P