Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawiona-zaniepokojona

Czy plemniki mogą przrzeżyć w ślinie?

Polecane posty

Gość zaciekawiona-zaniepokojona

Witam! Pieściliśmy się z moim mężczyzną oralnie. Najpierw pieściłam jego, póxniej się całowaliśmy i on pieścił mnie. Czy w ten sposób mogło dojść do zapłodnienia? Drugie pytanie dotyczy tego, czy jeśli miał wzód i dosłownie na sekunde dotknął penisem mojej pochwy to czy mogło to spowodowć zajście w ciąże? Dodam, że miało to miejsce w 8 dniu cyklu, mam 7 dniowe krawawienia, a całe cykle 26-27 dniowe. Nie kryczcie od razu głupia małolata. Ciekawi mnie to a nigdzie nie moge znależć informacji na ten temat. Jeśli ktoś zna odpowiedź to o nią proszę. Pozdrawiam i z góry dziekuję.

Gość xxxyyy
nie ma najmnejszych szans na ciąże. jak to na chwile dotknąl Twojej pochwy ja tego nie pojmuje,jak można na chwile........jeśli wytrysku nie było to nie ma się czego bać......a i nie sugeruj się tym że podczas okresu zajśćnie można, marne szanse ale jednak prawdziwe-zdarzają się takie ewenementy.....

Gość spinkowa
Ło matko, ale plemniki są nie tylko w samej spermie (tej wytryskowej :P ), ale jak się facet, że tak powiem "moczy" trochę nawet wcześniej, to w tym też mogą być plemniki. Ale czy one mogą przeżyć w slinie to nie mam pojęcia :classic_cool:

Gość o matko i córko
"na sekundę dotknął penisem mojej pochwy to czy mogło to spowodować zajście w ciążę?" Gdzie ja sobie tak poprawię humor, jak nie na kafeterii buahahahahaa!!!!!!!!! :p :p :p