Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabahaha

MOJ FACET CHCE CODZIENNIE SIE ZE MNA KOCHAC! ILE MOZNA?!

Polecane posty

Gość zabahaha

jak mu wytlumaczyc ze nie zawsze mam ochote... :(

Gość hdh
no właśnie jak?

Gość Kamień w wodę
Jednej za mało drugiej za dużo. Chyba się nie urodził taki co by wam dogodził. :-)

Gość Tomaszekk
Można 2 razy dziennie i więcej. Jak nie masz ochoty to powiedz że nie chce Ci się wypnij swój tyłeczek w jego strone i powiedz: tym razem tylko ta część mojego ciałka może z tobą współgrać, a sama zacznij czytać książkę, albo oglądać film. Albo jak już zupełnie tak zupełnie nie masz ochcoty, że nawet tyłeczka nie możesz mu ofiarować, to doprowadź go ręcznie do szczytu.

Gość Gosiaa83
Tomaszek "gratuluje" typowo meskiego podejscia do sprawy,,, dziewczyna nie chce ale facet wymaga reka noga dupa jakkolwiek byle by doszedl...tragedia

Gość Tomaszekk
Gosiaa83 No pewnie. Faceci też robią wiele rzeczy na które nie mają ochoty, byleby tylko lasia była zadowolona:-) Ale Ty tego pewnie nigdy nie zrozumiesz...

Gość sfvfvv
Kamień, bo ty masz dogodzić jednej wybranej a nie wszystkim wg jednej miary. A ja tam się cieszę że mój narzeczony ma na mnie ochotę codziennie. Ze swojej strony też się staram. Ale ja go po prostu kocham. I osobiście bardziej męczyłoby mnie codzienne sprzątanie (gdybym codziennie sprzątała) niż przyjemności seksu.

Gość MOZE TY
POPROSTU JESTES DRETWA.. :(