Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kociekota

DEPILATOR - POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Mam do wyboru dwa depilatory, oba firmy Braun. Pierwszy jest za 194zł, taki błąkitny ma dołączoną końcówkę golącą. Drugi jest za 230zł i nie ma golarki ale posiada końcówke masującą. Bardzo proszę doradzcie mi który jest lepszy??? Czy ta końcówka masująca faktycznie zmniejsza ból???????? Prosze o szybką odpowiedz....na kafe są juz takie tematy ale nic na nich właściwie sensownego nie pisze. Z góry dziękuję za pomoc:)

Gość tańszy weź
nakładki masującej nie używam wcale, a golącą tak

Czyli nakładka masująca nie zmniejsza Ci bólu?? To taki pic a wode tak? Bardzo proszę o kolejne wypowiedzi!!!!!

Gość tańszy weź
wg mnie to niepotrzebny bajer. Jak ma boleć to i tak będzie. A golarka się przydaje.

Gość gtaeaegetvw4cat
zgadzam sie z poprzedniczka, nasadka gloaca sie przydaje, a ta chlodzaca nie daje takiego efektu jak obiecuja...

Ja również uważam że ta nakładka nic nie daje. Użyłam raz na spróbowanie i leży. Za to golarki używam często. Weź tańszy, a za różnicę w cenie kup sobie jakiś drobiazg :)

Gość hmmmm...........
230zł za brauna z koncowka masujaca? Troche duzo! Tu masz np masz taniej: http://allegro.pl/item188465532_braun_silk_epil_eversoft_deluxe_na_gwarancji.html Mam taki sam, tez slyszalam, ze te koncowki nic nie daja, ale ja dzieki tej koncowce "traktuje" depilatorem nawet pachy :) Musisz jednak pamietac, ze podczas tsosowania depilatora wloski musze byc dlusze niz kiedy uzywasz go bez nakladki. Milimetrowych wlosow tym nie zlapiesz ;/ A odnosnie golarek - posiadam takowa, ale samodzielna (tzn nie 2w1 z depilatorem) i nie jestem zadowolona, nie goli tak dokladnie jak maszynka. Stosuje tylko do nog jak musze gdzies wyjsc, ale mam pewnosc, ze tego dnia "On" nie bedzie dotykal moich nog :P