Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vanili

Magia zakupów....

Polecane posty

Gość vanili

Czy zdarzyło się Wam - wchodzicie do sklepu, nastrojowa muzyczka, miła atmosfera - czar działa...... i wychodzicie obładowane; kolejna kiecka, bluzeczka, flakonik perfum, słoiczek kremu.... bo ten z pewnością pomoże na pierwsze zmarszczki, a perfumy są specjalnie dla mnie stworzone.... Jak z tym walczyć? A może kobiety po to są , aby sprawiać sobie małe i wielkie przyjemności?

Gość zgadzam się...
kobiety po to są aby sprawiać sobie takie przyjemności;-)W końcu należy nam się od życia wszystko co najlepsze;-)

Gość vanili
Mam w szafie zapasy bluzek i kremów, ale jak cieszyło mnie , gdy mogłam je oglądać i kupić.

:P wiosna , zbliża się lato obejrzałam oferty www.quelle.pl może coś wybiorę co sądzicie o tej wysyłkowej firmie? :D od kilku lat u nich kupuję, zwłaszcza bieliznę ,czasem extra sukienkę

mi czesto na poprawe nastorju pomaga nawet polazenie po dklepach - nawet gdy nie ma niczego fajnego i nic nie kupie

też tak mam, męczy mnie łażenie po sklepach, ale uwielbiam :P masz rację , nawet samo plądrowanie sklepów poprawia nasrtój a , gdy kupisz , to jest raj na ziemi ... :O

ostatnio odwiedziłam Yves Rocher :( dostałam jako suwenir urodzinowy apaszkę :D oraz torbę na zakupy :O będzie jak znalazł na plażę :p oczywiście, kasy zostawiłam tam sporo... ale co tam :p

Gość kobiety łączcie się
❤️ ❤️ ❤️ Uwielbiam zakupy, to moja pasja :p