Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina - lubie po francusku.

oceniamy moje gołe ciało.

Polecane posty

Gość do Karoliny
Jesteś mała i nieapetyczna, masz brzydkie cycki. To jest bardzo szczera odpowiedź.

Gość ptaqq
mi sie bardzo podobasz:) piersi masz super, nie sa obwisle, sa duze i jedrne, suteczki tez tak jak trzeba - nie za male nie za duze. nie jestes jakos wychudzona i wygladasz jak prawdziwa kobieta, a nie szkielet. sam osobiscie nienawidze solar doop, nie lubie opalonego ciala. nie jestes zjarana i masz za to u mnie plus, do tego masz bardzo ladna cere i bedziesz taka miala jeszcze grubo po 40 poniewaz nie opalasz sie jak te glupie gowniary. cipeczka tez fajniutka, no ale mi sie kazda podoba :P tak wiec daje tobie 9/10, jestes prawdziwa kobieta, dla mnie prawie ideal :) ale jakbym mial kobiete z takim cialem, doszlo by do tego uczucie, to na rekach bym ciebie nosil. coz tu duzo mowic ,jestes naturalnie piekna.

Gość subiektywny obiektywizm
ładne ciało, może nie super piękne ale ładne, seksowne i atrakcyjne. Osobiście wolę mniejsze aureolki wokół sutków i odrobinę choćby włosów łonowych, pozatym kiepska jakość zdjęć- dobre oświetlenie, kadr i ułożenie ciała dałoby znacznie lepszy efekt. Osoby które nie potrafią się tu kulturalnie wypowiedzieć, tylko obrzucają epitetami i krytykują (czasem sprzecznie- raz za małe, raz za duże piersi) myślę że mają jakieś kompleksy i frustracje które starają się odreagować, albo zamiast podziwiać ciała kobiet na żywo siedzą w necie na stronach xxx, co wypacza estetykę, rodzi frustracje i uniemożliwia dostrzeżenie piękna, choćby w niedoskonałości. Lalka Barbie to nie wszystko:)

cycki ma duze, wy chyba malych nie widzieliscie :/ wg mnie waga prawidlowa, tylko brzuszek zaniedbany... przez to cialo wydaje sie malo sprezyste ogolnie 8/10 za ladne nogi i cipke

Gość lolek666
nic specjalnego z Ciebie...duzy biust,wielkie brodawy,okropny pepek,wielka dupa,olbrzymi brzuch...ale niektorzy lubia tyle cialka...ja osobiscie nie dotknalbym takiego biustu..fuuuj!

Gość Xysiu
ohhh wsadzić ci od razu, czy tylko wylizać? Kręci mnie tak piękne ciało, jak Twoje, pokazuj buśkę.. Oooj, na mojego meila xysiu@vp.pl Mmmh.. jasna skóra pyszna, nie lubię spalenizny, dorodne piersi i kształtny tyłeczek.. Ci którym nie staje na Twój widok to lalusie, a nie prawdziwi mężczyźni! :0

Gość karolina - lubie po francusku
może macie rację i jestem pojebaną szmatą ;(

Gość ostatni Mochikanin
Pozdrawiam WLKP Jesteś Piękna Kwiatuszku:):)

Gość ostatni Mochikanin
Amiga_Gdynia Napisała A co sadzicie o mnie jesli juz o cialach rozmawiamy??? http://www.centrum-modelek.pl/617_anna_maria_g dynia.html Cholera całe trójmiasto to nie jest w stanie odzwierciedlić Twojej urody:) Pewnie normalnie bogini;)

Gość to nie prawda
Karolinko czemu tak uważasz ja myśle że masz super ciało i możesz pokazywać dalej jak chcesz

Gość to ja ci powiem
nie podobasz mi sie... nie ma wciecia... malo kobiecosci... ale biust w miare... ale tylk w miare. Ogolnie mnie nie robi

Gość pakos
Naprawdę jesteś piękna.

Gość sebas
not for special

Gość kotek milu
pokaz cipke i srodek tylka.

Gość suer cialko masz
Karolino: masz pięksne piersi. Uwielbiam takie duże brodawki. Zrób fotke jak brodawki sa napięte a sutki stoją. och.... napisz prosze na egame@poczta.onet.pl , pogadamy o Twoich piersiach :)

Gość eeeeelllllll
Jesteś przed okresem widać to po cyckach. Z a jakie pare lat obwisną mają ku temu tendencje. Teraz możesz mieć ze 20 latek za jakie 7 nooooo 8 lat przytyjesz solidnie bo już teraz brzuszek raczej masz pękaty czyli sumując NIC SPECJALNEGO............

Gość kloss
glaby nic sie nie znaja, masz naturalne i oryginalne cialo, nie jedna by takie chciala miec. Odezwij sie na maila.... duzyklakson@o2.pl

Gość Dar3k
klos - odgrzebałeś temat sprzed 2 lat i chcesz kontaktu?? :P

następnym razem nie jedz nic wzdymającego przed sesją zdjęciową, ale cycki masz podobne do moich

Gość gyjuki
w zyciu nie uwierze ze wazysz 50 kg, wygladasz prawie jak liszowska cialo nieladne bo nigdy zes sie nie pokala zadnym sportem, co ? :P

Gość Syl.
Masz wielki pępek :/

Gość Liszo-Fan
A ty nie mów że Liszowskiej byś nie wyroochał :classic_cool:

Gość fanael75
Moja ocena: 10/10

Gość tomaszek99
karolinka fajna jestes wiesz co strzepe sie przy twoich zdjeciach pa