Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzysiul

zaręczyny, pomóżcie mi mam problem

Polecane posty

Gość krzysiul

witam, jestem w związku z moja kobieta juz prawie pięć lat i chce się jej oświadczyć no i tu mam problem nie wiem za bardzo jak to zrobic, wiem co sobie pomyślicie ze jestem baba a nie facet ale to nie o to chodzi chce aby to było coś specjalnego, rozumiecie? prosze o rade

Gość zaproś na dobra kolację albo
może wyjedzcie gdzieś ...a tak serio to kazda pora i czas jest dobra ! powiem ci -ilu facetów tyle sposobów na oświadczyny:)

Gość krzysiul
no własnie tak mysłałem nad wyjazdem gdzieś poza miasto, ale zawsze cos wypadnie nam:(

Gość dsa
kup pierścionek, piękny bukiet kwiatów, zamów stolik w eleganckiej restauracji no i przy pieknej romantycznej kolacji......

kurde, jak ja bym chciala zeby moj mial ten sam problem...:D popieram poprzedniczke- kazde miejsce i pora sa dobre, no jasne ze nie oswiadczysz sie jej na przyklad na zakupach w supermarkecie (chociaz...pomysl niezly:D),ale...ja wiem,ze to oklepane, ale moze zapros ja na kolacje do romantycznej restauracji? albo moze macie jakies takie miejsce, gdzie chetnie razem wyjezdzacie...wspomnienia z zareczyn sa chyba na cale zycie....

Gość no to musiałaś chyba
a powiedz jaka ona jest, co lubi, jakie ma zainteresowania? bo od tego wiele zalezy ja np. kocham przyrode i marzą mi sie oswiadczyny na łonie natury ale innej dziewcyznie mogą np. przeszkadzac robaki w lesie i bedzie wolała drogą restauracje

Gość dsa
albo w miare możliwosci zabierz w piekne miejsce na weekend np. nad morze lub w gory i tam przy pięknej scenerii podaruj ukochanej pierścionek

Gość ssssssssssssssssssssssssssssss
zobacz sobie, na stronie glownej jest temat "moje zareczyny" tam na pewno znajdziesz jakis fajny pomysl:) zycze powodzenia

Gość krzysiul
dziękuje wam drogie Panie, widze ze to był dobry pomysł aby sie poradzić kobitek w końcu wiecie najlepiej co was usatysfakcjonuje:)

Gość dsa
wszystkiego dobrego:)

Gość krzysiul
moja kochana ma swoj charakterek,ale nie ma wymagań jeśli chodzi o jakies drogie restauracje i takie tam

Gość krzysiul
ale powiem wam dziewczyny ze chciala by gdzieś wyjechać na pare dni, więc może to jest jakiś fajny pomysł,nie?

Gość krzysiul
ja mam 26lat, a moja piękna 24

Gość krzysiul
koszalin, blisko morza:)

Gość no to musiałaś chyba
najlepiej weź ją w góry, zaciągnij na jakiś szczyt, punkt widokowy, jak bedziecie zmęczeni, przytul, powiedz, że ejst dla ciebie najważniejsza, takie tam - naprawde dla kobiet to jest ważne - wiemy, że wy faceci tak uważacie ale miło to usłyszeć... jeszcze jak zerwiesz jakieś dziko rosnące kwiatki to bedzie zachwycona

Gość dsa
koszlin...... no to zabierz ja do Międzyzdroji na weekend

Gość krzysiul
super pomysł, bardzo mi sie podoba!!!!!!!i z tymi kwiatkami orginalne bardzo:)

Wiesz bardzo malowniczy jest Kazimierz Dolny, ale Koszalin jest tak piękny i tyle jest mejsc... np. Park Ksążąt Pomorskich...

Gość dsa
można wszystko połączyć.... wyjazd na weekend, bukiet kwiatków, cudowna kolacja ...i potem to juz serce ci podyktuje co masz powiedziec ukochanej

Gość krzysiul
fajne macie pomysły dziewczyny, ja juz patrze na necie rozglądam sie za miejscem

Gość krzysiul
dziękuje za pomysły:)