Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tempted

włamanie na poczte!

Polecane posty

Gość tempted

mam wlasnie taki problem... ktos wlamal mi sie na poczte z tlen.pl i sciagnal i usunal moje wszystkie maile (ponad 500) z przeciagu 3 ostatnich lat. nie wiem jak to sie stalo, haslo i pytanie pomocnicze zostalo najpierw zmienione. pozniej udalo mi sie w jakis sposob zmienic haslo i zdolalam sie zalogowac, wtedy szybko zmienilam rowniez pytanie pomocnicze. teraz jest w porzadku. ale... ta osoba wykryla moje kolejne konto z yahoo.com. konto to zawieralo ten sam nick i haslo wiec to nie byl problem. jednak tego konta nie udalo mi sie juz odzyskac! i ten ktos wyslal mi maila do konta na tlenie o tresci: czegokolwiek bys nie zrobila i tak jestesmy kros przed toba. a co wiecej, ta osoba przeczytala male od mojej przyjaciolki o jej intymnych problemach i teraz wysyla nieprzyjemne wiadomosci do niej! boje sie, ze moze wysylac tez do innych osob. chcialabym sie bardzo dowiedziec czy mozna cos zrobic, tzn. dowiedziec sie kto to jest i skad, moze jakis numer IP... lub chociaz odzyskac te maile (ktore byly bardzo wazne dla mnie)...cokolwiek. macie jakies pomysly?

Gość kjad fsklj asdlk
tylko policja i provider, usługodawca usługi. Ewentualnie podstepem wyrwać jego dane podając się za kogoś w emailu do niego..

Gość ojojojojoj
zlos to na policje, powiedz, ze boisz sie, ze ktos z tego konta narobi glupot.

Gość tempted
tez mi wszyscy radza, zeby na policje zglosic. ale myslalam, zeby napisac do tlenu i yahoo, czy mogli by podac mi ip ktore sie podlaczaly do mojego konta w ostatnim czasie. problem jest tez taki, ze teraz nie ma mnie w polsce, a to wszystko odkrylam dzien przed wyjazdem... tutaj nie ma sensu tego zglaszac, tak mi sie wydaje.

Gość ksiondzstefanKOPIA
generalnie przestępstwa internetowe zgłaszasz w miejscu ujawnienia...

Gość dr Watson
Moim zdaniem sprawa jest bardzo prosta i nawet nie wymaga abym użył szkła powiększającego do sprawdzenia odcisków palców :) Widzę to tak: komputer się Tobie zepsuł i zaprosiłaś do siebie specjalistę do domu i naprawy kompa i w czasie niewinnej rozmowy ten specjalista na Twoim kompie zrobił sobie kopię HASŁO oraz LOGIN i to wystarczy , przeniósł dane do własnego kompa , zalogował się za Ciebie i robi wszystko za Ciebie , proste ?

Gość tempted
nie zapraszalam zadnego specjalisty. a poza tym uzywam poczty tylko przez strone internetowa...

Gość to pewnie twoj byly facet

Gość tempted
tez tak pomyslalam. on sie zarzekal, ze to nie on. ale nie wiem juz sama...