Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalagirl

jakie są najlepsze plastry do depilacji...?

Polecane posty

Gość lalalagirl

chcę zakupić jakieś porządne plastry do depilacji. Mam jednak problem bo nie wiem jakie są dobre...koleżanka proponowała mi tanity a inna odradzała, jeszcze inna stwierdziła że najlepsze są Veet. A jak jest naprawdę...? doradzicie???

Nie polecam Veet. Kupiłam sobie i po kilkakrotych próbach stwierdzam,że one w ogóle! nie usuwaja włosków.Ani jednego:O

ja mialam straszne uczulenie po veet- poza tym tez sie nie sprawdzil do depilacji. tanita moze byc - przynajmniej jak depiluje plecy bratu futrzakowi :)

Gość Perfecta plastry z cukrowy
woskiem - dziś użyłam pierwszy raz (to chyba jakaś nowość jest) i jestem bardzo zadowolona. Włosków spod pach pozbyłam się praktycznie za pierwszym "oderwaniem". Na nogach też wyrywa dokładnie, chociaz pojedyncze włoski oczywiście zostają, ale i tak jest to najlepszy sposób na pozbycie się owłosienia jak dla mnie. Dodam, że włoski mam dosyć ciemne, ale rzadko rosnące. Opakowanie zawiera 10 plastrów + 3 chusteczki nawilżone oliwką. Wosk ma dosyć fajny zapach, nie powinien nikomu przeszkadzać... a cena - w promocji 9 zł, ale tak normalnie ok. 11 zł.