Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem.............

ja tam spotykam sie tylko z facetami ktorzy maja pieniadze

Polecane posty

Gość wiem.............

brzydze sie golasami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Czyli nic z tych rzeczy? ;) Tylko tekstylnie? :o Eeee to ja bym ci grosza nie dał :p

Gość zoola
ja tez sie tylkop z takimi spotykam. Kiedys umówiłam sie z idiota , który z kelnerem targował o koncówkę 20 gr. Ale obciach!Nie ma nic złego w tym , ze kobiety wolą tych , ktorzy cos osiagaja . Po co sobie dzieciaczka na głowę sciagać.W koncu zawsze trzeba sie liczyć z tym , ze to ma być OJCIEC RODZINY!

A gdzie wasze ambicje,samorealizacja,własne pieniądze? :) Świetne z was kandydatki na wyrolowanie:) Pobzykać,pobzykać i zostawić :D

Gość zoola
no ja pierdziele . Ja mam pieniądze i samorealizacje . Dlatego wole facetów , którzy tez to maja . Nie będę za uszy nieudaczników za soba ciagnąć. Te lale , ktore nic soba nie prezentuja , nie utrzymaja przy sobie fajnego faceta to oczywiste. Zreszta one juz spią, bo zbytnio dbaja o urode

Gość kajko i kokosz
a ja sie spotykam tylko z tymi, ktorzy maja wielkie kutasy, pieniadze to ja sama moge zarobic, u faceta liczy sie KUTAS.

zoola ,a to co innego :) Ja wypowiedziałem się tylko na temat takich przylep. No ale takie też muszą być żeby dziani sobie mogli pobzykać i wyrzucić :)

Gość zoola
nie no dzini tez sie dziela na karków - ktorzy i tak skonczą w kryminale, i oni bzykaja wszystko to co leci na ich importowane auta, no i na super fajnych facetów z klasą , ktorzy w ogole nie mysla o tym , że kasa to atut. Polecam zadawanie sie tylko z wariantem B. Wariant A jat zwykłym gównem - wybzyka i zostawi na rzecz innej blachary

Gość do xzyta.............
ale z ciebie duren! a ktora za darm o ci da? nawet prostytucie musisz zaplacic! a ty bys chcial bzykac za darmo, dopoty nie dotane od faceta fury szmat od versace dopoty z bzykania nici .DARMO daja tylko frajerki!!!!!!!!!!!!!!!albo brzydale!!!!!!!!!!!!1

Gość zoola masz racje ale..
faceci wariant a, czyli chlopcy z towarzystwa wydaja na swoje ninie kupe kasy , natomiast faceci wariant b, mimo ogromnych pieniedzy sa skapawi!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość zoola
nie tak jest. Faceci wariant A kupuja lala ciuchy, bo ta lala to tylko dodatek do karku własciciela.Faceci wariant B kochaja i nosza na rekach, nalegasją i prosza żebyś przyjęła te piekne kolczyki z diamentami, kiedy tobie serio głupio , bo to takie drogie. Zawsze musze ostro protestować , bo nieustannie obsypuje mnie moj facet drogimi przedmiotami , ktore wcale nie sa mi potrzebne do szczęscia. I wcale tego nie oczekuję. Diamenty to nic , ale z autem to juz przegiął pałę. Kabrio mi kupił. Na cholere mi kabrio. Ja tam kocham moje CC

Gość zoola masz racje ale..
cc..chyba cupe, nie wiem ale waiant b z reguly to podstarzaly dziad.Ja wole jednak A nie mowie tu o karku ale o mlodym facecie ktory kreci swietne interesy ,b dla mnie to tki podstarzaly biznesmen, a jest kozakiem w lozku i ma na wszystko pieniadze , b moze i ma pieniadze ale jest zdziadzialy poukladny itp. bylam z b , teraz jestem z a ..

Gość zoola
Boze!!!! warant B to młody powtarzam młody fect. Jesli chodzi o starych dzinych facetów to zaliczam ich do wariantu A. Dupki młodej , fajej szukajacy nieustannie,A co do Twoich wątpliwości to nie kocham mojego cupe tylko moje CinQecento 700.

Gość Widocznie jestes
prostytutką, nie zazdroszczę tobie