Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antywszystko

Człowiek to jest dziwny kobiety...śmiać mi się chce

Polecane posty

Gość mechaniczna pomarancza
dawaj szybko, bo musze zaraz wychodzic. jak ja poznales to byla wolna czy zamezna?

Gość antywszystko
wolna i miałem już ja na celowniku, tylko kariera, kariera

no to moze przemawia po prostu przez ciebie urazona duma, ze nie czekala tylko wybrala innego, co? moze ty sobie wmawiasz, ze ja kochasz, bo jest teraz chwilowo niedostepna? nie wiem, pytam tylko.

Gość antywszystko
człowieku to jest zajbista kobieta! Piekna, inteligentna i skromna!

wiesz, co? ja naprawde musze spadac, bo mnie facet z chalupy wyrzuci, ze tyle w robocie siedze. zajrze tu wieczorem, jak chcesz pogadac - po 20.00 albo rano. a jak sie nie spotkamy - trzymaj sie stary, jeszcze bedzie dobrze.

a jak jest taka zajebista, to czemus jej nie zatrzymal?

Gość antywszystko
dzięki. W zasadzie jak ją poznałem to nie wiem mowiła ze jest zajeta, ale szybko ja pozyskałem jej względy tylko potem mi odpierdoliło, bo zaczłąłem się wspinac po szczeblach kariery i odpuściłem, potem wyjechałem wracam a ona juz zamęzna, myslałem że rozwalę towszystko bo straciłem coś ,albo mając wróbla w gaści zmiażdzyłem go:D

Gość antywszystko
hehehhe widzisz do dziś tego nie rozumiem dlaczego tak się stało, coż zostaly tylko zdjęcia iwspomnienia:D:D

Gość antywszystko
teraz to szukam takiej samej jak ona, tylko takich nie ma:(

Gość antywszystko
jak coś to wal na gadu 7494134

jestem. nie uzywam gg, bo w robocie mamy embargo, a w domu mi sie nie chce. wyjasnij mi cos: ty teraz glownie zalujesz, ze dales ciala, czy glownie szukasz innej, bo nie rozumiem powodow tej frustracji tak do konca. sa takie, oczywiscie. co chwila ktos tu placze po takiej twoja, to musi byc przymnajmniej kilka sztuk :) jaka kariera stary? kim ty jestes, prezesem coca-coli? nie obraz sie, ale ja mysle, ze dziewczyna widziala, ze jej nie kochasz i zwiazala sie z kims, kto dal jej poczucie bezpieczenstwa. trudno ja za to winic. spales z nia kiedykolwiek?

Gość antywszystko
hehehehehe kariera widzem asz cienkie wyobrażenie o robieniu kariery. Nie szukam!Bo takiej nie znajdę!Dużo w życiu widziałem i wiem jakie są kobiety, zreszta mam mało czasu i jest mase róznych spraw i innych rzeczy jak tylko świrowac przed babami, którym jakiś debil zaczaruje i już je ma. Ja o nią powinienma walczyć, a nie pytać się dziewczyny czy powie mi kiedy na kawę sie umowić. Mialem szansę ją przejąć, ale nie przejałem. Zreszta ona była i jest starsza ode mnie wiec w tamtym okresie się nie dziwię,ze mogła iśc za poczuciem bezpieczeństwa. Ale ciała, dotyku i zapachu jej perfum, usta, oczy włosy, oddech tego nie zapone nigdy:D