Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tulipan_

jak długo trwa rozpacz po zakonczonym zwiazku?

Polecane posty

Gość tulipan_

u mnie zbliza sie 2 miesiac i nic lzej

Gość orange woman
w 90% to żal, ze nie wybrał jej/ją że ma inną nie serce a duma kłuje:)

Gość tulipan_
ale w moim przypadku ani ja ani on nie ma nikogo innego

Gość tulipan_
nie rozstalismy sie z powodu osob trzecich ale z zupelnie innego powodu, za to bardzo powaznego

Gość Tulis Manore
średnio do 2 tyg. max;)

Gość aga-jago-jaga
zalezy od osoby. u mnie najwieksza rozpacz trwala z miesiac. potem bylo juz lzej. zaczelam bardziej poswiecac sie nauce i innym sprawom, zaczelam sie tez starac o stypendium za granice. po dwoch miesiacach bylam juz wyleczona (dodam tylko ze ten zwiazek byl krotki wiec dlatego tez mi szybko przeszlo)

U mnie 3 lata wczoraj minęły. Nie zanosi się na zmniejszenie bólu.

Gość mrarek...
ja zbieralem sie 2 lata

Gość to zalezy...
tylko od Ciebie. Jezeli nie bedziesz robic nic innego jak tylko rozmyslac o tym co bylo, bedzie trwalo baaaardzo dlugo. Jezeli postarasz sie otworzyc, bawic, spotykac sie z przyjaciolmi - bedzie Ci o wiele lzej. Z mojego doswiadczenia wynika, ze nic nie dziala tak swietnie jak rozpoczecie intensywnego randkowania:D Btw - sprobuj go sobie obrzydzic - sposob sprawdzony przeze mnie i moje kolezanki. Ma inna - to wystarczajacy powod. Byl czasami niemily, niedbajacy o Ciebie, zdradzal, nie szanowal Twojego zdania? ... no pomysl sama, na pewno cos sie znajdzie. Chyba nie bedziesz tesknila za takim obrzydliwcem... Zycze Ci duzo wytrwalosci i sily. Zastanow sie, nie warto tracic cennego czasu na rozpamietywanie tego, co bylo. Po prostu wyciagnij wnioski - bedziesz miala z tego duza korzysc na przyszlosc. I pamietaj, ze jestes wyjatkowa. Udowadniaj to sobie na kazdym kroku i nie zaluj sobie przyjemnosci. Powodzenia 🌼

Gość to zalezy...
a jaki byl powod Waszego rozstania, jezeli moge spytac? i jak dlugo trwal Wasz zwiazek? Po ile macie lat?

moj trwal nie caly rok. bylismy 6 lat razem i zareczeni. juz teraz jest ponad rok od rozstania i nie zwiazalam sie z nikim . nie potrafie zaufac. ale jestem szczesliwa

Gość tulipan_
do to zalezy------dzieki za mile slowa, a odpowiadajac na Twoje pytanie to- bylismy razem 2 lata, ja 26 on 30 lat, a to czemu sie rozstalismy to przynajmniej narazie jest zbyt bolesne zeby o tym pisac

Gość i have_
dłuuugo :(