Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złotemyśli

Łatwa kobieta to taka która ma męskie podejście do sexu...

Polecane posty

Gość złotemyśli

Gość mylisz sie stary
to zycze takiej co bedzie Ci dawala raz na miesiac i tylko po ciemku:O Wole nadpobudliwą (co nie jest negatywne) bardziej odemnie niż prosić kogoś kogo kocham o sex jak jakis pies:O

Gość promyczek22
Jakie to jest meskie podejscie do sexu, moze mi ktiś wytlumaczy!!!

Gość mnie bardzo kreci
domagam sie odpowiedzi na pytanie promyczka22-tez chce wiedziec dlaczego wciaz(z malymi przerwami na sniadanie,obiad i kolacje ) mi stoi moj drazek?,oraz dlaczego zdarzalo sie ze laska uciekala po...kilku numerkach z lozka?,albo mowila ze jestem zboczony gdy zapalilem swiatlo!?Albo rznalem ja od tylu.Albo chcialem zeby mnie zwiazala.No!!dlaczego!?

\" Łatwa kobieta to taka która ma męskie podejście do sexu...\"e nie rozumiem tego stereotypu. owszem - faceci maja znacznie wieksze libido od kobiet i chca sie czesciej bzykac, jednak ma sie to nijak to bycia latwym ! ja sam mam codziennie ochote na seks, a jednak nie wdaje sie w przypadkowe numerki tylo czekam az poznam dziewczyne. wiele kobet mysli podobnie i choc ich cipki swedza to nie skacza z kazdym od razu do lozka, one tez czekaja na zwiazek. dla mnie latwa kobieta to taka, ktora nie szanuje siebie, partnera i seksu, robi to mechanicznie ot - taki worek na sperme. ale podobnie mysle o facetach ktorzy ruchaja kazda jak najszybciej, na 1 spotkaniu itd. w moim towarzystwie nie mam kumpli ktorzy pieprza sie na lewo i prawo, ale jak maja dziewczyny to zasuwaja az milo :P podobnie ze mna, oczywiscie jest sporo facetow ktorzy mysla i robia tylko jedno, ale NIE USPRAWIEDLIWIAJCIE SIE SZMATY TYM, ze jak pieprzycie sie z kim popadnie to porownujecie sie do facetow ! bo wiele z nas tak naprawde jest duzo bardziej dojrzala od glupisz dupodajek, tylko nieliczni sa tez szmaciarzami. no ale jak sie poznaje facetow na dyskotekach to czego sie spodziewac :/

Gość promyczek22
No , wreszcie sie dowiedzialam,co to jest meskie podejscie do sexu.... Bardzo mnie cieszy fakt ,ze nie naleze do tej kateforii kobiet, chociaz sex jest dlamnie bardzo wspnialym przezyciem....

Do\" mnie bardzo kreci-\" pleciesz glupstwa,nie ma takich facetow ktorzy caly dzien na okraglo byliby podnieceni tzn. ich penis bylby w stanie gotowosci.Przeciez to jest niemozliwoscia fizyczną....! Piszesz tak ,zeby ci inni zazdroscili jakim ty jestes\"goracym\" facetem.Rozumiem taki stan , kiedy jestes z partnerka, chociaz to takze jest sprawa dyskusyjna....!

Gość Kamień w wodę
Nie mogę do końca zgodzić się że kobiety mają niższy temperament niż faceci a i czekać można sobie do usranej śmierci. Nie widzę nic złego w tym że na pierwszym spotkaniu idziemy do łóżka. Na co czekać? Jeśli ona ma na to ochotę i ja.... a nie chwileczkę powinniśmy przez kilka miesięcy zastanawiać się na tym żeby tylko druga strona nie pomyślała sobie jestem łatwy, łatwa.... Żałosne. Mi osobiście szkoda czasu na takie głupoty.

