Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość farbka 2007

W tym roku chciałabym zajść w ciąże!Zapraszam tegoroczne staraczki!

Polecane posty

Gość farbka 2007

Witam, czy jest moze jeszcze jakas chetna dziewczynka na ciąże w tym roku ?????? Ja pragnę zajsc w ciąze w tym roku tak na przelomie lipca i sierpnia zeby dzidzius był wiosenny :D Zapraszam wszytkie tegoroczne staraczki!!!!

Gość farbka 2007
Witaj Antoś , miło mi Cie poznać :D Więc zaczynamy........

Ja w sumie tez ale teraz to sie biore za siebie porzadnie (i za mojego mezusia :D) zrobiłam badania i teraz czas na wizyte u lekarza:D

Własnie do dzieła !!!!!!!!!!!!!! Bez pracy nie ma kołaczy :D Samo nic nie przyjdzie. A moze jakies suwaczki by sie przydały ???????

Gość aguszka25
Hej kobietki,przygarniecie mnie.Ja także plauję ciąże chociaż staranka juz rozpoczęte.

Aguszka25 oczywiście , w wiekszosci u nas staranka rozpczęte :D wiec smiało zostan z nami :D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość aguszka25
Przyznam,ze lipiec i sierpień odpowiadają mi na zafasolkowanie bardzoooo,w pracy mam dostać umowę na czas nieokreślony wiec spokojnie bedziemy mogli sie skupić na działaniu:)

Tak Aguszka ja tez bardzo chcialabym zafasolkowac na przelomie lipca i sierpnia zeby miec dzidzie wiosenną :D ale jak bedzie wczesniej czy pozniej to tez bedzie super!!!!!!!! Byleby do konca roku 2007 sie udało !!!!!!!!!!!!! Witaj serdecznie Malinko_w!!!!!!!!!!!!!!! Mam rozumiec ze Tobie rozniez odpowiada ten roczek ??????

witajcie dziewczyny, My z Miśkiem też planujemy rozpocząć starania na przełomie lipca i sierpnia..... a dziś idę do doktora, zrobić sobie i jemu burzę mózgu :) chętnie do Was przyłączę :):) Aga

Witam ja tez planuje w lipcu zajsc w ciaze :) bo bardzo mi odpowiadaja wiosenne miesiace:)pozdrawiam serdecznie

Witajcie Krucha i Aga29 !!!!!!!!!!!!!!!! Bardzo sie ciesze ze dołaczacie do topiku, oby okazał sie szczęśliwy !!!!!!!!!!!!!

Dziękuje za miłe przywitanie:) Tak, chciałabym w tym roku zajść :) Starania już rozpoczęte od zeszłego roku, narazie nie wychodzi niestety :( Robię badania żeby wyjaśnić powód bezowocnych starań. Mam taką cichutką nadzieje że w tym roku się uda!!!

i ja mam nadzieje, ze w tym roku spelni sie nasze marzenie 🌻 🌻 tez jestem po badaniach.

Malinka_w życzę Ci tego z całego serca jak rowniez pozostałym staraczkom !!!!!!!!!!!!!!! :D Trzeba byc dobrej mysli...wierzyc ze sie uda :D w koncu zdarzaja sie cuda :D

i tez starania rozpoczelam w zeszlym roku...mam nadzieje, ze w tym roku sie uda :D :D :D

My z Miśkiem póki co nie przejmujemy się specjalnie zabezpieczeniem...... co ma być to będzie..... tylko jak rzucić fajki poooomocy

farbka 2007 - jest zalozony tez topik o podobnym tytule, ktory wlasnie wypowiedzialas...: Wierzymy w cuda, na wiosne sie uda.....\" zapraszam wszystkich - jesli macie ochote, sa tam super i kochane dziewczyny 👄

Gość aguszka25
ja także zrobiłam różne badanka,hormonki ,na wrogość śluzu itd,mój mężulek takze zbadała swoje wilkołaczki są świetne,właściwie jesteśmy zdrowi więc mam nadzieję,że wcześniej lub później sie uda,ale w sam raz byłoby tak w sierpniu:)

aguszka 25 - powiedz mi jak wyglada takie badanko na wrogosc sluzu...tzn. czy wykonuje sie je podczas 1 wizyty u gina?? i kiedy jest wynik?