Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość modna666

co robicie teraz?

Polecane posty

rozwazam problemy egzystencjalne z herbata odchudzajaca w reku:O zrąbany dzien mialam, kto mnie pocieszy? :(

Gość lililaj...
ja próbuje zrobic kupę,ale kiepsko mi idzie:(....nawet napiałam sie senesu moze pomoze,co myslicie???:(

jka.sie.wkurwiam.bo.moj.facet.nie.dobiera.telefonow.jestem.taka.zdenerwowana.ze.wrrr.zaraz.zwariuje;(

na kupe dobra jest herbata odchudzajaca- mozesz przyjsc pic ze mna, potem bedziemy razem srac:P

a ja uzalam nad soba. Ech nieodwzajemniona miłość. ALE spoko dam rade. w Piatek pijeee:P

a ja uzalam nad soba. Ech nieodwzajemniona miłość. ALE spoko dam rade. w Piatek pijeee:P Swoja droga czego tak kobiety cierpia przez facetow eee!!

a ja dzwonilam do chlopa do pracy i na moje kocham cie odpowiedzial kochanie daj mi piwko do lodowki O zgrozo!!!!!!!!

maruda no to otym piszę tak samo jak bym chciał wygrać w totolotka, nie wygrałbym i powiedział, że cierpię przez totalizator:) bez sensu

Gość lililaj...
malwinkaS---->pewnie Twoj facet zabawia sie z kochanka i dlatego nie odbiera tel:O a Ty mu przeszkadzasz w baraszkowaniu,pewnie ten Twoj glina bzyka jakas w radiowozie:O

maruda będę precyzyjny: cierpisz z powodu swoich niespełnionych oczekiwań a nie z powodu faceta, wina nie leży po jego stronie

a skad Ty wiesz co on robil a co nie? Moze dawal mi nadzieje? Chcial byc ze mna, sam mi to powiedział, pozniej jak ja sie otworzylam na niego to powiedzial ze nic z tego. To co on jest niewinny? nie robil sobie ze mnia zartow? pytania retoryczne...

Gość orange litle woman
chciał byc z tobą:) ok chciał i cie uwodził a ty nic:P po roku ( i to bez spotkan) ty sie otworzyłas\/ na co:P na cash chyba pewnie, ze niewinny:) trafia cie, ze nie wyszło jak ty chciałas - po twoejmu. postaw w sie w jego sytuacji- on chcial ty s była na nie! i wyprowadziłas sie:P

orange litle woman przepraszam bardzo co Ty gadasz.. nie wiesz jak bylo to po co wypisujesz takie głupoty. CHyba ide stad bo sie zaczynam denerwować.

Gość orange litle woman
zachorowałam:) kurcze tak nie lubie chorowac.. jakos mi słabo.. ani sie skuipic, zdania pisze takie na wypracowaniu ze az! i nie wiem czy je oddam...ehh zycie mam nadzieje ze do soboty przejdzie:)