joluska182 0 Napisano Kwiecień 24, 2007 mam pytanie od roku nie mam miesiaczku bylam w szpitalu podejrzewaja u mnie PCO BO MAM PODWYŻDZONY LH I FSH PROGESTERON ale jeszcze nie biore zadnych tabletek, ostatni moj chlopak wszedl we mnie ale tylko na chwilke( kropelki zapwene byly) czy moze dojsc do zaplodnienia????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no skoro nie Napisano Kwiecień 24, 2007 masz miesiaczki, to jak masz byc w ciazy??? :o :o :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joluska182 0 Napisano Kwiecień 24, 2007 ale chyba w kazdym momencie moge dostac, skad moge wiedziec kiedy to bedzie. a moze w takiej sytuacji nie musze sie zabezpieczec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joluska182 0 Napisano Kwiecień 24, 2007 prosze o jakies bardziej fachowe porady:) z gory dziekuje i jeszcze cos napiszcie o PCO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marta1983 Napisano Kwiecień 24, 2007 Masz rozbudowany temat oPCOs poczytaj sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joluska182 0 Napisano Maj 14, 2007 lekarz mowi ze jest cos nie tak z jajnikami i mozi ze trzeba bedzie zrobic japaroskopie. jak myslicie czy to jets konieczne jesli ja na razie nie zaierzam miec dzieci czy tabletki by nie wystarczyly.pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach