Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arisa dasai

Pi.ekne ciało dzieki tylko jednej rzeczy.....

Polecane posty

Gość arisa dasai

Kurde, masz skóre jak 16 latka- rzekł do mnie pewnien facet przeslizgujac dłonią po moim brzuchu... A mam lat 32. Jak to robie..? Najprostsza rzecz na świecie. szczotka taka do pleców szoruję sie bez litości od stóp do głow, wycieram sie , na to dobry balsam i jest pieknie.. Polecam.

Gość maszsz
wole miec skore jak 32latka bez szorowania szczota

Gość a jakie do...
nie trzeba wcale szczotą :P wystarczy szorstka gąbka i efekt ten sam...

Gość dużo więcej
mam duzo więcej lat ... i mam skóre jak 20 latka :P. Nie masz się czym chwalić dziewczyno .... i nie potrzebuje szorowania jej szczotką . Ot, taką mam ... to u nas dziedziczne.

Gość arisa dasai
własnie wcale nie ten sam... Gabka jest za delikatna... Sczotka nawet celulit eliminuje! Szoruje głownie pośladki i uda, ale równiez dekolt i ramiona... Skóra jest jak satyna! Nie ma mowy o żadnych wypryskach czy czyms takim...!

Gość jest coś takiego jak peeling
do ciała, powszechnie stosowany przez kobiety od lat:)

Gość arisa dasai
powtorze raz jeszcze po raz ostatni: stosowalam od lat peeligi pod prysznic, gabki masujace, efekt był mierny, sredni... Teraz dopiero widac efekty! Głupia szczota , a ile może! Ale możecie mnie nie słuchac... Pa pa.

Gość E-psik
Ale piersi chyba nie szorujesz,co?

Gość fistaszek k
arisa, dalas dobra rade. Dziewczyny wydaje fortune na jakiej mazidla zawierajace chemie, a zwykla szczotka jest bardzo skuteczna.

Gość a skad on wie
zadalabym sobie pewne pytanie -czy to dobrze ze spotykam sie z pedofilem o_O

Gość czu to jest szczotka druciana
mam szczotkę do mycia, ale nie jest ona na pewno bardziej szorstka od takiej dwustronnej gąbki.

Gość blehehehe
stosowano go kilkadziesiat lat temu, a szczotki i inne masazery mozna kupic bez problemu. ale warto zalozyc watek na kafeterii, zeby sie dowartosciowac i rzucic infantylny tekscik 'Kurde, masz skóre jak 16 latka- rzekł do mnie pewnien facet przeslizgujac dłonią po moim brzuchu... A mam lat 32" bleheheheheh

Gość arisa dasai
Komplement sprawil mi przyjemnosc i utwierdził w przekonaniu ze dobrze robie.. Piersi tez szoruje, zniknely mi rozstepy.. No, moze nie całkiem, ale bardzo zbladły...

Gość RoszpUUnkaa
Ha, ale Wy macie sposoby nie to co ja !!! Szczotka do olecow to juz przeszlosc! Wiecie co jest teraz na topie? Taka szczota do kibla + taki wsysacz do kranu jak sie zatka. Najpierw uzywam szczote do kibla, szoruje nia najpierw dosc delikatnie, potem ruchy okrezene sie nasilaja, az dojdzie do optimum czyli srednio mocno. Potem przemywam twarz przez sito a nastepnie robie wsysaczem do kranu WYCISk. potem nadchodzi czas na specjalny oklad. Nie powiem z czego, ale doskonale dziala na wągry i inne zaskórnikaki, Wiem, ze niektorych moze to zdziwic, ale moja babcia ostatnio jak przejechala paluchem po mojej buźce powiedizala ze ona taka miala 70 lat temu . Polecam :)

Gość MaNikUt..........
A ja mam skore jak u krokodajla i zyje :P Moja dziewczyna mowi ze moja skora chrupie jej jak ona mnie podgryza ... :) Niezle nie ? Zyc nie umierac

Gość rada jest tak odkrywcza
że spadłam z krzesła z wrażenia...myć się szczotką do pleców....szok....kto by na to wpadł....niewiarygodne po prostu... ktoś tu dobrze napisał, babka chciała się dowartościować, bo takie rady to sory....

Gość E-psik
Przestańcie się głupio czepiać... Ja mam takie szorstkie rękawiczki z Douglasa, ale nie zawsze mi się chce nimi drapać :p

Gość Ziuta Szprychowa
E tam czepiacie sie jej. Mam w sumie troche racji. Ja osobiscie stosuje PEELING (zel pod prysznic z drobinkami).

Gość Kaczorzasta Kaczorzyna
Ja tam lubie rozne takie przemioty do mycia

Gość Ziutko
nie czepiamy sie. dziewczyna nie wymyslila nic nowego a pisze jakby odkryla nowa planete i zycie na Marsie :P skore masowano szczotkami i innymi przyrzadami do masazu juz ze sto lat temu jak nie wiecej. sa specjalne profilowane gabki do masazu o roznej twardosci, nawet Nivea ma zel pod prysznic z koncowka do masazu. a tutaj nam wyjawia tajemnice "Kurde, masz skóre jak 16 latka- rzekł do mnie pewnien facet przeslizgujac dłonią po moim brzuchu... A mam lat 32" a najlepszy jest to 'przeslizgujac dlonia po moim brzuchu' :P i ten wielokropek.... :P:P:P

Gość buahahahahhahahahah
Hahahahah co racja to racja. Marsu nie odkryla . Ale nie kumam czemu to napisala na FORUM ?!!!!! Tuż to nie normalne zdeka :)

Gość rada jest tak odkrywcza
jednym słowem - rada do dupy:)

Gość rada dobra
tylko z gatunku tych oczywistych ;) a jeśli dla kogoś stanowi odkrycie to... ;)

Gość E-psik
Jednak się czepiacie ;) Są z pewnościa na kafe osoby,które nie słyszały o tej metodzie... Lub nie stosowały jej systematycznie. Ten wpis może je zachęcić do działania. 🖐️

Gość zosia_samosiaaaaaaa
ale jestesmi mile wszytskie, nie ma co :P

Gość E-psik nie zalamuj mnie
E-psik nie zalamuj mnie. sadzisz, ze z inteligencja kafeterianek jest tak niedobrze? :O zachecic ma chyba ten wielokropek i przeslizgujaca sie po brzuchu dlon... chyba wszystkie zazdroscimy... ;)

Gość E-psik
Oceniacie te informacje jedynie na podstawie własnego stanu wiedzy.Tu przecież piszą też zupełne siksy,nastki.Takie,które np.pytają o najbardziej ujędrniający żel pod prysznic... ;)

Gość E-psik nie zalamuj mnie
racja, racja. na ocene tej inf. ma tez wplyw to, ze zostala napisana przez dorosla kobiete i razi infantylnoscia ;)

Gość arisa dasai
Matko, ale sie czepiacie... Facet powiedzial mi to jakis czas temu, jego już nie ma, i on nie jest w tym wszystkim wazny.. Chodziło mi o to ze nie doceniamy pewbych rzeczy które sa tuz pod reka a dają przy regularbym stosowaniu znakomite efekty.. jestem matką, urodziłam dziecko, mialam rozstepy ale ta " kuracja" naprawde dała świetne efekty, może bym tego nie zauwazyła gdyby facet ów nie zwrócił mi na to uwagi.. Zmotywował mnie, to wszytko. gdzie w tym infantylnosc..? Chciałam zaczac topik niebanalnie, i chyba sie udało bo wszyscy strasznie poruszeni.. :) Pozdr.