Nektarynka87 0 Napisano Kwiecień 25, 2007 Ktos z hrabstwa Dorset? Jestesmy tu sami ja i moj nazeczony, chetnie poznamy kogos ;) w celu milego spendzenia czasu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja chce sie tam przeniesc Napisano Kwiecień 28, 2007 opowiedz cos wiecej o tym miescie? jak tam jest z praca, ludzmi i wogole? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nektarynka87 0 Napisano Maj 7, 2007 Miłe nadmorskie miasteczko turystyczne w sezonie praca jest , sa polskie sklepy polakow masa i ogolnie tak jak wszedzie, pogon za kasa i praca ;) a skad jestes? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość portugues Napisano Wrzesień 16, 2007 ja jestem z poole. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość polka w Bournemouth Napisano Październik 20, 2008 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A ja z Borehamwood Napisano Październik 21, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość polka w Bournemouth Napisano Październik 21, 2008 No to nie ten kierunek, kiedys tam robilam zakupy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach