Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katie91

Jak oczyścic swój organizm?

Polecane posty

Gość fistaszek k
Pic przez 1 dzien sama wode, ciepla wode z cytryna+swiezo wyciskne soki z marchwi...

wiem że tego jest sporo... ale mi chodzi o konkretne takie wypróbowane. Jeśli możesz mi polecic jakąś to byłabym wdzięczna:D

najlepiej oczyszcza dieta warzywno owocowa, no chyba ze po glodowce liczysz na efekt jojo ... ja jestem juz 12 dzien na tej diecie zostaly mi tylko 2 ale efekty za kazdym razem sa super, uwierz mi!:)

hmmm przypomnij sie jutro to Ci wpisze swietna dietke oczyszczajaca bo nie mam jej przy sobie:/

jednak mam, zaraz Ci wrzuyce, sprawdzona, bardzo dobra, znacznie zmniejsza cellulit:] a przy tym wszytskim glodna nie chodzisz bo porcje spore :)

jezeli chcesz oczyscic organizm powinnas dostarcac mu rzeczy bez toksyn ... tj warzywa i owoce ... innego lepszego sposobu nie ma

fajnie by było tylko... tylko tak niestety nie jest bo to co jemy, chodzi mi o toksyny kumulują się w naszym organizmie przykład: DDT...

no to w takim razie nikt Ci nie pomoze skoro jestes tak sceptycznie nastawiona ... ja juz pare razy stosowalam ta diete i ona doskonale oczyszcza i to dlugo zalezajace toksyny ... w czasie tej diety jakis czas temu rzucilam palenia poniewaz nikotyna takze wyplukala mi sie z organizmu ... no niestety zaraz po diecie powrocilam do nalogu ale to tylko z powodu mojej winy ... takze wiem ze moj spsob jest bardzo skuteczny i dobry

Gość kamyczki
a moglabys podac ta diete? ja wlasnie oczysiclam watrobe z kamieni i zlogow, ale chcialabym doprowadzic do porzadku caly organizm.

Gość Rudra
Woda, woda, dużo wody!

oj mylisz się... to nie sceptyzm tylko racjonalne myślenie... napewno owoce, warzywa w znacznym stopniu pomagają na oczyszczenie organizmu, lecz w swojej wypowiedzi chciałam uwzględniec również to że tak naprawde to nie ma już takiego czegoś a jeśli jest to napewno niewiele żywności naturalnie zdrowej nie zawierającej żadnych toksyn. Kwaśne deszcze zanieczyszczone powietrze robią swoje docieraj nawet na obszary nie skalane ręką człowieka. Jak odróżninasz to czy w twoim organizmie nie ma toksyn albo one są.... Diękuję wszystkim za wypowiedzenie się na forum ale ZACHĘCAM DO WSZYSTKICH DO WYPOWIEDZENIA SIĘ W TYM TEMACIE

Gość MikołajBeka
Polecam Detox. Amerykanie poszukując czegoś co będzie w stanie pomóc im przy aferze z Wąglikiem zrobili ranking detoksyzantów i Detox firmy Vision zajął pierwsze miejsce. Opis ze strony http://www.suplementy.sklep.pl/sklep/product_info.php?cPath=10&products_id=18 Usuwa z organizmu toksyny i złogi. Oczyszcza przewód pokarmowy i jelita. Wzmacnia układ immunologiczny. Wchodząca w skład preparatu Uncaria tomentosa (vilcacora) lub inaczej "koci pazur" - liana rosnąca w Amazonii peruwiańskiej posiada bardzo szerokie spektrum działania. Jest to najsilniejszy naturalny antybiotyk. Nie jest tani ale za to najlepszy w swojej kategorii

a takim razie jaki jest cel twojego topiku bo nie rozumiem?? skoro uwazasz ze wszystko co jesz jest niezdrowe to zacznij glodowke ... chcialas zebysmy pisaly sposoby na usuniecie toksyn ... wiec nie rozumiem o co ci chodzi? myslisz ze wyssalam to sobie z palca? oj to ty sie mylisz ... mysle ze to nie jest racjonalne myslenie lecz wiercenie dziury w calym ... oczywiscie z tym ze rosliny sa pryskane itp itd ale to mozna wymyc, mozna takze jesc warzywa z dzialki lub z zaufanego zrodla ... jak chcesz zyc skoro teraz wszytsko ma w sobie toksyny co????????

nierozumiem po co te wyżuty... a topik założyłam bo chciałabym w jakiś nie inwazyjny sposób oczyścic swój organizm. Nie wiem czy wiesz ale jest coś takiego jak wolnośc wypowiedzi, ja tylko wyraziłam swoje zdanie a ty się żucasz jakbyś nic innego nie miała do roboty SŁYSZAŁAM ŻE CZOSNEK OCZYSZCZA ORGANIZM WIECIE COŚ O TYM, NIEWIEM JAKIEŚ MIKSTURY ITP. OCZYWIŚCIE DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM ZA WYPOWIEDZI JESTEŚCIE KOCHANE:D

Gość wyrzuty
i rzucasz a nie żucasz

Gość kamyczki
ciekawy ten preparat BodyPure swoja droga, kuracja bardzo podobna do oczyszczania watroby w ktorej zamiast rozpuszczonego proszku z saszetki pije sie rozpuszczona gorzka sol i oliwe z oliwek . Macie jakies doswiadczenia z BodyPure?

2 godz. po kolacji ząbek czosnku. Przed zjedzeniem rozgniatasz i zostawiasz na 10 minut (coś tam się wtedy wydziela). Ja właśnie to \"stosuję\" od kilku dni - przemiana materii poprawiła mi się cudnie (wcześniej miałam całymi tygodniami straszne zapracia, nawet tabletki przczyszczające nie pomagały, zdarzały mi się mdłości i wymioty, bóle głowy i straszne uczucie ciężkości - pani doktor roztoczyła przede mną cudowną wizję gastroskopii i lewatywy - to mobilizuje ;) ) Wcześniej przeprowadziłam 3-dniowe oczyszczanie jelita grubego. Jeśli jesteś zainteresowana mogę o tym też napisać. Ale wracając do czosnku - polecam :) Na pewno wychodzi na zdrowie :)

Gość justin32
spójrzcie na te preparaty naturalne , może kogos zainteresują.Ja i moja rodzina je stosujemy i efekty są bardzo dobre.Są tu preparaty oczyszczające , odżywcze i regenerujące.Zadbajmy profilaktycznie o nasz organizm a wtedy nie przyczepia sie żadne choroby. www.wiecznezycie.celebs.pl www.tiens.com Pozdrawiam Justyna /Medycyna Naturalna

Gość a co ta
ja to bym sie zastanowila nad tym preparatem detox

Gość aaaaaaaaaaas