Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 24, 2007 :D zamontowałam własnoręcznie rolety na oknach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Kwiecień 24, 2007 --> lusia Na pewno nie ja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
deja vu 0 Napisano Kwiecień 24, 2007 brawo!!!:D tak trzymać!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MRK-3 0 Napisano Kwiecień 24, 2007 To teraz jeszcze spenetruj się penisem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mistrz cientej riposty 0 Napisano Kwiecień 24, 2007 szkoda tylko że roluja się w poziomie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 24, 2007 :D dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 24, 2007 ten penis mnie poruszył dogłębnie... :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamerdyner 0 Napisano Kwiecień 24, 2007 akurat ( hahaha ), podrążę temat , jakiej średnicy i długości kołki rozporowe zastosowałaś i jakim pistoletem wstrzeliwałaś te kołki , podaj typ pistoletu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rybka zwana Wandą 0 Napisano Kwiecień 24, 2007 Luśka - nawet, jeśli to prawda, to nigdy, ale przenigdy się taką samodzielnością nie chwal. ;-) Osobiście - nie uważam. Nie dałam sobie sama rady nawet z prostą hydrauliką. :-0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sweet Dreams II 0 Napisano Kwiecień 24, 2007 szacuneczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 24, 2007 ale jakie kołki??? mocowanie na oknach pcv prosty montaż bez wiercenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
noooo 0 Napisano Kwiecień 24, 2007 bravo Luska:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ka.. 0 Napisano Kwiecień 24, 2007 W poziomie, bo teraz to taka moda :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aż mordę wykrzywia 0 Napisano Kwiecień 24, 2007 kołki? do nowych okien?:o sam jesteś kołek kamerdyner:p loretki mocuje się na wkręty, bądź na taśmę dwustronną:p coby nie dziurawić plastyków:o a tak btw to żaden problem Luśka - ja sama robę i montuję rolety:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 24, 2007 ;) teraz mogę goło hasać po domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aż mordę wykrzywia 0 Napisano Kwiecień 24, 2007 to miłego hasania:D a na wkręty mocowałaś czy na taśmę dwustronną? bo teraz w stolycy trendy jest mocować na taśmę:p też lece ale na piwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 24, 2007 na taśmę ja to bym tak stronga przechyliła... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mistrz cientej riposty 0 Napisano Kwiecień 24, 2007 ja wyciągam Pilsnera z zamrażarki no i ściagam rolety:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 24, 2007 Miszczu :P a tylko rolety??? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mistrz cientej riposty 0 Napisano Kwiecień 24, 2007 jak na razie zostanę w moim ulubionym szlafroku z królikiem Bugsem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 24, 2007 może chociaż rozchylisz jego poły... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mistrz cientej riposty 0 Napisano Kwiecień 24, 2007 ........ino nie mdlej i rumieńcem dziewiczym się nie zalej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 24, 2007 wstydliwie zmrużę oko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ZupaMan Napisano Kwiecień 24, 2007 Lusia jakbys zamonotowala wlasnonoznie to bym chylil czola. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 24, 2007 zupaman :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aż mordę wykrzywia 0 Napisano Kwiecień 24, 2007 a co to za problem zamontować taka loretkę?:p wkrętarka, malutka śrubeczka i loretak wisi nie lubie przylepców bo, po cirka pół roku spadają:o a Ty na co moąąątujesz miszczu?:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mistrz cientej riposty 0 Napisano Kwiecień 24, 2007 no ja akurat musiałem użyć wiertary udarowej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aż mordę wykrzywia 0 Napisano Kwiecień 24, 2007 no to pogratulować inwencjii:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach