Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aassrr

Czy ktoś brał pożyczkę w Piast-Skok i czy robią tam jakieś przekręty?

Polecane posty

Gość aassrr

Napiszcie,bo wydaje mi się,że tak jest cos nie tak.

Podbijam temat. W ostatnim czasie Skok mnie bardzo zaskoczył, ponieważ ich obowiązki sprawozdawcze jako instytucji finansowej są takie same jak banku (wzrosła wiarygodność) mimo zasadniczo innych celów działalności, a mimo to oferują w przypadku lokat i pożyczek dobre warunki. Szczerze powiedziawszy nie spodziewałem się tego po nich.

Gość antośka*25
akurat pracuję w SKOK PiAST, więc mogę się wypowiedzieć..o co dokładnie chodzi?

Gość GeneralFuneral
Moj kolega skladal wniosek do SKOKU i mowil ze tam spotkal sie z profesjonalnym podejsciem do tematu. Zaczyna sie od rozmowy z konsultantem nt twoich potrzeb i potem dochodow i mozliwosci jakie wzgledem tych drugich moga Ci zaoferowac i na jaki okres czasu.

Gość kamasutrrrrrRa
dupa

Dzięki ustawie z zeszłego roku wiarygodność skoku jest taka sama jak w banku, a w niektórych względach nawet wyższa (nie inwestują w agresywne instrumenty finansowe).

Gość GenaralFuneral
Przy braniu pozyczki bardziej liczy sie wiarygodnosc i zabezpieczenia pobierajacego a nie uzyczajacego :) BTW. Oferuja racjonalne kwoty wzgeldem mozliwosci finansowych klienta.

nie licz na to że coś w sytuacji plajty banku byś dostał za darmo. Jak wziąłeś pożyczkę i bank splajtował, to musisz ją i tak oddać nowemu właścicielowi. Uwierz mi, że żeby najpierw pożyczyć komuś pieniądze, musisz sam być wiarygodny (najlepiej jak depozyty w Twoim banku/instytucji zabezpiecza BFG)