Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzywoopalająca

I JAK SIE OPALAĆ NA SOLARIUM? SPALIŁO MI CZESCI PRZYLEGAJĄCE DO ŁÓŻKA

Polecane posty

Gość krzywoopalająca

no wiec byłam na solarium na poczatku nic nie zauwazylam, po kolejnej wizycie bylo widac juz lekkie opalenie, ale... no własnie, spaliłam cześci dotykające łóżka tzn tyłeczek i łopatki :D straaasznie mocno. reszta ciała nie jest wogole zaczerwieniona, a tyłek i łopatki pieką okropnie, smaruje je łagodzacym balsamem. no i jak tu sie opalac jak przypala od dołu :o

Gość krzywoopalająca
ale stojące chyba zazwyczaj mają wiekszą moc od leżących? a ja mam jasną karnacje i dopiero 3 raz bylam na solar

Gość hejka krzywoopalajaca
hej krzywoopalajaca....ja jak chodze to na stojace,bo mam odstajace lopatki i jak leze na lozku to zawsze mam biale plamy,bo mi chyba zakrywaja czesc skory. Nie maja wiekszej mocy,polecam...

Gość kobitka//////
ja tez mam białe plamy i się dziwie. Dziewczyny dozujcie sobie te minutki

Gość sweetevil
taki urok solarium, ze czasem masz niektore czesci ciala bardziej przypieczone. Ja bylam wczoraj na solarce i bardziej przypiekl mi sie tyleczek, szyja oraz zgiecia w nodze czy lokciu:) ale po paru dniach opalenizna sie wyrowna:) spokojnie

a ja byłam wczoraj na solarium stojącym i jestem w 90% poparzona:(:( dziewczyny solarium to nie zabawa:(:( ja juz tam nigdy nie pojde

po pierwsze z solarium trzeba umiec kozystac , skora musi sie przyzwyczaic ... po drugie nie chodzcie do tanich solariow bo to glupota! lozko do opalania jest tak skonstruowane ze lampy od dolu sa troszke slabsze wiec musialas przesadzic z czasem ... co do kabin stojacych tzw \"tub\" one maja mocniejsza moc aczkowleik sa bardzo niewygodne w uzyciu, dlatego juz od dawna z nich nie kazystam ... z uslug solarium kozystam juz kilka lat i ani razu nie stwierdzialm u sibie spieczenia lub sparzenia ... zeby kozystac z solarium trzeba sie najpierw tego nauczyc a dopiero potem narzekac na wady sztucznego oplalania ;);)

Gość ja mam zawsze białe plamki
na łopatkach i tyłku :( szaloniutka - i jak skóra schodzi?

biale plamy zawsze zostaja, ja na poczatku mialam na posladkach i wzdluz lydek ... ale to jest normalne:)