Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Delicious_

Sucha skora wokoł paznokci - pomozcie

Polecane posty

a wiec mam problem ... od dluzszego czasu skora wokol paznokci u rak jest bardzo sucha, czesto peka i za nic nie moge jej nawilzyc ... zdarzaja sie dni kiedy smaruje czesto kremem i dzieki temu \"skorki\" sa ladne i zadbane , ale sa dni kiedy krem nie pomaga i wyglada to tragicznie, nie wspominajac o tym ze pekajaca skora boli jak --- :) dodam ze uzywalam tez masci z witamina A jednak nie pomogla :(:( blagam piszcie, moze macie jakies sprawdzone sposoby :)

Gość eeeeeeeeeeeeeeee
witamina E, dernilan

najgorsze jest to ze oprocz :skorek\" mam b.dobrze nawilzona skore, nie jest sucha nawet bez uzycia kremu dlatego dziwi mnie to dlaczego akurat te uporczywe \"skorki\" :(:(

może często zmywasz lakier z paznokci? ja też mam normalną skórę dłoni ale właśnie kiedy się bawię w malowanie paznokci to skóra wokół płytki robi się strasznie sucha... a pomagają mi dwie rzeczy - krem Bielendy Beauty Milky, zwłaszcza na noc (kosztuje od 4 do 6 zł), a poza tym odżywka Lovely, taka niebieska, właśnie na skórki, smaruję sobie jak leci wszystko dookoła paznokcia (ta kosztuje tak z 3 zł).