Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nerwy matki

ile wasze pociechy miały pkt i gdzie się dostały po gimnazjum???

Polecane posty

Gość Keiraq
ja miałam 54 punkty ogółem przy przyjęciu do liceum miałam 91 i co? Właśnie je skończyłam i w piątek piszę maturę.

Gość a jajajajaja
a ja z testow mialam 85 a w sumie 154 i poszlam do lo z pierwszej 20-stki w wawie

Gość nerwy matki
trzymam kciuki ;-)

Gość nerwy matki
to było do Keiraq

Gość nerwy matki
upupup

Gość jeo
a jak tegoroczne wyniki??????

Gość moje dziecko miało 22 pkt
i musiało zdawać kolejny raz egzamin na prawko

Gość ja jestem gimnazjalistka
i z obu testow bede miec jakies 50 moze troche wiecej punktow:D + oceny to jakies 90 i tak ide do zawodowki bo chce byc fryzjerka!!! A i nie wybierajcie swoim dziecia szkoły pozwolcie im sie spełnic..niech wybiora to co uwazaja za najlepsze...ja po zawodowce zrobie jakies kursy i 2_letnie liceum na podbudowie zawodowki i bedzie gites:) pozdrawiam!!!

a ja niby wybralam jakies Lo ale nie wiem co zrobic... zaczynam sie denerwowac i chyba cos zmienie... nie wiem co bedzie dla mnie dobre, czy utrzymam sie w danej szkole, bo dostac sie to 30% sukcesu... z jednej strony mam aspiracje a z drugiej sie boje jak cholera ;/;/ i nikt mnie nie wspiera... mamusie wspierac swoje dzieci!!!

Z testów miałam 100 pkt, bo ich po prostu nie pisałam. Dostałam się do LO na profil biol-chem-fiz (+łacina, niemiecki, angielski, francuski), miałam łącznie z ocenami 187 punktów. Nie żałuję - na studia dostałam się właściwie bez problemów.

Gość Asisisiisisisaaaaaaaa
JA MIALAM 86PKT I SIE DOSTALAM DO LICEUM OGÓLNOKSZTAŁCĄCEGO.

Gość W trójmieście
dzisiaj wyniki, no to powoli wpisujcie osiągnięcia........... ZAPRASZAMY ;-)

mam 63 !! ;(;(;( i się załamałam ( bo na próbnym miałam 82 ;(;( ) CZEMU TESTY PRZESĄDZAJĄO WSZYSTKIM ?? ;/ dodam, ze po dodaniu wszystkich punktów do rekrutacji mam 139 ;/ tragedia... a chcę iść do bardzo dobrego liceum ;(

Gość moniczka909234
Ja miałam 80 i dostalam sie do dobrego Lo

Gość moniczka909234
moja siostra 59 i żyje..:D tez ja przyjeli..

Gość smiech na sali to wszystko
Ło jezu :|. Ja mialam wsumie 114 punktow, moze nie za duzo ale wystarczyło aby sie dostac praktycznie wszedzie (dodam ze chodze wkoncu do technikum- na dodatek na wsi wiec kazdy komu mowie gdzie chodze do szkoly mysle ze jestem idiotka i mialam z 50 punktow( co nie znaczy ze po 50 punktow maja idioci- bez obrazu :) ). A do najlepszych szkol w miescie podostawali sie wszyscy ktorzy chcieli, byly chyba ze 4 rekrutacje przewaznie. A tak wogole to smieszy mnie to jak ktos mowi ze chodzi do "dobrej szkoly" :D. Przeciez wszedzie jest taki sam program nauczania ( no ok w technikum dochodzą przedmioty zawodowe- tym sie rozni), czesto nauczyciele z tych "dobrych" i "zlych" szkol konczyli te same studia wiec chyba wiedze mają podobną :O.

a teraz i tak jest niz demograficzny wiec szkoly sie "biją" o ucznia bo to wkoncu chleb dla nauczycieli...

Gość jee***
upupup

Urodzona w 1990 - no Ty masz swoje zdanie ja swoje. U mnie w szkole nie jest tak ze nauczyciele dostosowują poziom do tych "gorszych", tylko realizuja program. Ci gorsi muszą po prostu gonic, dla przykladu jednego roku połowa klasy nie zdala ( 11 osob na 23). Ale jest tez duzo osób zdolnych ale leniwych i wcale nie mniej inteligentnych niz ta "elita" z dobrych szkol. Zresztą wsrod starszych znajomych widze ze na rynku pracy czesto lepiej sobie radzą ci z gorszych szkol niz z lepszych. Indywidualna sprwa kazdego co wybiera.

Gość taaa i tak sie wszyscy
spotkamy w anglii :P.

Gość djdkjf
ja 66 razem z ocenami itd 138 i w moim miescie dostalabym sie z takim wynikiem do kazdego liceum , bylo to z 4 lata temu albo dalje...1 rok krolikow doswiadczalnych

Gość jee***
upupup

Gość lukaszzz
ja miałem (2 lata temu jak pisałem) cos około 50 w tych granicach i w rekrutacji razem 64pkt razem 114pkt :) dostałem się do Liceum (1 z 2 w moim miescie) i to na profil humanistyczny gdzie było całkiem mało miejsc jak na moje miejsce.Obecnie jestem w 2 klasie,a za rok matura Nie martwcie się, za 2 czy 3 rekrutacją Was przyjmą.Cierpliwosci.! Zalezy tez na jaki profil chce się iśc bo wtedy patrzy się na oceny z danych przedmiotów brane pod uwagę (np ja wybrałem wszystkie przedmioty na profil humanistyczny-bo miałem najlepsze oceny z tych przedmiotów hehe) pozdro!;) P.S Dopiero w Liceum zobaczycie co to znaczy nauka.

Gość no i coooo*********
jak tam punkciki?????? pozdro all

\"dla przykladu jednego roku połowa klasy nie zdala ( 11 osob na 23)\" , \"jest tez duzo osób zdolnych ale leniwych\" \"U mnie w szkole nie jest tak ze nauczyciele dostosowują poziom do tych \"gorszych\", tylko realizuja program\" ja mówiłam o poziomie szkoły i nauczania. SZKOŁY, koleżanko, ale nie mówiłam o tym kto co olewa, kto jest zdolny, jakie ma IQ, czy jestem od ciebie głupsza.... i na pewno nie wspominałam, o tym że niby szkoła ma mówić o przyszłości danej osoby*... nic z tego nie miałam na myśli... KŁANIA SIĘ CZYTANIE ZE ZROZUMIENIEM... :P eh ___________________________________ *(choć tak jest: kiedy idziesz do LO z 100% zdawalnością matury, albo tam gdzie zdało 50%, to nie mów że jedno i drugie liceum niczym się nie różni... po prostu do tych lepszych LO idą zdolniejsi... i tyle)

Gość gggggdyyynia
szkoły w gdyni ogólnie musiały punktację obniżyć, bo niż dał sie we znaki w niektórych ogólniakacj 16 pkt wystarczyło bleeee a ile miejsc wolnych..........