Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eko.

Gdzie się kupuje barwniki do tkanin ??

Polecane posty

Gość eko.

a tak konkretnie to chodzi mi o czarny

Gość eko.
taaa, ale w jakim :p

Gość lokka
w sklepie z barwnikami do tkanin

Gość e tam xyzed jest fajny
ja kupuje w sklepie "wsyztsko dla domu"

Gość 3md
w kioskach czasem są

Gość w takim zwykłym
kiosku " Ruchu" ? poważnie ?

Gość uuuupupup
w sklepie z ouówiem tanecznym na miarę - sprowadzili mi;)

Gość kere
w sklepie z chemią, kosmetykami powinnaś dostać

Gość w takim zwykłym
uuuupupup - tak, jasne, a może to był jednak sklep z chińskimi kapeluszami ;) kere - jedyny sklep chemiczny jaki znam zlikwidowali i otworzyli w tym miejscu bank :o jakby ich brakowało :p ja tylko pytam... - o, a drogo ? drogo ? czarny mają ? to barzwienie jest trudne ? sklep malarski " pokojowy ", czy chodzi o malarstwo "artystyczne" ?

ile kosztuje to nie wiem, bo tak naprawdę to mama kupowała, ale na pewno to były grosze. Chodziło mi o sklep z farbami do ścian:) Właśnie mnie był potrzebny czarny do spodni materiałowych i ładnie się zafarbowały, nie ja barwiłam ale nic trudnego w tym nie ma:)

Gość uuuupupup
wyczuwam ironię. Mówię poważnie. Wszystkie tancerki farbują buty same. Chyba nie myślisz, że znajdują wygodne obuwie do wielogodzinnego tańczenia na bazarku? Kupiłam buty z zewnątrz satynowe. Barwnik przyjął się bez zarzutu. Mi sprowadzili, ale jeśli chcesz - sprawdź w necie, może znajdziesz namiary na sam barwnik. I nie przedrzeźnij innych jak Ci dobrą radę dają

Gość kere
gdzie ty mieszkasz, że nie ma tam chemicznego?

Gość w takim zwykłym
ja tylko pytam... - dzięki :) uuuupupup - źle wyczuwasz :) bo to nie ironia z mojej strony, tylko niedowierzanie nie wiedziałam, że istnieją sklepy z obuwiem tanecznym na miarę Długo jesteś tancerką ? masz taki sklep w swoim mieście ? kere - mieszkam na kresach :p prawie wszyscy mi tu już powyjeżdżali, do Londynu :p niedługo zostanę sama ;)

Gość uuuupupup
istnieją. Sama znalazłam przypadkiem po godzinach poszukiwania odpowiedniego obuwia. Nie jestem tancerką ale miałam nietypowe ;) wymagania i ślub w najbliższym czasie. Buty polecam. Nie do porównania ze sklepowymi jeśli chodzi o wygodę i dopasowanie. Zresztą jak mi to jedna kobieta powiedziała "w końcu to obuwie sportowe";). W Lublinie ten sklep jest przy Leonadra 3. Nie wiem na jakich kresch mieszkasz;) ale może adres Ci się przyda.

Gość eko.
Ryszarda dzięki :):) zamówiłam sobie te barwniki :) ciekawe czy są dobre uuuupupup - Lublin to troszkę daleko :D Szyli Ci te ślubne pantofelki " na miarę ", poważnie ? Drogo taka usługa kosztuje ?

Gość ...................../........
ja swoje ostatnie buty "taneczne" kupiłam za 170zl we wrocławiu i tam w sklepie też można kupic barwniki Barwnik mozna znaleźć w chemicznym, sama kupowałam kiedyś za grosze

Gość eko.
...................../........ - myślałam ze drożej