Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BALERINKA123

Mamy jeszcze rok do wesele..zespół poszukiwany!!

Polecane posty

Gość BALERINKA123

Mamy jeszcze rok do wesele, bo ślub planujemy końcem kwietnia. Lokal juz zarezerwowalismy, teraz jeszcze zespól musimy zalezc..i z tym mamy problem..Moze ktos moze polecic jakas fajna kapele?? najlepiej ze ślaska albo malopolski? sluchajac demo na stronie interenetowej danego zespołu nic nie daje tak naprawde, waze sa opinie ludzi ktorzy zetkneli sie z danym zespołem, wiec moi drodzy CZEKAM NA WASZE PROPOZYCJE I OPINIE..:) z góry dzieki

Tak, jak pisząca tutaj Joaśka z Warszawy, polecam zespół Szafa Grająca :) Składa się z czterech osób - dwóch pań i dwóch panów. Jest to bardzo elastyczna kapela, współpracuje z Młodą Parą - układa repertuar do indywidualnych potrzeb nowożeńców i gości. W swoim składzie ma profesjonalnego wodzireja a w repertuarze ok.1000-1500 piosenek. Śpiewają nie tylko w języku polskim i angielskim, ale również niemiecki, czeskim, węgierskim, greckim, japońskim, rosyjskim i francuskim. Są profesjonalistami. Nie piją alkoholu podczas pracy. Pozdrawiam :)

jestem ze śląska - i ta szczerze powiedziawszy nie znam fajnego zespołu - każdy inaczej interpretuje muzyczną stronę biznesu - każdy inaczej prowadzi - jeden zespół znany z nałogu alkoholowego - wokalistka na moich oczach na weselu o godzinie 00.40 minut po północy padła pod stół - SPAĆ - była tak pijana - nie wiem zdaj się na znajomych którzy na żywo słyszeli i wiedzieli zespół ;) \ p.s ja mam dj'a w jednej osobie prezentera i wodzierja - i wiem że na moim weselu nie zasłyszę fałszu :) tylko ładne czyste brzmienia ;) powodzenia

Gość Ona i ja
Ale mechaniczne brzmienia, bez duszy :/ Zespół lepszy, ale trzeba się nachodzić, żeby taki znaleźć. W życiu nie wzięłabym dj'a. Wedding, podaj namiary na ten zespół, plizz :)

Gość ooo ireth-oronar to wedding pl
anner :D Zmieniła nick, bo się swojego czasu nie wsławiła na kafe :P Minnymi tym, ze wiecznie wciskala ludziom pewien zespol :D

ooo ireth-oronar to wedding pl - a niech se wciska - może to jej mąż gra w tym zespole - ja kiedyś też się rozglądałam za zespołem - to jakiś bezczelny cham pod 20 nickami oferował jaki to super zespół i na jakim on ( potem ona ) nie była weselu - jaki tam grał zespół - ochochochocho ... :p

Spokojniej, dziewczyno. Jest tak wczesna pora a ty musisz zaczynać dzień złośliwościami? Nie szkoda ci na to czasu? Nie wsławiłam się? Tutaj sławy się nie szuka, natomiast niezdrowych emocji aż za bardzo. ie wracam do przeszłości a ciekawskich zapraszam do archiwum, niech sami stwierdzą, czy mój daaawny post jest przyczyną jakiejkolwiek mojej niesławy. Dobra rada: uspokój się i daj innym żyć bez świadomości, że istniejesz.

Wedding_Planner - mam nadzieje że to nie do mnie - ja do ciebie nic nie mam - gadałam z toba kiedyś - pomogłaś mi :) - według mnie jesteś osoba kompetentną i nie pasuje do ciebie \"wciskanie\" zespołu komuś \"na chamca\" pozdrr 🌼

Gość Ona i ja
Te, Malusia (trafny nick, nie ma co), tak cię to boli? Kurcze, naprawdę na tym forum prawie same prostaczki siedzą. Miałam napisać do gazety o przedślubnej gorączce i chyba znajdę tu kilka naprawdę ciekawych tematów. Zwłaszcza o zołzach i szantrapach. Do Weddinga: nie daj się sprowokować :)

Ona i ja - co mnie ma boleć ? może twoja obecność zasrany podszywaczu - jak na tym forum siedzą same prostaczki - to sama nią jesteś !! i nie wiem po co tu jeszcze jesteś skoro sama się nazwałaś i nadal tu jesteś ? ech żałosna jesteś :o

