Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba się nie zdecyduję

Zuzanna, Martyna czy Kasia??

Polecane posty

Gość chyba się nie zdecyduję

Mąż chce Zuzię, ja zawsze chciałam Martynę, ale mam sentyment do Katarzyny. Czy ten wybór naprawdę musi być aż tak trudny?

Gość ----krzysiek----
wszystkie są ładne ale ja bym się zdecydował chyba na zuzie

Gość Zuzia najładniejsze
:-):-)

Gość proponuję w zamian
Zenek albo Maniek,też ładnie :D

Gość cherrycoke
Zuzanna

Gość Marta jest ok
Marta :) ,bedzie mieć fajne smpatycznie imie , Martyna to już nie to :P , na drugim miejscu Kaśka a na trzecim Zuzia :)

Gość tylko nie Zuzia
Po pierwsze jest tych Zuziek juz na peczki, do przesady. Kaska jest ladnie, ale ja stawialabym na Martyne.

a może sprawdź sobie znaczenie imion albo po prostu losujcie :) na forum to raczej nikt Tobie wybrac nie pomoże- ilu ludzi tyle upodobań :) ja mam problem z imieniem dla chłopca bo dla dziewczynki od razu było jedno :)

Gość fghf
wszystkie imiona sa sliczne...najbardziej jednak podoba mi sie martynka

Imienia Kasia kiedyś nie lubiłam, bo co druga kobieta w Polsce miała tak na imię, teraz wiem, że to piękne imię, dlatego tak popularne. Martyna podoba mi się najbardziej. Zuzia dla dziewczynki, Zuza dla nastolatki, Zuzanna dla kobiety- też fajnie, ale od Zuzek trzeba trochę odetchnąć, bo za kilka lat kobiet o tym imieniu będzie za dużo i imię straci na atrakcyjności. Ja miałam dla dziewczynki zarezerwowane inne imię- Sandra. Gdyby nie Sandra, to pewnie Marta albo Martyna.

no i fakt jak jest jakiś szał na imię to później i w przedszkolu i w szkole tych jest przynajmniej kilka- pracuje w przedszkolu wlasnie i napisze Tobie tak- Martyny są trzy, Majki - cztery Zuzia- jedna -w jednej grupie!! a Kasia tylko ja :) bo minął szał na Katarzyny - osobiscie uważam , że dziecko ma prawo do indywidualności :) i moje dziecko nie bedzie miało popularnego imienia- tylko takie które bedzie je wyróżniać ale broń Boże nie ośmieszać ;)

Gość zieeeeeeeeeeeeeew
mała słodka Zuzia :P , dziecku może i pasuje ale jak dorośnie to sie będzie wstydzić - stara Zuzia brzmi niepoważnie :D

Gość to imię uniwersalne
Dlaczego stara Zuzia? Nie może być Zuzanną?

Gość Stalowa Magnolia
Zuzanna w polskim brzmieniu mi się nie podoba, natomiast po angielsku owszem - Susan, Susannah- nawet piosenki fajne są po angielsku o tym imieniu

a ja mysle,ze jak zobaczysz corcie to bedziesz wiedziec jak dac jej na imie...przynajmniej u nas tak bylo...uri=odzila sie...miala byc Natalia...a jak ja zobavzylam to wiedzialam,ze to Kasia...i wraz z rozwojem corci widze,ze bardzo pasuje do niej to imie...poczytaj znaczenie imion...cos w tym jest...pozdrawiam wszystkie mamy Zuz,Martynek,Kasi i pozostalych slicznych dziewczynek:)

Ja od zawsze byłam zwolenniczką imion Zuzanna i Łucja. Niektórzy się pewnie domyślą, dlaczego :)

Gość Zdecydowanie Martynka
a Zuzia kojarzy mi się z piosenką " Zuzia lalka nieduża " i moze dlatego mi sie nie podoba

Ta Martyna, jest ostatnio coraz popularniejsza.:( Ja zawsze wiedziałam, że nazwę córkę: Oliwia, Martyna albo Nadia, stanęło na Oliwii, ale Martyna była zaraz za nią. Zuzia i Kasia średnio mi się podobają, to już Lena czy Agata są ładniejsze.

Gość gość
tylko Kasia :) Martyn i Zuzek pełno :( :(

Gość toksyczna juz zaczyna
hahah, mysle,ze autorka juz 5 lat temu!!! wybrala imie:D nie ma to jak temat sprzed 5-6 lat:D

Gość gość
Kasia :)

Gość Nattta
Ja jeszcze nie wiem czy będzie chłopak czy dziewczynka ale jak dziewczynka to Zuzia, uwielbiam to imię:)