Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fennka

MAM COŚ W SZYJCE MACICY!!! BŁAGAM POMOCY!!!!

Polecane posty

Gość Fennka

Drogie dziewczyny, pomozcie. Jestem zalamana! Moj chlopak znalazl we mnie cos dziwnego! Teraz sama gdy to badam moge Wam przyblizyc o co chodzi. Otoz, kiedy wkladam palec do szyjki nie moge wlozyc go do samego konca, bo mam jakas narosl...guz..nie wiem...cos tam czuje, dopiero gdy "to" sie lekko odsunie mozna wsadzic glebiej. Kurde co to jest! Wlasnie to odkrylismy, jutro udaje sie do ginekologa, ale moze juz dzis ktoras z WAS mi pomoze i wesprze. Co to moze byc? Miala juz ktoras z WAS cos takiego? Boje sie...ostatnio dowiedzialam sie, ze mam wade serca, a teraz to... BLAGAM POMOCY!!!!

Gość Fennka
Ponawiam!

Gość z okolic okolicznych piszę
może punkt G znaleźliście a tak przy okazji do szyjki macicy to nie da się palca włożyć

Gość Fennka
Dzieki ad888888 za słowa otuchy! Anatomie kobiety znam oczywiscie, ale to chyba ten stres sprawil,ze tak palnelam... ale coz... za duzo ostatnio na mnie spada i nie wiem, czy wytrzymam kolejne "cos".

właśnie dobrze przedmówczyni powiedziała. Ale koleżanko (ale debilki o Jezu słodki) macica się obniża przed porodem. Nie wiedziałaś tego? Dlatego da się wsadzić palec. Tak to samej ciężko dostać.. Chyba, że masz palce bardzo długie palce.

hmmm wiesz co ? jak ja sobie paluchy do cipki wpycham to też czuję taki opór ale to jest chyba normalne tzn taki jakby mięsień, który nie wiem jakie ma zadanie ale chyba w każdej piczce jest i pod naporem palców on się tak jakby \"otwiera\" - te co sobie palce wkładały przynajmniej raz w życiu powinny wiedziec o co mi chodzi :D :P ale to raczej nie guz :P guzek mały jakbyś wyczuła to pewnie byłby to punkt G albo nadżerka ale też mi sie wydaje , że szyjki macicy se dotknąć nie mogłaś :P

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja też sie ostatnio wystraszyłam, bo nie wiedziałam, ze szyjka macicy jest w zasięgu palca, ale jest, przecież lekarz tez przy standardowym badaniu sprawdza szyjkę, przy ewentualnej ciaży tez sprawdza, czy szyjka jest rozpulchniona itd. Tez mnie to wytraszyło ,że taki wyczuwalny guzek, a mój narzeczony nie zwracał mi uwagi wczesniej na to. Ale widocznie niektóre mają krótsze pochwy inne dłuższe i tyle.

Mnie się wydaje, ze palec wsadziłaś do pochwy a tym guzkiem, ktrego można odsunąć jest właśnie szyjka macicy. Tyle.

Fenka => pomylilas pojecia napisalas: Otoz, kiedy wkladam palec do szyjki nie moge wlozyc go do samego konca, bo mam jakas narosl...guz.. Gdybys napisala: kiedy wkladam palec do POCHWY...itd. Ten \"guz\" to byla wlasnie szyjka macicy a Ty ja tylko dotknelas a nie wlozylas do niej palca.

Gość darinda
hej fenka mam do ciebie pytanie, mowisz ze szyjke macicy dotykalas i myslalas ze cos nie tak jest,ja mam cos podobnego,tzn myslke ze cos mam jakis guzek czy cos w tym stylu, ale to nie jest w szyjce macicy tylko w pochwie prawie na samym poczatku,jak sie palca wlozy to u gory czuje jakas "kulke" no i wymyslilam sie ze to jest guz,boje sie isc do gin bo u mnie jest nim facet i jest bardzo nie mily i nie chce by sie ze mnie smial jak sie okaze ze to normalna pochwa widzisz Ty trafilas na mila pani gin i Ci wytlumaczyla ale w mojej miejscowosci gin jest straszny i ni8e chce do niego isc,wiec napisz mi czy Ty takze masz cos takiego czyli taka "kuleczke" no inaczej nie umie tego okreslic prosze pomoz mi bo sie boje ze to moze byc jakis guz:(

Gość belial0
napewno nie nalezy z niczego robic sobie zartow jesli same nie wiecie co jest grane w waszych cialach jestescie skazane na "gin" milego czy nie ,napewno nie bedzie sie staral wam zaszkodzic tylko pomoc a przeciez ludzie sa rozni,nasze panstwo oddalo kosciolowi edukacje seksualną a kosciol wstydzi sie takich zeczy jak szyjka macicy widocznie wstydzi sie kobiet, a moze wini was za to ze to ewa zerwala zakazany owoc? chwala bogu;) jast internet

Gość uwielbiam idiotki...
jak czytam powyzszy post a szczegolnie fragment "a kosciol wstydzi sie takich zeczy jak szyjka macicy widocznie wstydzi sie kobiet" to nie wiem czy mam sie smiacz, czy plakac.. ze ktos znow chrzani o czyms o czym nie ma bladego pojecia? to wlascie kosciol propaguje naturalne metody w "sklad" ktorych wchodzi miedzy innymi amobadanie szyjki macicy!

Gość tez_popieprzony
rozbawil mnie ten topic ;). Mocarny gosc chcial wepchac palucha do szyjki, a znalazl guza ;). ale wy baby durne jestescie. moge zrozumiec te malolate co to w szyjke chciala sobie paluchy wsadzac ale te co tu jeszcze jej doradzaly to juz zupelne durne cipy. Po przeczytaniu problemu i niepokoju niewiasty od razu domyslilem sie, ze probuje do szyjki wepachac palca , a te co tu nie wymyslaly ;). Co raz to bardziej uswiadczam sie do do glupoty kobiet.

Gość kabaret
Miała dziewczyna problem i powstał scenariusz do komedii, to kiedy premiera? Kocham Cię Polsko;)))

śmiechy śmiechami ale ostatnio właśnie moja koleżanka też coś takiego u siebie wyczuła.na tej podstawie stwierdziła że jest w ciąży.komedia jak nic

Gość ruda malłpa
hej dziewczyny. tez maiałam taki zgryz kiedys... znerwicownw poszłam do pani ginekolog powiedziałam co i jak to po zbadaniu stwierdziła ze jestem histeryczka i tyle... ginekolog od siedmiu boleści. nawet mi nie powiedziała co to jest to co czuje

Gość prawie ginekolog
to cewka moczowa

Gość prawie ginekolog
jak jaki proble to pisać na tym forum

Gość same bezmózgi
aż strach z takimi seks uprawiać bo od razu zaciążą bo nie mają pojęcia ani o seksie ani tym bardziej antykoncepcji

hej:) mam do cb sprawe Fennka jestem dość młoda i nie chce o tym tu gadać też mam podobny problem mogła bys dać jakiś namiar na sb??