Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PRZESLICZNE EE

OTO KANDYDATKI NA MISS TRÓJMIASTA.TAM SĄ NAJLADNIEJSZE LASKI!!!

Polecane posty

Gość spoko laski
ale mi się osobiście spodobały tylko 3 :) Sorry, ale dla mnie laska powyżej 170 cm to trochę nieporozumienie jest :D Zresztą gdyby zmierzyć stopy tym wszystkim wysokim i napisać obok wzrostu rozmiar buta, to wątpię czy jakikolwiek facet by na takie poleciał hehehehe :D

Gość LOMAMUSIUU
ŁO MATKO TAM NIE MA ANI JEDNE JŁĄDNEJ:)TRAGEDIA"(

Gość spoko laski
ależ są! Te poniżej 170 cm są ładne, reszta bleeee !!!

Hyhy ciekawe która wygra, niektóre to fajne dziewczyny, już nie przesadzajcie :) Studiuje na SWPSie i ode mnie też jest jedna kandydatka, życze powodzenia.

Gość weronika ładna
i co z tego? Wysoka, ładna, zgadzam się spoko. Ale niech zdejmie buziki i pokaże swoje stopy. No pzry wzroście 180 cm to raczej mniej niż 40 mieć nie będzie. A takie duże stopy u laski są wręcz odrażające fuuuuuuj !!!

Mam 1.63, stopę rozmiar 40 i właśnie się dowiedziałam, że jestem odrażająca. Boże, jak ja mam z tym żyć?? :P Mam normalną małą stópkę, a Ty myślisz, że stopy od 40 wzwyż są wielkie i niekształtne. To co mam zrobić? Mam zacząć obwiązywać się bandażem? Nie jestem masochistką.:)

Gość pytalski roman
Oliwia mala stopka jak tu ujelas to napewno nie rozmiar 40 :D Ciekawe co bys powiedziala na 36-37?

Gość oooo tak
40 to może i mała stópka ale nie przy 163 cm, matko święta !!! To bardzo nieproporcjonalne! Przy wzroście ponad 160 cm właśnie stopa 37-38 (albo i mniejsza) jest najbardziej odpowiednia. No ale sami zobaczcie. Skoro niskie dziewczyny potrafią mieć i 40, to co dopiero ma mieć taka weronika co ma 180 cm ?? :( Toż 44 to ona ma conajmniej (jak nie więcej). A takie stopy u kobiety wierzcie mi, są beznadziejne !!!

Dyskutujecie o wzroście, o stopach, a dobrze wiecie, że na to nie mamy żadnego wpływu. Mały biust można powiększyć, wagę można zrzucić, ale stopy nie da się zmniejszyć. Piszesz 40 i myślisz, że mam płetwę. Ja wyglądam całkiem normalnie, na plaży nie muszę się wstydzić, w sportowym obuwiu i w szpilkach wyglądam ok. Więc z czym masz problem?

Gość Olivio a popatrz
na to z takiej strony: Jesteś dość niska, ale masz rozmiar 40. Faceci są zazwyczaj od Ciebie wyżsi (zradko kiedy kurdupel ma po0niżej 170 cm), ale załóżmy że byłabyś z facetem nie za wysokim i by miał stopy takie jak Twoje (albo mniejsze). Wiesz, że wtedy związek byłby niemożliwy? Facet od kobiety musi mieć większe stopy żeby było im razem dobrze. Jak jest odwrotnie to związek nie ma szans !!!

Gość olabogajejujeju
jestem potworem:( mam 170 i rozm41, jak mi jeszcze błonka miedzy palcami wyrośnie to bede kaczuszką?:P

Gość mała stópka
To nie prawda że wysokie dziewczyny mają duże stopy ja mam 180cm i nosze rozmiar buta38 moja mama ma176cm ima rozmiar butateż 38

Nie spotykałam się jeszcze z facetem mającym stopę rozmiar 40, tzn. nie sprawdzałam, ale buty mieli duże, więc 40-stka, to na pewno nie była. Każdy w głowie ma jakiś określony typ urody, który mu się podoba. Dla mnie facet musi mieć \"to coś\", a na to coś składa się wiele czynników, także wzrost. Byłam z facetami powyżej 1.80, najniższy miał 1.80, a najwyższy 1.86 (nie pamiętam dokładnie, może więcej). Nie jestem w stanie wypowiedzieć się o facetach mających 1.70, bo nigdy z takim nie byłam.

Olivio a popatrz--------> ale kocopoły piszesz:-) Ja mam stope 40 i mój facet też i musze Ci powiedzieć że jest nam ze soba bardzo dobrze

Gość wszystkie brzydkie
ewentualnie ta pierwsza !w dodatku akademia medyczna no no i moze jeszcze ta najwyzsza z tymi nogami jeszce jest fajna