Gość Ona i ja
Nie będę wchodziła z tobą w dyskusje, nie ma sensu. Posługujesz się językiem, który mało ma wspólnego z kulturą, a fakt, że wywlekasz jakieś mało istotne sprawy z przeszłości forumowiczek sprawia, że wydajesz się osobą złośliwą, płytką i źle wychowaną. Zastanów się nad sobą zanim zostaniesz sama, bo najcierpliwszy nawet facet nie będzie chciał być z kiś takim, jak ty.

sama sie nazwałaś - więc spadaj stąd - skoro jesteś prostaczką więc po co tu jeszcze siedzisz i głupio paplasz coś tam pod nosem ? i jeszcze najeżdżasz na mój nick - boli cie że ja go mam ? czy co ? nie wiesz jak zakłada się konto na forum ? klikasz na preferencje i po kroku zakładasz nick - będziesz na czarno wiesz :p hahahaha

Ona i ja ---> nie wiem czy wiesz, że powinnas mausie przeprosic, a wiesz czemu? bo nie przeczytalas wypowiedzi nad nią, gdzie ktos wyzył sie na wedding a malusia byla przeciwna tej wypowedzi. Sama napisała że nie ma nic do weddinga a ty po niej pojechałas jak po łysej kobyle.. Weź sie zastanow nad sobą a nie obrazasz kogos, nie niedoczytałas czegos i kto tu jest prostakiem? :o

Nie, Malusia :) Nie do Ciebie :) Napisałam to do \"ooo ireth-oronar to wedding pl\". Nie wiem, skąd biorą się takie złośliwe osoby, mam nadzieję, że więcej ich na swojej drodze nie spotkam. Swoją drogą ciekawa jestem, kim jest... Pozdrawiam, Malusia :)

Gość a wracając do tematu....
to ja chcę polecic zespół "Jezioranie" ja szulalam bardzo długo, bo jestem bardzo wybredna. Nie chciałam byle czego no i znalazłam :) W cenie skrzypek w kosciele (ale nie musi byc). Umieją zagrac wszystko ;) naprwde polecam. Jesli ktos chce nr, to podam na maila. Aha zespol z ok. wawy

Gość baśek
Tfu!..,ale grała.To był koniec fajnego kawała z muzyką w tle.123*telekod#,nie szukaj daleko.Wybierz tych co grają i śpiewają a nie tych co udają i jeszcze się śmieją...,z nas oczywiście.

Gość do baśek
ale o co chodzi? jaki telekod?

Gość baśek
To takie skojarzenie,a z czym?przecież jesteś dzisiejsza.

podpowiedzcie strony www z salami weselnymi w Warszawie i okolicach na ok.120 osob. dziekuje :)

Gość BALERINKA123
Ale wróćmy do tematu!!:) szukam ze śląska lub małopolski kapeli, wiec czekam na jakies propozyjce..i nie kłócić mi sie tutaj :)

Gość zapomnij
nie bierz zepołu z netwesele:o

Gość BALERINKA123
no licze na Was...co z tym zespołem? naprawde nie mozecie zadnego polecic?? przeciez dobry zespół na weselu to podstawa...

Gość baśek
Chyba cię nikt nie lubi....bo taka cisza.Niuans,Odłam,Omega,Sektor 4,Sonar,Akord,PAN MAJSTER..itd,itp.

Gość Joaśka z Warszawy
Dziewczyno, napisz tutaj: szafa_grajaca@op.pl.

Gość BALERINKA123
Ja nie chce linków do stron z kapelami tylko chce zeby ktos mi polecił jakis sprawdzony zespół przy ktorym sie bawił. No ale chyba sie nie doczekam:)

Gość Joaśka z Warszawy
A gdzie tu masz linka? Podałam Ci adres MAILOWY, do kontaktu! Nie podam Ci numeru telefonu - wcześniej podawałam, to niektóre dziewczyny z Kafeterii robiły sobie głupie żarty.

Gość BALERINKA123
a strony interentowej nie maja?? tylko maila? i dlaczego ich polecasz? spiewasz w tym zespole czy co?

Gość Joaśka z Warszawy
Dlaczego na mnie napadasz? Jeśli chcesz, szukaj sobie zespołu za pośrednictwem internetu - ciekają cię mocne rozczarowania - pisałam o tym wcześniej i nie chcę mi się powtarzać :/ W tym zespole nie śpiewam - oni dla mnie grali. I to grali tak, że chcę się im za to odpłacić.