Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość farbka 2007

W tym roku chciałabym zajść w ciąże!Zapraszam tegoroczne staraczki!

Polecane posty

Nick ....... ....wiek...... ost@.........nast.@.....stara nka.......miejscowosc farbka 2007.....23........18.04.................................... .... .ślą skie Aga29............31........09.04........7.05............ ..............dolnośląskie aguszka25......25........02.04........1.05 .............................lubelskie validos27........27. w piątek.będzie 30.04............................kraków Malinka_w......29.........25.03.......23.04......nie liczę...............W-wa kruchaa.........26........17.04.........15.05..........7 ............centralna PL JaChceFasolke...24.......13.04........15.05.......ponad 2 lata.......Śląsk POKA............35.........................................5...............Kraków Moni76..........31..........14.04...........................................Gdańsk zgodnie z zyczeniem poprawiam:D no i witam Was 👄

ja tez dziekuje za miłe przywitanie :) pokunia juz szukam dla was miejsca w gdansku;)

Ja też tak mysle ,wkońcu którejś sie uda:D jejku ja to ze stażem małżeńskim to weteranka jestem :D w tym roku 15lat minie:) i jeszcze zyjemy:D

dziewczyny a czy któraś z was majuż jakąs diagnozę? tzn. przyczynę niepowodzeń w staraniach? Ja mam na 50% PCOS na 50% bo czekam na wyniki hormonów...

moniś = nie zdziw sie jak kiedyś zapukam do twoich dzwi:D:D:D a co na kawe przyjade:D

nic się nie martw POKA, a ja to w ogóle stażu małżeńskiego nie mam. Tyle, że dla mnie to nie jest ważne :) poza tym nigdy wesela nie chciałam i Misiek również... planujemy w tym roku wziąć ślub i zrobić przyjęcie dla najbliższych

Aga = pewnie to nie chodzi o papierek:D ja chce fasolkę = no ja mam 13latka:D

Aga29 ślub można wziąść zawsze a dzidzie zrobić to już nie tak łatwo jakby się mogło wydawać... my też mieliśmy małe przyjęcie dla najbliższych... nie wyobrażam sobie imprezy dla 100 osób... chyba bym ją opuściła jako pierwsza ze zmęczenia :D

Gość aguszka25
JaChceFasolke,kochaniutka te 50% moze zamienić sie w 0%,trzeba byc dobrej myśli.Ja jak wcześniej pisałam jestem ponoc zdrowa i diagnoza lekarza brzmiała"najciężej leczy sie ludzi zdrowych",ale nadzieji nie tracę!

POKA a długo staraliście się o pierwsze dziecko? Bo słyszałam że najgorzej jest \"zrobić\" pierwsze a później to już bez problemu leci :-)

ja wiem ze mam bardzo niski progesteron:( ale licze ze gin cos zdziala jakimis lekami:D

Gość aguszka25
kruchaa robiłaś badania na progesteron?jjesli tak to pamietasz jaki wynik Ci wyszedl?

aguszka25 Twój lekarz ma rację... i dlatego w sumie chyba bardziej ucieszyłabym się gdyby PCOS sie potwierdziło to wiedzielibyśmy co leczyć... a jeśli się okaże że jestem zdrowa jak ryba to chyba zeświruje... może namówie lekarza na HSG.. kto wie może to jest przyczyną...

Gość aguszka25
no wlaśnie ja wiem,że lekarz ma racje,zaproponowal nam abyśmy troche wyluzowali,ale przyznam sie,że jeszcze nie dopadla mnie obsesyjna chęć posiadania potomstwa,wiec myśle,ze blokadę psychiczną mogę wykluczyć.myśle,że teraz gdzy duzo w moim zyiu sie zaczyna dziać,budowa domu ,pomoc meżusiowi w otwarciu firmy w przypływie nieplanowanej namiętności trafimy na ten własnie dzioneki i powstanie fasolka:)

wiem Kochane, że z fasolką wcale nie jest tak prosto, ale jestem dobrej mysli i koniec i mam wbite w głowę że tak trzeba

aguszka25 masz rację..skoro jesteś zdrowa to któregoś wieczoru kup dobre winko i zrób romantyczną kolację.. i ... hehe A tak prz okazji.. badałyscie żołnierzyki swoim mężczyznom?

no u mnie moj maz mial to zrobic 2 tyg temu, ale zrobi tak za tydzien albo poltora...

Gość ......Agusia.....
Witajcie dziewczyny chciałam Wam wszystkim zyczyc powodzenia i slicznych zdrowych dzidziusiow:) od niedawna znam kafeterie i czytajac niektore wypowiedzi dziewczyn az serduszko mi peka ze sa takie problemy:( ja mam syna i corke i u mnie bylo teraz i za pierwszym razem sie udalo. Wiec tak za Wami dziewczyny trzymam kciuk i wierze ze kazdej z Was sie uda:)

podobno najlepiej jest o tym nie myslec...czyli jak to mowia - trzeba sie wyluzowac :D tylko, nie zawsze jest to takie proste... Chociaz, w sumie to po co o tym tak intensywnie sie mysli? przeciez to chyba troche spowalnia calą sprawę... :D

ale, ale nieprzejmujmy sie tym wcale 🌻, na pewno bedzie dobrze i tego sie trzymajmy :D ale wymiana informacji- jak najbardziej wskazana :D

hej... to moze i ja sie ptrzylacze?? juz widze moje kolezanki Moni i Poka...👄 do domu kochane, bo na naszym topiku zastoj :D ale do rzeczy, ja mam mega staz malzenski, mam 2 dzieci i staram sie i staram o 3...jestem weteranka w staraniach i o dziwo!!! mam diagnoze w koncu...do jachcefasolke....mam PSOS...na 100% wlasnei rozpoczelam leczenie w sobote ide do moje gin i zobaczymy cop dalej...jestem jednmak bardzo bardzo pewna zwyciestwa.... pozdrawiam Was i mam nadzieje, ze uda nam sie szybciej niz myslimy...ni edo konca roku....w polowioe juz bedziemy podziwiac swoje brzuszki czego wam i sobie bardzo bardzo zycze z calego serca!!!!

Nick ....... ....wiek...... ost@.........nast.@.....stara nka.......miejscowosc farbka 2007.....23........18.04.................................... .... .ślą skie Aga29............31........09.04........7.05............ ..............dolnośląskie aguszka25......25........02.04........1.05 .............................lubelskie validos27........27. w piątek.będzie 30.04............................kraków Malinka_w......29.........25.03.......23.04......nie liczę...............W-wa kruchaa.........26........17.04.........15.05..........7 ............centralna PL JaChceFasolke...24.......13.04........15.05.......ponad 2 lata.......Śląsk POKA............35...................................... ...5...............Kraków Moni76..........31..........14.04....................... ....................Gdańsk bega.............35............3.04.........28.04........15..............warszawa