takowa_zainteresowana_w_takim 0 Napisano Kwiecień 24, 2007 Mieszkam we Wrocławiu. Moim marzeniem jest studiowanie prawa na UJ. Czy mozecie mi powiedziec czy trudno sie tam dostac oraz czy jeszcze trudniej sie utrzymac ? Interesuje mnie tez czy takie studia w Krakowie beda dla mnie duzym obciazeniem finasowym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość student z Krakowa Napisano Kwiecień 24, 2007 Na prawo na UJ bardzo ciężko się dostać, utrzymanie się jest dużo prostsze. Co do finansów. Koszty wynajęcia mieszkania są w Krakowie duże, reszta to jak w reszcie kraju. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
takowa_zainteresowana_w_takim 0 Napisano Kwiecień 24, 2007 Dziekuje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
takowa_zainteresowana_w_takim 0 Napisano Kwiecień 24, 2007 a zycie w akademiku jest drogie ?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość student z Krakowa Napisano Kwiecień 24, 2007 W akademiku jest na pewno duuużo taniej. Ale do tego trzeba się nadawać. Mnie takie życie by nie odpowiadało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
takowa_zainteresowana_w_takim 0 Napisano Kwiecień 24, 2007 A co takiego zlego jest w akademiku ? Bo jakos sie nie orientuje :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manganian VII potasu 0 Napisano Kwiecień 24, 2007 z tego co sie orientuje, w krakowie nie jest drozej jesli chodzi o mieszkania niz we wroclawiu. za to warszawa...:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
takowa_zainteresowana_w_takim 0 Napisano Kwiecień 24, 2007 Do Warszawy sie nie wybieram :P Mysle tylko studiach w Krakowie. (stosunki miedzynarodowe, prawo, administracja etc). Ale o Wrocławiu nie mysle w ogole.=> Chyba w ostatecznosci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manganian VII potasu 0 Napisano Kwiecień 24, 2007 ja tez sie nie wybieralam do warszawy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach