Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antywszystko

Człowiek to jest dziwny kobiety...śmiać mi się chce

Polecane posty

Gość antywszystko

Patrze tak na to wszystko i co! Kobieta jak nie ma chłopaka to wariuje. Ile widziałem już takich sytuacji, żeby był, byle co, ale jest na stanie i już. Potem jak już złapie sztukę, to jak trafi się lepszy zaraz wodzi się wzrokiem ile sie już takich sytuacji naoglądałem. Albo singielki czy jak tam się je nazywa. Też jak się trafi lepszy, to mało niezwariują. Ile mialem takich sytuacji ,że mozna nawet było dostrzec na ic czole znak: zaproś mnie na kawę. Cięzko jest człowiekowi dogodzic, zwłaszcza kobiecie..................................

Gość o i to właśnie
dogodzic można kobiecie....FACECIE!!!!!!..TYPOWY zresztą...

Gość mklscns
uogólniasz... kobieta zachowuje się najbardziej normalnie właśnie wtedy, gdy nie ma nikogo:P

Gość antywszystko
typowy nietypowy??Wiesz co mnie to wali wszystko, niech się piprzą wszyscy dookoła,zdradzaj,a itd. ja tylko obserwuję to wszystko i się śmieję. Tylko nie wiem czemu jesyem przystojny, atrakcyjny, inteligentny, wysportowany itd. model doskonaly , który dązy do doskonałości

Gość mechaniczna pomarancza
ups! przeciez ty juz jestes doskonaly, do czego tu dażyc?

Gość antywszystko
przebić siebie, taki jestem, wyżej, wyżej i wyżej

wyzej to juz sie nie da. wyluzuj sie, bo sie spocisz. a inni niech se robia co chca, co ci do tego, z IPN jestes?

Gość o i to właśnie
oj z takim podejscie to NIGDY nie bedziesz doskonały:P

Gość o i to właśnie
ps. skromności Ci trochi brak:P

Gość antywszystko
A poza tym, jak łatwo wami zmanipulowac, owinąc sobie was, byle czym, byle jakim zachowaniem, nawet prosta manipulacją doskonałość jest metapozimem , do którego się dąży i nie odsiaga w rzeczywistości, bo nie byłby sensu

ja to najbardziej lubie jak sie mnie owija futrem, a nie manipulacja. no chyba, ze na metapoziomie :P

Gość antywszystko
w sumie to jedna była taka, która mi się spodobała i podoba do dziś, tylko już niestety mężatka, casus złapac byle co.............żeby , był!Nie chę robic jej kłopotów i do zdrady ją nie pociągnę, chyba,że to inny zrobi może kiedyś z nią

Gość o i to właśnie
a guzik prawda...mnie nie owiniesz sobie wogół palca:P.... ...pyrgnęła Cie któras w kant że na forum sie wypowiadasz????...i ciezko Ci tera biedaczku???

ty idiota jestes. zgadzasz sie, zeby kobieta twojego zycia zdradzila meza i innym chlopem zamiast z toba? cos jest z toba grubo nie tak. wezze ją bzyknij stary, chociaz troche tego jadu z ciebie zejdzie.

Gość antywszystko
?????????nie kapuję twojej wypowiedzi

Gość antywszystko
jadu....masz rację.To nie jad to obserwacje, trochę widziałem rzeczy z tzw. życia:) A co do tej dziewczyny, to na własne życzenie, zresztą kariera jest najważniejsza!!!!!!!!

Gość no i tutaj
no i tutaj zero doskonałosci przez Ciebie przemawia:P

czego nie kapujesz? jestes zgorzknialy, bo sie zakochales w zajetej babie i brak ci odwagi zeby ja byzknac, ale dopuszczasz mysl, ze moze zrobic to z innym, tak? bez sensu. jak juz dopuszczasz ze ona i tak zdradzi tego meza, to niech to zrobi z toba. przynajmniej bedziesz cos z tego mial, bo teraz masz tylko frustracje.

teraz to ja nie kapuje. co na wlasne zyczenie?

po części masz rację, kobiety są dość dziwne i skomplikowane - ale tylko te, które same jeszcze nie wiedzą czego chcą, a takich jak wiadomo się nie szuka tylko pozwala im dorosnąć :)

Gość antywszystko
no i cóz poradze na to takiej osoby nie spotkam już w zyciu, jedyne co moge zrobić, to ją tylko przelecieć i tyle......nic więcej!!!!

Gość antywszystko
na własne życzenie ją straciłem, bo kariera była najwazniejsza, pogon za sukcesami i kasą, rozgosem itd.!!!!!!!!!!!!

rozumiem, ze jak pzonales, to nie byla jeszcze zamezna? dobra, jestes dupa, ze ja starciles, ale nikt nie jest doskonaly. no to przelec ja czule i pozostaw w pamieci. spotkasz inne, wierz mi. moze nie tak cudowne, ale spotkasz.

Gość antywszystko
po co ja mam przeleciec ,zebym znowu normalnie nie mogł zyc???????????to nie wyjście, a wrecz przeciwnie dobicie się