Gość Promyczek22
Do'kammien w wodę"- absolutnie sie ztoba nie zgadzam! Idac twoim tokiem myslenia mam rozumiec,ze kobieta majaca duzy temperament, powinna sie kochac kiedy chce z kim chce i ile razy chce.Uwielbiam sie kochac ale to co ty proponujesz jest nie do przyjecia...Ludzie powinni sie czymś roznic od zwierzat, ktore wlasnie kopuluja z kim popadnie !A czy nie odstraszaja cie coraz czestsze choroby przenoszone droga plciowa?A gdzie jest uczucie? czy ono dla ciebie nie istnieje?

na co masz czekac? a moze na .... milosc ? ale taka panienka jak ty tego nie zrozumie. ja nie musze kochac kobiety aby sie z nia pobzykac, jednak MUSZE cos do niej czuc, cos glebszego niz sympatie czy zauroczenie. no ale to ja. kobieta taka jak ty, puszczalska, nieodpowiedzialna i bez szacunku do bliskosci miedzy 2 ludzi, nie pojmnie tego. dodam,ze nie masz absolutnie zadnych szans na faceta takiego jak ja i 1000000 mi podobnym - ludzi ktorzy kochaja sie kochac, zrobia wszystko w lozku dla swojej kobiety i zawsze beda przy niej. dla ciebie sa dyskotekowe casanovy do ruchania, akurat dla szmat. a co do libido to nie musisz sie zgadzac,ze faceci maja wieksze. sama jestes kobieta i nigdy tego nie zrozumiesz. ale nawet byly kiedys badania przeprowadzone, kobieta podano testosteron w stezeniu jaki ma 17letni facet. kobiety zgodnie twierdzily ze nie wyobrazaja sobie zycia w takim stanie ! mialy tak straszna ochote na seks, ze nie mogly wogole sie skupic i myslec o niczym innym, nic tylko sie rznac. tak wiec moze i niektore kobiety maja wysokie libido, ale nigdy nie zrozumieja jak silne ma mezczyzna. to co wy macie w czasie owulacji to kropla w morzu w porownaniu z nami. ale na szczescie poziom testosteronu lekko spada z czasem i mozna zaczac myslec :P no ale to po 22-23 roku zycia dopiero. spada, ale i tak jest cholernie wysoki :D ja wciaz mam ochote na seks codziennie, jednak potrafie juz przez 5 minut o nim nie myslec.

Gość Promyczek22
Zaniedbany - chyba nie do mnie ten post...!

Gość Kamień w wodę
Do "Promyczek22" Nie napisałem o tym że kobieta mająca duży temperament, libido czy jak kto woli ma się bzykać kiedy chce i jak chce, tylko że kobiety tak jak i mężczyźni czują potrzebę kochania się. I wyróżnianie płci nie ma dla mnie sensu. Uczucie hymmmmm.... po pewnym czasie i tak przerodzi się w przywiązanie. A co do zwierząt ...tym różnimy się od małpy że możemy o tym zaśpiewać.

Gość Kamień w wodę
Do " Zaniedbany " No pewnie że nie zrozumiem bo nie jestem panienką i nie CHODZĘ na dyskoteki. Miłość, chyba sam nie wierzysz w te przesycone romantyzmem bajki. No chyba że na Kafeterii dziewczyny na to lecą. Ale tak naprawdę brakuje Ci trochę konsekwencji w tym co piszesz. "...muszę kochać kobiety aby się z nimi bzykać..." To w końcu jak jest z Tobą kochasz kobiety, bzykasz je czy może rżniesz?

Gość mnie bardzo kreci
oczywiscie-teksanska laleczka 12-ze przesadzilem,ale niewiele.Sa takie dni ze mi co chwile staje.Gdy ide na ulicy,patrze na piekne mijajace mnie dziewczyny,kobiety,ale tylko te zgrabne i oczywiscie ogladam sie za nimi,podziwiajac ich cudowne nieraz tyleczki.Bardzo czesto w ciagu dnia mysle o seksie.Oczywiscie bez dwoch zdan ze mezczyzni maja wieksze libido-mysle ze duzo wieksze.Nie napisalem poprzednio tak zeby mi ktos zazdroscil-(nie mysle tymim kategoriami),chodzilo o dosadnosc,to tyle,pozdrawiam

Gość teksanska laleczka12
Fajnie byloby miec tylko dla siebie takiego meżczyzne.Ale mam pytanie , czy tacy mezczyzni potrafia byc wierni? Sadze ,ze chyba nie? I tu lezy pies pogrzebany!