Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klonka

pytanie o internet

Polecane posty

Gość klonka

nie wiem gdzie mam sie zwrocic z tym pytaniem,wiec zadam je tutaj.otoz chcialabym sprawdzic na komputerze historie otwieranych stron w przegladarce,jednak w historii tej ogolnej one sie nie zapisuja-albo ktos je celowo kasuje.moje pytanie brzmi:czy jest jeszcze jakas inna mozliwosc aby te strony przejzec,uwazam ze na pewno one sie gdzies jeszcze na komputerze zapisuja,tylko nie mam pojecia gdzie ... z gory dziekuje za szybko odpowiedz pozdrawiam

Gość vbvbvbvbvbv
jeśli są specjalnie kasowane to nic nie zdziałasz :) ,pewnie wszystkie mozliwe lokalizacje sa czyszczone ale jeśli kasuje bo ma nieczyste sumienie więc i tak wszystko jasne...

Gość klonka
a jakie sa jeszcze inne lokalizacje,bo powiedzmy ze tylko historie kasuje .... no chyba ma nieczyste sumienie i mnie to w....rza na maksa .az chce to sprawdzic .....:P

zainstaluj sobie program który śledzi ruchy każdego użytkownika komputera

Gość vbvbvbvbvbv
jeśli on używa IE to ci moge podać sposób jak odzyskać te dane -wszystkie odwiedzane stronki i to z dłuższego czasu , zajmie ci to kilka chwil i nie trzeba żadnej wiedzy tylko będziesz musiała sciągnąć mały programik (freeware)

Gość klonka
uzywa explorera albo mozzilli .a jaki to programik jesli mozna wiedziec ???? prosze pomocy :)

Gość klonka
to oprocz tego pytania zadam jeszcze jedno: czy mozna zrobic tak aby od tej pory ten ktos kasowal historie ale ona by jednak nie znikala, w sensie po otwarciu drugi raz przegladarki pojawiala sie na nowo .... ???