Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina - lubie po francusku.

oceniamy moje gołe ciało.

Polecane posty

Gość obrzydliwy babsztyl
mnóstwo, ale już wykorzystałam limit na dziś, a jeszcze przez sen musi być...stanowczo miło jest obudzić się z orgazmem, tak że pa!

Gość jejku ale
obrzydliwe fotki,dziewczyno jak tobie nie wstyd wystawiać takie ohydne tłuste cielsko na widok publiczny?? zacznij dbać o siebie,bo jesteś wprost OBRZYDLIWA :(

Gość pokaz swoje
pewnie jest duzo gorsze.

Gość jejku ale
gdybym miała kabelek usb zaraz bym swoje wkleiła,alke zapewniam cie,ze jest o niebo lepsze niz karoliny

Gość Stary Pisior
Ogol bobra....a cyc jak u starej baby!BUHAHAHAHA

no więc....jako kobieta oceniam: -ładne duże piersi, to zapewne twój atut, ale nie ciesz się za bardzo, bo jak dla mnie reszta jest fatalna....brzydkie sutki, takie wielkie, płaskie, mleczne, chyda napewno nie jesteś (!!!) masz lekką nadwagę, oponkę na brzuchu, twoja skóra jest jak pergamin- biała, przezroczysta...i nie idź na łatwiznę i nie gól cipki na zero....paseczek o wiele lepiej wyglada. To tyle.

Gość raselka
pokazalam fotki mojemu facetowi :) powiedzial, ze jestes spoczko a jak on tak mowi to znaczy, ze jestes sexy tymi glupimi komentami anorektyczek-bylimiczek i onanistow sie nie przejmuj :) my chetnie przygarnelibysmy cie do trojkata 🖐️

Gość dfggg
pokazałabym swoje ale się boję że ktoś ściągnie sobie na kompa albo wrzuci do netu na jakąś obleśną stronkę :(

Gość raselka
eee tam :) jak nie pokazesz twarzy to co ci szkodzi - dawaj 🖐️

Gość NO JESTEM SOBIE TAKA FAJNA
DOKLDNIE ..POKAZ BO PRZECIEZ I TAK NIE POKAZESZ TWARZY.

Gość mana.mana
Pokaż pyszczka i anuska Carol.

Gość katjeniusza
do karolina - lubie po francusku. : jestes zgrabna i pociagajaca kobieta, bez dyskusji... Komentarze negatywne i obrazliwe spowodowane sa ludzka zazdroscia, zawiscia, niedowartosciowaniem osob wpisujacych sie tutaj, etc. Chwala Ci za odwage i sensowne risposty. Wszak wiadomo, ze Polakow nie tylko 'czarni' denerwuja, ale wszyscy pozostali, ktorzy odwaza sie pokazac nieco wiecej :)

Gość masz male cycki
ja mam rozmiar DD, a ty nie jestes w pelni kobieta, rozumiem ze masz kompleksy, zrob operacje , lepsze silikony niz takie male cycki

Gość teksanska laleczka12
katjeniusza-jak ty to cialo nazywasz zgrabnym i pociagajacym , to wiele w zyciu, nie widzialaś Rozlane cielsko,(piersi moga być) nic subtelnosci, wszystko od siekiery. przeciez jest wiele pieknieiszych dziewczat , ktoremajac poczucie wlasnej wartosci nie pokusza sie o wystawianie swojego ciala do oceny.Pikanterii dodaje jeszcze dopisek....Lubie po francusku....Dziewczyna, powinna dopisać jeszcze "pije sperme z polykiem....oj, bedzie miala rwanie....!Tabun ogierow ustawi sie do niej w kolejce!!!!Glupota ludzka nie zna granic...!!!! Nie pleć wiec tu o zazdrosci i zawisci, bo to ze ktoś tylka nie wystawia na forum nie swiadczy o braku odwagi tylko o szacunku dla samej siebie!!!

Gość mfdjyey
jak moge dodac swoje zdjecie na kafeterii?

💤 Pierwsze przynajmniej nie skażone fotoszopem lepszy aparat i ciekawszy plener i byłoby całkiem całkiem 💤

Gość chętnie bym ciebie wyruchał

Gość pasożyt
skad taka Karolina jestes ??:> jak widze nagie kobiety to mam szał, jestes sama??

Masz bardzo ładne ciało. Nic nie można zarzucić. Umieść jeszcze zdjęcie pupy ps: zdjęcia robione telefonem komórkowym i do tego nieumiejętnie. Nie zmienia to jednak faktu że poniżej szui jesteś prawdziwą ślicznotką (nie wiem jak powyżej)

Teraz zobaczyłem kolejne zdjęcia. Rozkoszną masz tą myszkę - kusząca słodycz (od razu przychodzi ochota na 69 z tobą) Idealna pupcia ! - jest naprawdę piękna (taką to by się chciało często lizać i całować). Podsumowanie wszystkich fotek: MASZ NAPRAWDĘ PIĘKNE CIAŁO.

nie podoba mi się *ciało blade, wygląda na miękkie pozbawione sprężystosci i jędrności *cycki fajne, ale za duze sutki *brzuch:O popracuj nad mięśniami *tyłek - też popracuj nad mięśniami ogólnie ciało masz niewyrobione, niewyrzeźbione, niewysportowane, blade, ot totalna przecietnosć pewnie mnie zjedziesz, ale chciałas szczerych opinii

Gość gruba i glupia jestes
nawet najwieksze pustaki biora kase za [pokazywanie dupy w internecie a ty tak za darmo dla kilku pochwal koniobijcow co najwiekszym pasztetem sie zachwyca bo ruchaliby nawet wlasne psy gdyby sie nie rozlatywaly.... beznadzieja!

Gość zaspokojony D
ejjj dziewczyno moim zdaniem tylko cycuszki masz jako takie, a reszta to... szkoda gadac ;/ moja laska ma w hu..j lepsze cialo od twojego.. jak bys sie tak polozyla kolo mnie to nawet by mi nie stanal wiec sie troszki ogarnij i rob sobie zdjecia samych cyckow, albo wogole nie rob peace pozdro

Jeju, przecież ona nie jest wcale gruba, po prostu jest tak zbudowana, że nie ma wcięcia w talii, nogi z tego co było widać na zdjęciu ma chude, grubsza laska może mieć większe wcięcie w talii od niej. Ona ma trochę taką męską figurę (pomijając te cycki :). A to, że jest blada to co z tego? :/ przynajmniej skóra jej się tak szybko nie zestarzeje :/

Gość Cialo wyglada tak
na 45 lat.Cycki bez ksztaltu, beda wkrotce wisiec albo juz wisza bo wlascicielka tak dziwnie podnosi rece do gory...