Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marze o takiej kobiecie

Męski ideał kobiecości - chce taką mieć ale nie mam szczęścia

Polecane posty

Gość marze o takiej kobiecie

1. szczupła, nie chuda 2. wcięcie w talii 3. kształtne jędrne piersi 4. włosy średniej długości - kolor nie ważny 5. makijaż - delikatny, subtelny 6. kobiece ciuszki - rzeczy podkreslające figurę, talię, piersi, obcasy a co najważniejsze - rzeczy z klasą ale nie wyzywające 7. niepaląca 8. wykształcona, inteligentna 9. namiętna z temperamentem lubiąca sex ale wierna swojemu partnerowi 10. z poczuciem humoru zwariowana ale kiedy trzeba umiejąca sie zachować 11. nie materialistka - uznajaca partnerstwo a nie sponsoring 12. wierząca i praktykująca ale nie dewotka ;-) I co o tym myślicie ?? dlaczego przeciętnemu mężczyźnie tak ciężko taką poznać ?

Gość uuuuuuhahahaha
narysuj se ją:)

Gość Wredniak.
Pobudka! :P

Gość mechaniczna pomarancza
to ja, ale jestem zajęta :)

a nie... nie spełniam jednego punktu. nie doczytalam do konca.

no to ja taka jestem.tylko ostatni punkt sie nie zgadza- niewierzaca i niepraktykujaca jestem.iIuwierz mi, ciezko znalesc kobietę inteligenta, ladna, z temperamentem( to szczegolnie) zeby byla wierzaca i praktykujaca:) acha i jestem zajeta, zebys sie nie nastawial:P

Może dlatego, że punkt 9 kłóci się nieco z 12 i w konsekwencji doprowadza do nieustannych wyrzutów sumienia, co skutkuje w skrajnych przypadkach ponuractwem i zgorzknieniem? No chyba, że nie o katolicyzm Ci chodzi. ;-) Powodzenia. Są takie! :D

Gość Panna hmmm
Oj. Szukaj. Ale chyba nie w internecie, co?

Gość youtube
dora, nie ma to jak uwazac siebie za pieknosc....

a co w tym zelgo, ze ma dobre zdanie na wlasny temat? przeciez nie napisal, ze do tego ma byc jeszcze zakompleksiona.

Gość fvsfvfs
o, jak ja ale bez 6 i 12

Gość youtube
Znam wiele pieknych dziewczyn, ktore nie maja kompleksow, lubia sie, ale w zyciu nie powiedzialyby komus, ze sa pieknosciami. Zazwyczaj jest tak, ze te najbardziej przecietne uwazaja sie za pieknosci, a te naprawde ladne maja kompleksy...

Gość Vitaminkaaa
teraz tam mówisz ale później Ci się znudzi... zawsze taj jest...

youtube - a gdzie dora powiedziala, ze jest pieknoscią, bo ja chyba jestem mało spostrzegwacza...:/

Hmmm więc jestem szczupła, wysoka mam średnie wcięcie w talii ale jest piersi hmmm ja się nie znam rozmiar b i takie sterczące:D, włoski za ramiona jasny brąz, delikatny makijaż, uwielbiam takie kobiece ciuchy z klasą i takie nosze wiesz obcisłe rurki pasek w talii i takie inne duperelki, nie cierpie palaczy toteż sama nie palę, jestem mądra, ale nie jakaś tam wybitnie, seks hmmm jestem dziewicą (mam 16lat), lubię się śmiac mam poczucie humoru, ale często jestem lekko zawstydzona w stosunku do mężczyzn co oni odbierają jako kokieterię, mam wyczucie sytuacji, jestem wierząca, ale co niedziele do kościoła nia latam (tak co 2 tygodnie)!!! Opisałam się taką jaka jestem i nie wierze żeby takich kobiet na świecie nie było!!! Jesteś wybredny za bardzo kotku:P

o! widzisz youtube...;) wszedzie pelno jest pieknych kobiet.....hehe.

Gość A ty co soba reprezentujesz
pewnie nic

Gość widze że
zauważyłam ze goracy temat:)...facet sie rozmarzył i został osaczony:).... ..po cholere mu ideał???????????????????....jest TYYYYYYYYYYLLLLLLLLLEEEEEEEEEEEE wspaniałych kobiet z defektami:)....ja mam odstające uszka:):)

Gość IDEALNA KOBIETA
a kim ty jestes ,ze marzysz o idealnej kobiecie!!!????Musisz tez byc co najmiej przystojny jak Apollo i inteligentny jak nasz prezydent:P

Gość mi nie pasuje 5 cecha i ....

eee tam, ja cie lubie takiego jakim jestes , wybierz mnie! mnie wybierz! :)

Takie kobiety nie istnieją. Młode spełniają jedne kryteria a innych nie. Starsze spełniają trochę więcej ale pojawia się materialm (co zabija w facecie resztki romantyzmu). Zapomnij chłopie o ideałach

są takie, ale faktycznie - w większości zajęte już przez bardziej niż Ty obrotnego samca :P

Gość spelniam warunek
1 2 4 6 7 8 10 11 no kiepsko nie nadaje sie ;-)