Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kanodziekee

Czy jest jakaś dziewczyna która nie je mięsa wcale ?prosze zgloscie sie

Polecane posty

Gość kanodziekee

wdyta górniak mowila ze wazyla prawie 80 kilo w czasei ciazy a potem schudla strasznie bo zrezygnowala z mięsa i to wystarczylo czy to prawda ze jak sie nie je mięsa to zawsze sie jest chudym?czy zna ktos w ogle grubego albo przy kosci wegetarianina?

Gość jestem jestemn
to prawda ze ci ci nie jedzą miesa sa chudzi

Gość oczywiście że znam
:D i nie wierz w to, że jak zrezygnujesz z mięsa to schudniesz:O wielu wegetarian jest grubych, bo je chipsy i inne wysokokaloryczne przekąski chcesz schudnąć to jedz mało, ale często

no ja nie jem mięsa i jestem przy kości:) odstawienie mięsa nie miało w moim przypadku żadnego wpływu na wagę...niestety;)czipsów nie jem, ale cała reszta robi swoje - kasze, makarony, inne przetwory mączne itd. Podejrzewam, że górniakową nie tyle brak mięsa, co karmienie piersią i ogólnie zajmowanie się dzieckiem wyciągnęło. Ale każdy organizm reaguje inaczej...

Gość była dziewczyna maćka
ja nie jem mięsa, jestem raczej szczupła i po zmianie diety nie zauważyłam żadnej zmiany w wadze.może dlatego że nigdy duzo nie jadłam mięsa...a jak górniakowa jadła dużo i to rzuciła to i schudła :D

Gość alla7
Witam , Jestem wegetarianką od 15 lat wagę mam OK. jestem szczupła ale nie ma to nic wspolnego z niejedzeniem mięsa , raczej szybki metabolizm i ruch. spójrz na zwierzęta roślino i mięsożerne : słonia i hipcia a z drugiej strony tygrysy i lamparty kto ma lepsze wymiary ( rozmiary) ?, Można nie jesć mięsa a opychać się słlodyczami czy pieczywem i wtedy waga idzie w góre nie ma zlituj się... wtedy na nic wegetarianizm ...

Gość eks-pert
ja nie jadłam miesa jak byłam dzieckiem-zwierzątek bylo mi szkoda... i dorobiłam się anemii, bo tylko zrezygnowałam z mięsa a nie zastapiłam, go niczym wartościowym

ja nie jem mięsa od 8 lat i odkąd przestałam je jeść nie mam problemów z waga,a kiedyś byłam dobrze zbudowaną dziewczynką :)

Edyta Górniak schudła 26 kg nie dlatego, że nie jadła mięsa, ale: http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60153,3146002.html \"Przede wszystkim należy odstawić słodycze, pani Edyta zrezygnowała ze swojego ulubionego smakołyku - chałwy, którą regularnie jest obsypywana po koncertach, przez swoich fanów. Ponadto piosenkarka dużo czasu spędza na gimnastyce oraz jej ukochanym tańcu. Przekonuje także o zbawiennym wpływie pływania na spalanie tkanki tłuszczowej\".

Gość z tego co wyczytalam
to spalanie bialka w postaci miesa zwierzecego (kurczak np.) wymaga sporo energii zmagazynowanej w tluszczyku. jedzenie chudego bialego miesa pomaga szybko zrzucic sadelko z brzucha :) osoby o grupie krwi zero nie powinny rezygnowac z jedzenia miesa. to najstarsza grupa krwi i kiedys luszie odzywiali sie glownie upolowanym mieskiem. Innym grupom latwiej przejsc na dietke warzywna i nie jest to dla nich obciazajace. pozdrawiam :)

Gość go wegetarian
Ja nie jem miesa ale za to zastepuje go żółtym serem, ktory jak wiadomo jest bardzo tuczący. Pasuję tez dobrze do tego co powiedzial/a oczywiście że znam, bo czasem mam takie dni, ze prawie nic ni jesm tylko slodycze. Obiadu nie tykam, albo zjadam polowe, a na kolacje funduje sobie tabliczke czkolady zamiast kanapki;] I potem mnie roznosi

Gość go wegetarian
tak miedzy wierszami dodam ze ja wlasnie mam chyba ta grupe krwi, ktora najbardziej potrzebvuje miesa;] Chocz drugiej strony nie jestem pewna, ale z trezeciej strony, patrzac na moich miesozernych rodzicow, ktorzy na kielbasie zyja chyba jednak sie upewniam w tym przekonaniu

ja również nie jem mięsa ani ryb od kilku miesięcy ze względów humanitarno-religijno -moralnych, bardzo zdrowo się odżywiam, słodycze zastąpiłam suszonymi owocami, przetwory mączne tylko z mąki razowej typ 2000, a żadnej różnicy w wadze nie zauważyłam, choć może minimalnie schudłam, nie wiem, bo mam w domu starą wagę, która oszukuje, a na nową szkoda mi pieniędzy:DDDD ale ogólnie czuję się dużo lepiej. A nie schudłam drastycznie pewnie dlatego, że nadrabiam kaszą gryczaną, którą ubóstwiam!!!

Gość go wegetarian
Ja przeszlam na wegetarianizm jak mialam 10 lat. Ale kilkakrotnie go probowalam porzucic. Jednak chyba po prostu takie moje przeznaczenie, bo ja od urodzenia mialam dziwne upodobania odżywcze.

ja mam grupe krwi 0 a miesa nie jadam, bo go nie lubie:) do grubasów nie należe, pewnie dlatego, ze lubię sobie pocwiczyc:D i zadnych słodyczy nie jadam:D

Gość ja nie jadłam mięsa
przez 7 lat - byłam i jestem szczupła, mimo, że od 3 lat nie jestem już wegetarianką. Natomiast nabawiłam się kamicy żółciowej - dziwne ale prawdziwe.

Gość ja nie jadłam mięsa
kamicy nabawiłam się w trakcie diety wegetariańskiej a propos.

Gość chicky
Ja nie jem mięsa bo nie lubię. A i tak nie jestem aż tak szczupła.