Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nerwy matki

ile wasze pociechy miały pkt i gdzie się dostały po gimnazjum???

Polecane posty

Gość kurcze bela
ludzie weście przetancie straszyć u mnie w lo jest chłopak z jakims uposledzeniem który na testach miał cos podobno ok 10 pkt do szkoły chodzi razem z tatą który go pilnuje

Gość ja miałam 97pkt
a kto tu straszy??

Gość nerwy matki
dla mnie świat się nie zawali, ważne że żyje i rośnie w miarę zdrowo najgorsze dziadki po studiach........ rany!!! oni nawet nie wiedzą, że ich wnuczka ma taaaakie problemy skoro skwitowali, że poradnia i badania psychologiczno- pedagogiczne robią z dziecka wariata........ przestałam opowiadać gdzie chodzę.... moje dziecię, moja sprawa ale dobrzeby było..... coś fajnego zacząć....

Gość kurcze bela
wy o jakis liceach prywatnych za 3 tys miesiecznie :o a zresztą idę spac pa

Gość nerwy matki
jestem z 3miasta

Gość ja miałam 97pkt
ale jesteś z wawy??

Gość ja miałam 97pkt
aha to nieważne

Gość ja miałam 97pkt
dziadkami to ja bym się za bardzo nie przejmowała

Gość nerwy matki
dzięki za konwersację DOBRANOC ZAPRASZAM DO DALSZYCH licytowań poczytam jutro papa

Gość to ja powiem tak
to ja powiem tak w tamtym roku pisalam mialam po 41 za humanist. i tyle samo za mate czyli 82 w sumie to zaleyz jeszcze od ocen jakie ma dziecko ja w sumie mialam 158 za jakies konkursy + oceny i dostalam sie do dobrej szkoly (aha 158 na 200 wiec duzo )a osoba w klasie miala cos niewiele ponad setke i sie dostala pozatym w czasie 2 rtekrutacji przyjmuja tych slabszych z gorszymi punktami to zalezy jeszcze jaki profiil jakie tam sa przedmioty potrzebne i co sie z nich ma

Gość ja miałam 97pkt
mogę Ci poradzić żebyś już na początku lo zapisała dziecko na kurs przygotowawczy do matury 3 albo 2 letni (super sprawa) jest w wawie taki jeden świetny ale pewnie w trójmieście też jest kupa roboty z tym ale się opłaca (i nie czekać do klasy maturalnej) albo zapisać na lekcje dodatkowe indywidualne (większa motywacja) i można się wszystkiego lepiej nauczyć nawet jak się nie jest w super genialnym lo ;)

Gość nerwy matki
up up up up up ;-)

Gość mówi się trudno

Gość nerwy matki
........ i żyje się dalej ;-)

Gość stara baba 19
ja miałam 74 i tez dostałam sie do liceum bez problemu ale to 4 lata temu :)

Gość ***jeje***
ma ;-)my geniuszy ;-);-);-);-)

Gość ***jeje***
upupupup ;-)

Ja mialam 83 punkty, razem z ocenami i innymi glupotami 144 i nie obchodzilo mnie za bardzo zeby dostac sie do jak najlepszego liceum. Poszlam do dobrego ale bez szalenstw bo wiedzialam ze tam jest fajna, przyjazna atmosfera. Nigdy nie bede tego zalowac. Wlasnie dwa dni temu skonczylam to liceum i pisze teraz mature ale juz za nim tesknie i jest mi bardzo przykro ze musze juz stamtad odejsc :(

ja 2 lata temu mialam 89 (mat-przyrod-46,human-43),a ogolem 172 i bylam jedna z ostatnich na liscie ale wybralam bardzo dobre liceum i klase mat-inf, za to do humana przyjmowali juz od 140, no ale zawsze sa drugie rekrutacje np moja kolezanka dostala sie w drugiej rekrutacji do swojej wymarzonej szkoly, ale ogolnie do humanistycznych jest mniejszy prog (a zawsze potem mozna latwo zmienic klase po mies czy 2-ch) zawodowki odradzam-towarzystwo tam jest okropne, w technikach roznie-np w krk bardzo dobre jest technikum lacznosci a gastronomiczne to czysta porazka

Gość jestem na 1 roku studiow
i jak pisalam test po gimnazjum mialam 81 pkt. uczylam sie do niego gora tydzien. niby nie dostalam sie do tego wymarzonego liceum, ale na dobre mi to wyszlo bo tak to musiala bym sie uczyc francuskiego, ktory, jak sie okazalo, mi nie lezy. a tak to uczylam sie niemieckiego, mialam sympatycznych nauczycieli i super ludzi w szkole. a teraz studiuje na WPiA Uniwersytetu Warszawskiego więc nie ma się co martwić :)

Gość 85pkt
Liceum Plastyczne

Gość *** jeojeo***
wow wow

Gość ***klekle***
upupup

Gość nerwy matki
kto następny???

Gość jak z trojmiasta to napewno
nie tyle czesne miesiecznie, Wejdz w sstrony internetowe szkol, zreszta w gazecie wyb bywaja takie informacje. Wiem,ze np do Liceum Programow Indywidualnych na Polanki przyjma kazdego,tyle ze poziom jest mocno taki sobie. jest teraz duzo prywatnych czy spolecznych liceow, a poza tym czasem jest duzo wolnych miejsc np w XX na Morenie zwykle bylo

Gość nerwy matki
na stronach nie piszą o wysokości czesnego ogólnie mam informator i przeglądam strony, coś nie coś wiem, ale chciałam się dowiedzieć jak to w praktyce wygląda bardziej interesuje mnie GDYNIA

Gość a ja mialam kiedys
64pkt z testów i 36 z rekrutacjii razem 100 i co dostalam sie do dobrego lceum..

Gość matki
czytamy, ciekawe.......

Gość ***jeje***
to mnie czeka :-(