Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmarudaa

Czemu tak jest /

Polecane posty

\"spadaj na drzewo pindo\" jestes bardzo niekulturalny ja Cie nie obrazilam w ten sposób. Skoro kobieta nie nalezy do wyzyszych to przy niskim facecie ma sie czuc bezpiecznie?? ale sa tez niskie dziewczyny ktorym odpowiada nizszwy wzrost faceta!! Nie mam Cie za śmiecia, bo gdyby tak bylo to bymz T oba nie rozmawiala. Jestes bardzo uszczypliwy i niekulturalny. ;/

Gość orange litle woman
Nie mam Cie za śmiecia, bo gdyby tak bylo to bymz T oba nie rozmawiala -- tez tak mi sie wydaje:)

Gość amanndaaa
mmarudaa, bardzo mądre argumenty, on jednak ich do siebie nie przyjmie...jest zaślepiony jadem...

orange litle woman amanndaaa no dzieki:-) Ale na naprawde nie wiem o co chodzi temu kolesowi. wlasnie takim swoich zachowaniem zraza do siebie innych.

tam mialo byc \" Skoro kobieta nalezy do wyzyszych to przy niskim facecie ma sie czuc bezpiecznie\" Pomylka kazdemu moze sie zdarzyc. ale trudno sie domyslic prawda?:) No nic wiecej nie bede z tobą dyskutować bo mnie wyzywasz... NIEKULTURALNY CZŁOWIEKU! NIE DZIWIE SIE ZE NIKT Z TOBA NIE CHCE BYC BO MASZ TAKI CHARAKTER, JESTES STRASZNIE CHAMSKI. Ale ok TWoja sprawa :)

Gość amanndaaa
jego problemem nie jest ani wzrost, ani wygląd lecz właśnie charakter:)

amanndaaa no dokladnie, poza tym nie umie normalnie rozmawiać tylko sie wyżywa, no to jego problem, ja sie juz do niego nie odezwe, ale szkoda mi troche tego czasu ktorego poswiecilam dla niego.

Gość orange litle woman
z kimprzystajesz takim sie stajesz.. charakter da sie naprawic..jesli odetnie sie tych co sa wkolo niego tych co najwiecej mu szkody wyrzaadizli pod plaszczykiem biadolenia niby dobra itp

Gość amanndaaa
mmarudaa- nigdy nie żałuj czasu poświęconego innym ludziom, obojętnie jacy by nie byli... jeśli im to nic nie da to trudno, ale Ty się dzięki temu wzbogacisz:)

hm amanndaaa w sumie masz racje;) No nic na mnie juz pora Zycze miłej nocy i ogolnie wszysktiego dobrego:) DOBRANOC :)

Gość amanndaaa
wzajemnie:) dobranoc i powodzenia!!! we wszystkim...;)